Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Auto rijdt door pui vaccinatiecentrum Zeelandhallen

Auto rijdt door pui vaccinatiecentrum Zeelandhallen

GOES - Een auto is dinsdagmorgen door de voorpui van het coronavaccinatiecentrum in de Zeelandhallen in Goes gereden. De politie onderzoekt wat er gebeurd is. ‘Het lijkt te gaan om een verkeersongeval’, laat de politie weten.

Het incident gebeurde dinsdag rond 10.10 uur. Er zaten meerdere personen in de auto. Er zijn geen gewonden gevallen. 

Meer uit Beveland

Goes trots op 10e plaats in landelijke lijst economisch beste gemeenten

GOES - Goes is in de landelijke lijst van economisch best presterende gemeenten van Elsevier Weekblad gestegen van de elfde naar de tiende plaats. “Hier zijn we hartstikke trots op”, zegt Stan Meulblok, wethouder ecenomische zaken van de gemeente Goes. Goes is de hoogst genoteerde gemeente van Zeeland in de donderdag gepubliceerde lijst.

4 uur geleden
Inge Sportfonds ondersteunt vier sportactiviteiten in 2023

GOES -  Het Inge Sportfonds ondersteunt volgend jaar een golfclinic, voetbaltoernooi en twee competitiedagen rolstoelhockey in Goes en Sint-Annaland. Dit fonds is opgericht om mensen met een beperking zo volwaardig mogelijk te kunnen laten sporten. 

6 uur geleden
Botsing tussen motor en auto bij Europaweg-Oost

NIEUWDORP - Op de kruising van de Europaweg-Oost met de Borsselsedijk bij Nieuwdorp zijn woensdagavond een motor en een auto met elkaar in botsing gekomen. De schade was aanzienlijk.

8 uur geleden
Kerstmiddag in Geerteshuis Kloetinge brengt mensen samen

KLOETINGE - ‘Samen met kerst’ is waar Ciska van Boven, Wilma Scholten en Linda Daalman zich hard voor maken op Eerste Kerstdag. Iedereen die, om welke reden dan ook, alleen is met kerst, is dan ‘s middags van harte welkom in het Geerteshuis in Kloetinge.

22 uur geleden
Zeeland krijgt tweede expat center voor buitenlandse werknemers

GOES - Zeeland heeft al een expat center in Terneuzen en volgend jaar komt er een locatie in Goes bij voor het noordelijk deel van de provincie. Het centrum biedt, in strijd tegen de personeelstekorten, service aan buitenlandse werknemers in Zeeland en Zeeuwse bedrijven die internationale krachten inhuren.

1 dag geleden
Toenemende kans op winterse neerslag en gladheid

Het wordt de komende dagen kouder en de kans op winterse neerslag neemt toe, voorspelt weerbureau Weeronline woensdag. ‘Door een fellere bui kan het zelfs tijdelijk wit worden. Tijdens de nachten gaat het licht vriezen en ontstaat er kans op gladheid.’

1 dag geleden
Ovenbrand in woning binnenstad Goes

GOES - In een woning in het centrum van Goes heeft dinsdagavond een korte tijd een brand gewoed. Bij de brand kwam flink wat rook vrij.

1 dag geleden