Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Auto rijdt door pui vaccinatiecentrum Zeelandhallen

Auto rijdt door pui vaccinatiecentrum Zeelandhallen

GOES - Een auto is dinsdagmorgen door de voorpui van het coronavaccinatiecentrum in de Zeelandhallen in Goes gereden. De politie onderzoekt wat er gebeurd is. ‘Het lijkt te gaan om een verkeersongeval’, laat de politie weten.

Het incident gebeurde dinsdag rond 10.10 uur. Er zaten meerdere personen in de auto. Er zijn geen gewonden gevallen. 

5 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

paulran 3 weken geleden
Tjonge jonge ...dit is wel echt wereldnieuws zeg..... staat op omroep zeeland, PZC, HVZeeland en de internetbode...... wauw
ritamid 3 weken geleden
Davidse je moet eerst eens goed lezen voordat je je respectloze en domme commentaar geeft. Er zat een 3 jarig zoontje van het stel in de auto. Los daarvan, hoe vaak veroorzaken jonge mensen niet een ongeluk door "onbekende oorzaak"" Alleen bezig met allereli dingen behalve met autorijden, ze weten het immers allemaal al zo goed. Dus let eerst een op jezelf, en nee ik ben een vrouw van 35 dus...maar ik neem het wel op voor de ouderen,.
J. Davidse. 3 weken geleden
@berenhof: Hier hadden gewonden kunnen vallen of erger. Wacht tot jouw kleinkind vermorzeld worden onder de brede banden van een enorme SUV met een bejaarde achter het stuur die het verschil in functie van de pedalen niet weet. Waarschijnlijk heeft u zelf al uw verstandelijke vermogens nodig om uw voertuig tussen de lijntjes te houden zodat u niet opmerkt wat een bedroevend laag rijvaardigheidsniveau veel van de overige bejaarde weggebruikers bezitten.
berenhof 3 weken geleden
j davidse droeftoeter
J. Davidse. 3 weken geleden
Ouwe mensen achter het stuur vergissen zich vaker tussen gas- en rempedaal. Maar blijven rijden totdat je dood neervalt of je iemand doodrijdt en de politie neemt je rijbewijs in. Dom volkje. En geen reacties graag van 'wat een domme opmerkingen', gewoon vaststelling van feiten. En ook geen geleuter van 'misschien onwel geworden'. Geen excuses bedenken om incapabele mensen achter het stuur goed te praten.

Meer uit Beveland

Goes Gezien, door Arends oog: ‘Muurschilderijen om in te lijsten’

Op blinde muren in Middelburg verschijnen mooie gedichten. In Goes worden die muren heel divers volgeschilderd en we noemen ze dan murals. Mijn kleindochter vindt dat geen fijn woord en heeft het liever over muurschilderijen. Ook goed, misschien wel beter. Ik vond murals eerst ook een raar woord, omdat het lastig uitspreekt en omdat ik dacht dat het een hippe, engelsachtige verlenging was van ons woord muur. Maar nee, het is een bestaand Engels bijvoeglijk naamwoord: mural painting. Toch gek, want in het Engels bestaat ‘muur’ of ‘mure’ niet, dus hoe kan het er dan van afgeleid zijn? Tot zover de talige overpeinzingen. Er zijn nu ruim twintig murals in de stad Goes. Soms verdwijnen er, maar vaker komen er bij. Zo wordt er eentje voorbereid in de Schildersbuurt, waarover de PZC in augustus meldde dat het geen blote man wordt. Heel geruststellend inderdaad. Toen ik een keer zei dat het heel knap was om zo hoog op een ladder met een kwast zoiets moois te maken, zei mijn kleindochter: ‘Nee opa, dat doen ze met een spuitbus!’ Maar ze heeft niet altijd gelijk, laten we wel wezen. Een leuk gezelschapsspelletje: een eigen top 3 maken en die vergelijken met die van anderen. Dat hebben mijn kleindochter en ik ook gedaan en tevoren afgesproken dat zij poseert bij het schilderij dat van ons samen de meeste waardering krijgt. Ja, ik wist tevoren dat onze voorkeuren zouden overeenkomen.Dit is de top 3 van mijn kleindochter. Op 3 de gans aan de Bramestraat (“heel creatief!”), op 2 de grote duif op het flatgebouw in Zuid (“zo mooi gedaan!”) en op 1 de drie dieren in één hokje aan de Kastanjestraat, het best te zien vanaf het Jim Morrison(fiets)pad (“erg grappig!”). Dan opa’s top 3. Op 3 het historische kadetafereel in sepia bij de Stadshaven, op 2 staat kleindochters nummer 1 en op 1 de duif aan de Oostwal (“de waardige opvolger van de Goese oerduif: de illegale en uiteindelijk geroosterde duif op het slooppand bij de Ringbrug uit 2012”). Ons opgeteld-favoriete muurschilderij staat hier dus op de foto, enigszins ingelijst. Het is geïnspireerd door een gedicht van Guus Smulders, dat te lezen is op een grote steen aan het Zuidplein, vlakbij het hok met reiger, gans en kat; drie beesten die je ‘normaal’ natuurlijk nooit bij elkaar zou zetten. Maar op een zo goed als blinde muur mag én kan alles.Tekst en foto: Arend van der Wel

