Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Avond vol Hollandse Toppers in de Zeelandhallen

Avond vol Hollandse Toppers in de Zeelandhallen

GOES - De Zeelandhallen staan zaterdag 28 maart in het teken van Nederlandstalige muziek.

Tino Martin, John West en veel anderen treden op in Goes tijdens het evenement ‘Hollandse Toppers’. Speciaal voor de avond wordt er een spectaculair podium opgebouwd in de Zeelandhallen.

Samantha Steenwijk

Naast Tino Martin en John West zien bezoekers daarop artiesten als Samantha Steenwijk, bekend van The Voice, Zanger Kafke, Wesley Klein, Raymon Hermans, Jordy van den Boer, DJ Max Miller en Het Feestteam. “Het belooft een groot gezellig feest te worden”, zegt de organisatie.

Tickets

Het gaat hard met de kaartverkoop. Er is in een paar weken tijd al meer dan vijftig procent van de beschikbare tickets verkocht. “Om teleurstelling te voorkomen raden wij iedereen aan om tijdig kaarten aan te schaffen als je dit spektakel wil meemaken.”

Kaarten zijn te koop via www.hollandsetoppers.nl. 

Meer uit Reimerswaal

Wemeldings paar De Bourgraaf-Van den Bos viert diamanten huwelijksfeest

WEMELDINGE - Burgemeester Constantijn Jansen op de Haar van de gemeente Kapelle is maandag op bezoek geweest bij echtpaar De Bourgraaf-van den Bos ter ere van hun 60-jarig huwelijksjubileum.

18 uur geleden
21e Answester Dweilbandfestival is mooi feestje

HANSWEERT - Zondag was het in Hansweert weer tijd voor het Answester Dweilband Festival, dit jaar de 21e editie alweer. Talloze bezoekers uit het dorp en de regio trokken naar Hansweert voor een middag vol muziek, lekker eten en zelfs een loterij.

1 dag geleden
Geniet zondag van 'dweilen' en food in Hansweert

HANSWEERT - Ieder jaar op de laatste zondag van september vindt in Hansweert het Answester Dweilbandfestival plaats. Voor zondag 24 september staat de 21e editie in de startblokken. 

4 dagen geleden
Verkeer voorlopig verboden op instabiele dam Julianahaven Yerseke

YERSEKE - Omdat de damwand van de Julianahaven in Yerseke niet sterk en stabiel genoeg is, stelt de gemeente Reimerswaal een verkeersverbod in voor de kadewand. ‘Binnenkort wordt er een meetsysteem geplaatst om de stabiliteit van de damwand de komende tijd te meten’, laat de gemeente vrijdag weten. Op basis van de meetresultaten zijn misschien nog meer maatregelen nodig. ‘Dat is op voorhand niet uit te sluiten.’ 

4 dagen geleden
Jonge bestuurder ongeluk Kruiningen mogelijk onder invloed van drugs

KRUININGEN - De 21-jarige Kruininger die donderdag met zijn auto over de kop sloeg in zijn dorp reed mogelijk onder invloed van drugs. Dat meldt de politie.

4 dagen geleden
Nieuw bestuur Schoorse herfstmarkt: 'We willen dit leuke feest laten groeien'

SCHORE - Het nieuwe bestuur van stichting Schoorse Herfstmarkt kon zaterdag meekijken hoe de geroutineerde, afzwaaiende bestuursleden de markt in goede banen leidden. Voor editie 2024 staan Niels Peterson, Mark Kneepkens, Jeroen Heerspink en Jelmer Holm aan het roer.

5 dagen geleden
Botsing met meerdere voertuigen op A58 bij Schore: meerdere personen gewond

SCHORE - Bij een aanrijding op de snelweg A58 tussen Kapelle en Schore zijn woensdagavond meerdere personen gewond geraakt.

5 dagen geleden