Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Basisschool ’t Klinket Koudekerke wint regenton met slagzin

Basisschool ’t Klinket Koudekerke wint regenton met slagzin

KOUDEKERKE - Op vrijdagochtend 19 november overhandigde dagelijks bestuurslid Luc Mangnus van waterschap Scheldestromen een regenton aan basisschool CBS ’t Klinket in Koudekerke. Zij hebben de winactie ‘Win een Ton’ gewonnen met hun slagzin. De winactie was onderdeel van de najaarscampagne ‘Scheppen voor schoon water’.

Deelnemers van de Win-een-ton-actie konden een creatieve uitgang verzinnen op de zin: ‘Scheppen voor schoon water’ CBS ’t Klinket won met deze zin ‘Scheppen voor Schoon water, is denken aan nu, is zorgen voor later.’

Niet alleen scholen die een gastles hadden gevolgd konden meedoen met deze actie. Twee andere regentonnen zijn verdeeld onder particulieren die voor dezelfde zin een creatieve uitgang hadden opgestuurd. De twee winnende zinnen voor particulieren zijn:
‘Scheppen voor Schoon water, ieder in zijn eigen omgeving. Nederland afvalvrij, wat een prachtige beleving!’
‘Scheppen voor schoon water, niet blijven jengelen maar samen afval hengelen, dan ontlopen we een kater!’

Meer uit Middelburg

Guillermo van Pamelen 6e op het WK karten in Portugal

MIDDELBURG - De Middelburgse karter Guillermo van Pamelen is afgelopen week 6e geworden bij het Wereldkampioenschap Karten in Portugal. In het Portugese Viana do Castelo waren 138 rijders uit 17 verschillende landen aanwezig om te strijden voor de wereldtitel. In acht voorrondes konden de rijders punten verzamelen om zich uiteindelijk te plaatsen voor de twee halve finales (de beste 64 rijders) en de finale (de beste 32 rijders).

8 uur geleden
Expositie schilderijen

AAGTEKERKE - Van 3 tot en met 13 augustus exposeert Ineke Koole met haar werk in Galerie BANK Aagtekerke.

10 uur geleden
Snuffelmarkt Middelburg

MIDDELBURG - Zaterdag 13 augustus is er weer de snuffelmarkt op de Markt in Middelburg. 

10 uur geleden
Derde zomeravondconcert op stadhuiscarillon in Veere

VEERE - Op zaterdag 13 augustus geeft stadsbeiaardier David van der Vlies het 3e zomeravondconcert op het stadhuiscarillon van Veere. Het concert is vanaf 19uur live te volgen in een mooie luistertuin.

12 uur geleden
Standwerkersconcours tijdens ‘Dolle Donderdag’ in Middelburg

MIDDELBURG - Op donderdag 11 augustus wordt in de Lange Delft weer het jaarlijkse standwerkersconcours gehouden. Zo’n vijfentwintig standwerkers gaan de strijd aan om te bepalen wie de beste standwerker is. Het spektakel begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.

13 uur geleden
Wilma Atsma nieuwe interim gemeentesecretaris gemeente Veere

DOMBURG - Vanaf 9 augustus zal Wilma Atsma starten bij de gemeente Veere als interim gemeentesecretaris. Zij volgt de onlangs gestopte Peter Brakman op.

1 dag geleden
Slaapstrandhuisjes in Veere voor vluchtelingen

VEERE - Op het voormalig voetbalveld aan de Veerseweg in de stad Veere worden er in oktober zes slaapstrandhuisjes geplaatst. De strandhuisjes worden gebruikt voor de huisvesting van Oekraïense vluchtelingen.

1 dag geleden