14 uur geleden
Cultuur uit de Zak in ‘s-Heerenhoek: ‘We willen imago dorp opkrikken’

‘s-HEERENHOEK - Eén van de negen dorpen die zaterdag actief meedoen aan Cultuur uit de Zak is ‘s-Heerenhoek. In en om de Willibrorduskerk en dorpshuis de Jeugdhoeve is van alles te doen. “Iedereen is welkom”, benadrukt Richard Gielens, betrokken bij het programma in ‘s-Heerenhoek. “We willen het imago van ons dorp opkrikken en deelnemen aan Cultuur uit de Zak past daar uitstekend bij.”

17 uur geleden
Lezing over de oerjaren van de Bevelandse pop

GOES - Jan J.B. Kuipers houdt vrijdag 29 oktober een lezing in buurthuis De Pit in Goes. Hij gaat daarin terug naar de oertijd van de popmuziek op de Bevelanden, grofweg de periode van eind jaren ‘50 tot begin jaren ‘70.

1 dag geleden
Tjoba vernieuwt trainingen voor de jeugd

‘s-HEER HENDRIKSKINDEREN - Korfbalvereniging Tjoba uit ‘s-Heer Hendrikskinderen vernieuwt de trainingen voor haar jeugdspelers. Woensdagavond verzorgde Tim van den Berg hiervoor een clinic. Hij is verbonden aan Spelenderwijs Verbeteren, dat trainers helpt leuke en effectieve trainingen te geven. “Het traject van Spelenderwijs Verbeteren richt zich op het creëren van een duidelijke visie, een rode draad, binnen de jeugdafdeling”, legt voorzitter André Goossens van Tjoba uit. Hiervoor zijn interne trainersbegeleiding, structurele clinics en opleidingen vanuit de landelijke korfbalbond KNKV beschikbaar. Momenteel heeft Tjoba elf spelende jeugdteams en een groep ministars, vertelt Goossens. De verwachting is dat deze aantallen in de nabije toekomst toenemen. “Met het werken vanuit een rode draad en een uniforme methodiek, verwachten we de jeugdleden en hun trainers verder te stimuleren en te ontwikkelen.”

1 dag geleden
Halloweendag in Geersdijk

GEERSDIJK - Op zaterdag 23 oktober organiseert de Pompoenwinkel van 10.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse Halloweendag op ‘t Hof Geersdijk aan de Geersdijkseweg in Geersdijk.

2 dagen geleden
Ook ‘s-Heer Abtskerke pakt (boeken) uit tijdens Cultuur uit de Zak

‘s-HEER ABTSKERKE - In ‘s-Heer Abtskerke begint Cultuur uit de Zak zaterdag met van 10.00 tot 11.00 uur kinderactiviteiten. De jeugd kan genieten van een voorleesverhaal en creatief aan de slag gaan met boekenleggers maken.

2 dagen geleden
Borsele presenteert sluitende begroting, maar moet nog steeds bezuinigen

HEINKENSZAND - De gemeente Borsele is blij dat ze een sluitende begroting kan presenteren voor de jaren tot en met 2025. “We staan onder preventief toezicht van de provincie en daar willen we zo snel mogelijk vanaf”, zegt de Borselse wethouder financiën Arno Witkam. Hij tekent wel aan dat de financiële situatie van de gemeente niet ‘te rooskleurig’ moet worden gezien. “Tot 2025 moeten we nog 2,5 miljoen euro bezuinigen. Dat wordt nog een uitdaging, laten we daar eerlijk in zijn.”

2 dagen geleden