Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Auto total loss na crash in Ovezande

Auto total loss na crash in Ovezande

OVEZANDE - Een automobilist die vermoedelijk onder invloed van alcohol reed, is in de nacht van zaterdag op zondag bij Ovezande tegen twee bomen gereden en daarbij gewond geraakt.Rond 1.30 uur reed het slachtoffer over de Kraaijertsedijk. Door onbekende oorzaak raakte het voertuig in de rechterberm. De Volkswagen Golf botste vervolgens tegen twee bomen om vervolgens terug de weg op te schieten. Daar kwam het voertuig zwaar beschadigd tot stilstand.Een ambulanceteam heeft zich over de gewonde bestuurder ontfermd. De automobilist is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Volgens de politie is er een indicatie dat er onder invloed van alcohol werd gereden en wordt daarom proces-verbaal opgemaakt.

Meer uit Beveland

Veel rookontwikkeling bij woningbrand in Eindewege

EINDEWEGE - Bij een woningbrand aan de Spoorstraat in Eindewege is maandagavond veel rook vrijgekomen. Niemand raakte gewond.

2 uur geleden
Chantal Giesbertz: 'Trouwen is meer dan simpel “ja" zeggen'

KLOETINGE - Chantal Giesbertz (49) werkt 32 uur in loondienst en sluit alleen al dit jaar dertig huwelijken, waarvan de helft vanuit haar eigen onderneming Meer dan Trouwen. “Deze naam heb ik gekozen omdat ik van mening ben dat trouwen echt meer is dan alleen maar simpel 'ja' zeggen. Er valt heel veel omheen te kiezen en te regelen."

23 uur geleden
Dode gevonden in arbeidsmigrantenhotel Wolphaartsdijk, bewoonster aangehouden

WOLPHAARTSDIJK -  In een arbeidsmigrantenhotel aan de Lepelstraat in Wolphaartsdijk is zondag rond 19.00 uur een dode bewoner gevonden. 'Zijn doodsoorzaak wordt onderzocht', aldus de politie. 'Een bewoonster is aangehouden.' De politie onderzoekt of zij betrokken is bij het incident.

1 dag geleden
Den Inkelcross is 9 december Zeeuws Kampioenschap

KRUININGEN - De Den Inkelcross in Kruiningen is aangewezen als het Zeeuws Kampioenschap Cross 2024. De bekende veldloop in het Den Inkelbos bij Kruiningen wordt gehouden op zaterdag 9 december. De organisatie is in handen van atletiekvereniging AV'56 in Goes. 

1 dag geleden
Sinterklaas arriveert met een brandweerwagen in Colijnsplaat na het missen van de boot

COLIJNSPLAAT- Groot feest was het zaterdagmiddag in Colijnsplaat. Want ook daar bracht de Sint samen met zijn pieten een bezoekje. In eerste instantie was het nog spannend of Sinterklaas wel zou komen want aan boord van de stoom(vissers)boot Pieternella waren alleen pieten! Sinterklaas arriveerde gelukkig later met een brandweerwagen. Hij had zich verslapen en de boot gemist. 

1 dag geleden
Sinterklaasintocht is weer een waar feestje in Goes

GOES - Wat een feest in Goes! Sinterklaas en zijn pieterbazen zijn zaterdagmiddag aangekomen in de stadshaven.

2 dagen geleden
Nisse staat zondag weer in het teken van Zakloop

NISSE - Nisse is zondag weer de charmante uitvalsbasis voor de traditionele Zakloop. 

3 dagen geleden