Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Award Zeeuws familiebedrijf van het jaar is na twee jaar weer terug!

Award Zeeuws familiebedrijf van het jaar is na twee jaar weer terug!

THOLEN - Dit jaar keert de award voor Zeeuwse familiebedrijven terug. Na een afwezigheid van twee jaar, in verband met de Corona maatregelen, keert men dit jaar weer terug met een volledig live event. De award zal dit jaar voor de zevende keer worden uitgereikt en wordt gehouden in de Stadsschouwburg Middelburg op donderdag 19 mei. De award is in het leven geroepen om Zeeuwse Familiebedrijven in het zonnetje te zetten. Het Thoolse familiebedrijf Wilthagen won de laatste editie.

Het thema van dit jaar is “veerkracht”. De familiebedrijven worden beoordeeld op hoe zij de afgelopen jaren veerkracht hebben getoond en nog sterker uit de crisis zijn gekomen. Maar ook veerkracht van familiebedrijven die zich gedurende langere periode meerdere malen opnieuw hebben uitgevonden en daardoor hun bestaansrecht hebben behouden.

Jury

Dit jaar bestaat de selectiejury uit Jo-Annes de Bat (Gedeputeerde bij Provincie Zeeland), John Dane (Voorzitter College van Bestuur President Executive Board at HZ University of Applied Sciences) en een voormalig manager bij een Zeeuws familiebedrijf en Frank Wilthagen (winnaar familiebedrijf van het jaar 2019).

Nomineren en aanwezig zijn bij de uitreiking

Familiebedrijven kunnen zichzelf nomineren of worden genomineerd. Iedereen mag een familiebedrijf aandragen en zij ontvangen een aanvullende vragenlijst. Het Zeeuws familiebedrijf van het jaar is bij uitstek de avond om te netwerken met andere familiebedrijven en geïnteresseerden. Meer informatie, iemand nomineren of je aanmelden voor de uitreiking kan via: www.zeelandbusiness.nl/zeeuwsfamiliebedrijfvanhetjaar

Zevende uitreiking
De award kent een mooie historie van finalisten en winnaars met bekende familiebedrijven zoals Bouwbedrijf Fraanje, Paree, Omoda, Sinkegroep, TMC wonen en Wilthagen.

Meer uit Tholen

Afsluiting van de Haringvlietbrug: 8 weken omrijden

THOLEN - De Haringvlietbrug wordt gerenoveerd. Van vrijdag 9 juni 22.00 uur tot vrijdag 4 augustus 2023 23.00 uur is de brug gesloten voor al het verkeer. Tijdens de renovatie worden de brugklep en het bewegingswerk vervangen.

2 uur geleden
Kermis Oud-Vossemeer van start: Twee dagen lang volop plezier

OUD-VOSSEMEER - In Oud-Vossemeer is zojuist de jaarlijkse kermis weer van start gegaan. Twee dagen lang kunnen inwoners genieten aan de Raadhuisstraat.

6 uur geleden
Bestuurder uit Stavenisse zag te laat dat verkeer stilstond: 3 gewonden

BRUINISSE / STAVENISSE - Bij een ongeval op de Philipsdam zijn donderdag 8 juni drie personen gewond geraakt.

7 uur geleden
Jij op Tholen organiseert scootmobieltocht in Sint-Maartensdijk en Scherpenisse

SINT-MAARTENSDIJK/SCHERPENISSE - Tholenaren kunnen volgende week dinsdag meedoen met een scootmobiel in en rond Sint-Maartensdijk en Scherpenisse. Ook inwoners met een driewieler of duofiets mogen meedoen. De tocht is acht kilometer lang.

11 uur geleden
Weg richting Tholen afgesloten door ernstig ongeval met klassieke Chevrolet Corvette

THOLEN - Bij een ongeval met tussen een werkbus en een klassieke Chevrolet Corvette zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt. Een traumahelikopter kwam ter plaatse.

1 dag geleden
Beweging en plezier door Jij op Tholen: 'We willen jong en oud in beweging krijgen'

THOLEN - Een beweegweek, een vol programma tijdens de vakantie of een scootmobieltocht. Jij op Tholen, van de gemeente Tholen, doet er alles aan om ervoor te zorgen dat kinderen, jongeren en volwassen op het eiland zich geen moment hoeven te vervelen. Ook afgelopen meivakantie werd er weer van alles georganiseerd. 

1 dag geleden
Oudelandsedijk vandaag afgesloten door asfaltreparatie

STAVENISSE - De Oudelandsedijk in Stavenisse is vandaag afgesloten. Op die plek wordt namelijk het asfalt gerepareerd. 

1 dag geleden