Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Avond Fiets4daagse gaat weer van start

Avond Fiets4daagse gaat weer van start

THOLEN - De Huisvrouwen Trim organiseert op 19, 20, 21 en 22 augustus weer de Avond Fiets4daagse.

Er wordt gestart bij "Het Hart van Tholen" op de Markt in Tholen en u kunt vanaf half 7 inschrijven voor de 15 of 25 km. De routes zijn gevarieerd en u kunt elke avond genieten van het prachtige Thoolse- en/of Halsterse landschap. Onderweg is er een controlepost waar voor een verfrissing wordt gezorgd. Voor pech onderweg krijgt u een telefoonnummer mee. Voor evt. verdere informatie: tel. 0166-602217. Een ieder die kan fietsen is van harte welkom, dus ook de jeugd. Als er tenminste 3 avonden zijn gefietst krijgt u een medaille. Wij rekenen op een grote deelname. [l]

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Tholen

Sinterklaas viert een feestje in de Drvkkery

MIDDELBURG - Sinterklaas en Jeroen Kramer, presentator, muzikant en reporter van het Sinterklaasjournaal, komen zondag 1 december naar de Drvkkery in Middelburg.

26 minuten geleden
Grote Zakloop in Nisse blijft populair

NISSE - Op de laatste zondag van november wordt rondom Nisse traditioneel de Zakloop gehouden. Ook dit jaar gaan weer vele honderden lopers op het dorpsplein van start.

31 minuten geleden
Grote controle op bedrijventerrein in Westkapelle

WESTKAPELLE - De politie en gemeente hebben in samenwerking met de RUD, Orionis Walcheren afgelopen vrijdag een integrale controle gehouden op het bedrijventerrein De Oude Zandweg in Westkapelle. Er zijn diverse kleine milieu overtredingen geconstateerd.

2 uur geleden
Sint vol verwachting onthaald in Kruiningen

KRUININGEN - Dit meisje kan het bijna niet geloven, maar het is toch echt Sinterklaas uit Spanje die voor haar staat. Na een lange reis zijn de goedheiligman en zijn pieten zijn zaterdag goed aangekomen in Kruiningen. Hier werden zij blij ontvangen door vele kinderen en hun ouders.

2 uur geleden
Trio opgepakt voor vechtpartij in Schaepmanstraat

VLISSINGEN - Bij een woning aan de Schaepmanstraat in Vlissingen heeft zaterdag aan het begin van de middag een vechtpartij plaatsgevonden. Hierbij zou mogelijk gebruik zijn gemaakt van messen. De politie heeft drie mannen aangehouden.

5 uur geleden
Kerstmarkt in 't Katse Kerkje

KATS - In ‘t Katse Kerkje is zondag 8 december een kerstmarkt.

21 uur geleden
Lars de Frens; Van loodgieter naar leraar

THOLEN - Soms wil je je leven over een compleet andere boeg gooien. Velen dromen ervan, anderen doen het. Bijvoorbeeld beroepsmatig. In de nieuwe serie De Thoolse Switch komen inwoners van de gemeente Tholen aan het woord die besloten een geheel ander beroep uit te gaan oefenen. Als eerste het woord aan de 42-jarige Lars de Frens.

23 uur geleden