Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Automobilist ongeluk Biggekerke viel in slaap

Automobilist ongeluk Biggekerke viel in slaap

BIGGEKERKE - Op de Rondweg Biggekerke (N288) is gisteravond laat een man gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval. Hij is mogelijk achter het stuur in slaap gevallen volgens de politie. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. 

Op de Rondweg Biggekerke (N288) is gisteravond laat een man gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval. De man reed rond 23:30 uur tussen de Bergweg en de Valkenisseweg met zijn auto op een vluchtheuvel tegen een verkeersbord. 

Hierna reed de personenauto over het fietspad en raakte deze een boom. Het slachtoffer, een 19-jarige man uit Westkapelle, is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.


In slaap gevallen

Volgens de politie heeft de automobilist verklaard dat hij in slaap was gevallen en hierdoor de macht over het stuur was verloren. De auto van de man raakte zwaar beschadigd.

Het voertuig kon rond 00:35 uur worden getakeld door een medewerker van bergingsbedrijf Kuzee. De auto is vermoedelijk total loss.Meer uit Middelburg

Origineel en onbekend repertoire uit de 17e en 18e eeuw door Consort of Voices

VEERE - In juli en augustus bezorgt Consort of Voices een verrijking aan het culturele aanbod in de gemeente Veere. Ze organiseren een concertenreeks van origineel en onbekend repertoire uit de 17e en 18e eeuw in de Grote Kerk Veere. Woensdag 6 juni is het eerste concert met de tenor Jan van Elsacker.

6 uur geleden
In Memoriam: Annie Mes

MIDDELBURG - Ze was lange tijd de oudste, nog werkzame winkelier van Middelburg: Annie Mes. Sinds 1938 was ze het gezicht van de gelijknamige speciaalzaak in wol en handwerken, aan de Pottenmarkt in Middelburg. Ze overleed op 26 juni.

8 uur geleden
Nieuwe Kerk Middelburg start nieuwe zomerserie orgelconcerten

MIDDELBURG - Op dinsdag 12 juli start de jaarlijkse zomerserie orgelconcerten in de Nieuwe Kerk te Middelburg. Deze zomer worden er 6 concerten gegeven op dinsdagavonden, tot 16 augustus.

9 uur geleden
Stroskerkse Dag wordt zaterdag als vanouds gezellig

SEROOSKERKE – De Stroskerkse Dag op zaterdag 2 juli belooft een ‘als vanouds’ gezellig feest te worden. Het dorp hangt de vlaggen buiten en laat met zestig marktkramen, muziek en ringrijden zien hoe fijn Serooskerke als dorp is.

13 uur geleden
De Nehalennia – Ik worstel en kom boven

KOUDEKERKE - De studenten van ArtEZ Academie voor Art & Design exposeren hun eindexamenprojecten tijdens de ArtEZ exposities in Arnhem. Een van de studenten is de uit Koudekerke afkomstige Erwin Izaäk Joziasse (22). Met zijn afstudeerproject ‘De Nehalennia - Ik worstel en kom boven’ verbindt hij de Zeeuwse tradities van zijn familie met zijn drag.

1 dag geleden
Fietser overleden na ongeluk Meliskerke

MELISKERKE - Een fietser is woensdag na een aanrijding in Meliskerke ernstig gewond naar een ziekenhuis vervoerd. Een traumahelikopter landde bij Arnemuiden om bijstand te verlenen. Niet lang daarna overleed het tachtigjarige slachtoffer.

1 dag geleden
Boeren demonstreren naast N57 tussen Middelburg en Serooskerke

MIDDELBURG - Een groep boeren is dinsdagmiddag naast de N57 tussen Middelburg en Serooskerke bij elkaar gekomen om te demonstreren tegen de stikstofplannen van het kabinet. Het protest verliep rustig en er was verder geen inzet van de politie nodig.

1 dag geleden