Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Badeendjesrace in Goes zorgt voor veel drukte bij de Oostvest

Badeendjesrace in Goes zorgt voor veel drukte bij de Oostvest

GOES - Gisteren kleurde de Oostvest knalgeel. Hier was namelijk de allereerste editie van de ‘What Goes On’-badeendjesrace. Honderden, misschien wel duizenden badeendjes gaven het water in de Oostvest een zonnige kleur en gingen de strijd aan om prijzen te winnen.

Stichting ‘What Goes On’ organiseerde de badeendjesrace voor het goede doel. ‘What Goes On’ heeft besloten om, samen met Stichting Leergeld, geld in te zamelen voor een dagje uit voor kinderen die leven in gezinnen met geldproblemen. 

Er waren drie verschillende races waarin de badeendjes aangemoedigd konden worden. Een kidsrace, een Very Important Duck-race en een reguliere race. Voor de kidsrace konden kinderen hun eendje mooi versieren aan de knutseltafels. Om 15.00 uur werden sw versierde eendjes te water gelaten. Ook de kinderen zelf konden zich in stijl laten schminken als ze dat wilden. Dankzij de sponsoren waren er tijdens de kidsrace mooie prijzen te winnen zoals: toegangskaartjes voor de bowling, ’t Klokuus en het zwembad.

Voor de sponsorrace, oftewel de ‘Very Important Duck-race’, konden bedrijven een sponsorpakket aanschaffen. Stichting ‘What Goes On’ verhuurde de badeendjes van deze race met, indien gewenst, een bedrijfsgerelateerde outfit aan. Ook konden bedrijven XL-eenden kopen die, uiteraard naar eigen inzicht, gepimpt mocht worden voor de race. 

En dan de reguliere badeendjesrace: voor 5 euro kon iederéén een badeendje huren dat samen met alle andere verhuurde eendjes de Veste in ging.

Prijzen die verdeeld werden waren - onder andere - een welness arrangement bij Fitland, een high tea, een dagje weg met een eendje (2CV) en een rondje gratis winkelen bij de Jumbo Foodmarket én Jumbo Marconistraat.

Meer uit Beveland

Extra geld voor bibliobus in Noord-Beveland en Veere

WISSENKERKE/DOMBURG - De gemeenten Noord-Beveland en Veere ontvangen een eenmalige rijkssubsidie voor uitbreiding van de dienstverlening met de bibliobus.

15 uur geleden
Politie arresteert 43-jarige man wegens mishandeling in Goes

GOES - De politie heeft zaterdagavond een 43-jarige man aangehouden die verdacht wordt van mishandeling bij een horecagelegenheid in Goes. Na zijn arrestatie zou de verdachte ook een agent hebben geslagen bij het politiecellencomplex.

1 dag geleden
Grote brand verwoest bedrijfsloods aan Colijnsplaatse Groeneweg

KATS - Bij een bedrijf aan de Colijnsplaatse Groeneweg heeft zaterdagavond een zeer grote brand gewoed. De brandweer was met meerdere eenheden ter plaatse om de brand te bestrijden.

1 dag geleden
Automobilist lichtgewond bij botsing in Goes

GOES - Een motorrijder en een automobilist zijn zaterdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de Van der Spiegelstraat in Goes. De automobilist raakte daarbij lichtgewond, de motorrijder liep geen letsel op.

1 dag geleden
Brandweer rukte vannacht uit voor brandende pompwagen in Goes

GOES - De brandweer van 's-Gravenpolder is afgelopen nacht ingezet voor een brand in een pompwagen aan de Nansenbaan in Goes.

2 dagen geleden
Auto rijdt dwars door wegbewijzering A58 Goes: Gedeelte snelweg afgezet

GOES - De bestuurder van een personenauto is zaterdagmorgen met de schrik vrijgekomen bij een eenzijdig ongeval op de A58 bij Goes. De auto reed dwars door een verkeersbord heen.

2 dagen geleden
Aan de keukentafel met vader en zoon van Groentehal Middelburg: 'De naam Leijnse gaat door'

MIDDELBURG - Voor steeds meer Zeeuwen een bekend beeld; de bussen met groene appeltjes van Groentehal Middelburg die door de straten rijden. De mensen achter de groene appeltjes zijn vader en zoon Bart en Frank Leijnse. Hoe gaat het met de samenwerking? Bart: "We kunnen allebei eigenwijs zijn, maar gelukkig kunnen we ook water bij de wijn doen."

2 dagen geleden