Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Auto raakt zwaar beschadigd bij eenzijdig ongeval op Deltaweg

Auto raakt zwaar beschadigd bij eenzijdig ongeval op Deltaweg

KATS  - De hulpdiensten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag massaal uitgerukt voor een eenzijdig ongeval op de Deltaweg (N256) bij Kats. De 31-jarige bestuurder uit Colijnsplaat bleek onder invloed van drugs. De auto raakte zwaar beschadigd. 

Rond 02.10 uur raakte een auto van de weg op de Deltaweg (N256) ter hoogte van de Oosthoekweg. De auto kwam in de sloot tot stilstand. Diverse politie-eenheden en de ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Ook werd de brandweer opgeroepen omdat er mogelijk iemand bekneld zou zitten. 

Ter plaatse constateerden agenten dat de 31-jarige bestuurder uit Colijnsplaat vermoedelijk drugs had gebruikt. Hij testte bij een speekseltest positief op het gebruik van cannabis. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar heeft een GGD-arts ook een bloedproef afgenomen. 

Vanwege het ongeluk was de weg volledig afgesloten tussen de op- en afrit bij de Oost-Westweg en de kruising met de Noordlangeweg. De zwaar beschadigde auto bleek niet verzekerd en is door een bergingsbedrijf weg getakeld. Rond 03.30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Meer uit Beveland

Muziekfeest op het plein op woensdag 12 juni in Goes

GOES - Op de Grote Markt in Goes wordt woensdagavond 12 juni een feestje gebouwd tijdens Muziekfeest op het Plein. De toegang is gratis.

4 uur geleden
Bennet Passenier en Pieter Corbijn: 'Marinus en Jacob laten ons ons eigen gang gaan'

SEROOSKERKE - Na een aantal jaar een goede basis te hebben gelegd, werd het een half jaar geleden officieel: Bennet Passenier en Pieter Corbijn namen de Hubo in Serooskerke over van Jacob en Marinus Passenier. Zij deden een stap terug en Bennet en Pieter staan nu aan het roer. Hoe kijken ze terug op het eerste half jaar als eigenaren van hun Hubo? Bennet: ,,We zijn precies verschillend en daardoor past het zo goed."

7 uur geleden
Meisje op fiets aangereden door bedrijfsbus in Goes, bestuurder aangehouden

GOES -  De bestuurder van een bedrijfsbusje is vrijdagmiddag aangehouden nadat hij betrokken was bij een aanrijding met een fietsster. Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

9 uur geleden
Openstelling subsidie Gebiedsgerichte Aanpak Wonen

MIDDELBURG - Vanaf 11 april 2024 kunnen gemeenten subsidie aanvragen voor het toekomstbestendig maken van bestaande woningen of nieuwsbouw, in combinatie met het verbeteren van de openbare ruimte.

1 dag geleden
Kennisevent voor Zeeuwse ondernemers bij De Mythe in Goes

Op dinsdag 16 april organiseren de Bevelandse gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal in samenwerking met Zeeland Business een gratis kennisevent voor (startende) ondernemers in Goes. Het event wordt gehouden bij Theater De Mythe en bestaat uit een ondernemersmarkt, meerdere workshops en diverse interactieve presentaties. Toegang voor dit event is kosteloos.

1 dag geleden
Vriendinnendagen met heerlijk lenteweer in Goes

GOES - Het weerbericht belooft een heerlijke voorjaarseditie van de Vriendinnendagen in Goes. Vrijdag en zaterdag is er veel te doen in en om de binnenstad.

1 dag geleden
Zeeuwen terug uit Den Haag: 'Een mooie dag, maar we zijn er nog niet'

HEINKENSZAND/DEN HAAG - Een delegatie van zo'n zestig Zeeuwen heeft demissionair minister Rob Jetten van Energie en Klimaat woensdag de Zeeuwse voorwaarden overhandigd voor grote energieprojecten, zoals nieuwe kerncentrales. Jetten zegde toe er voor de zomervakantie inhoudelijk op te reageren. "We kunnen spreken van een mooie dag", concludeerde de Borselse burgemeester Gerben Dijksterhuis bij thuiskomst, "maar we zijn nog niet klaar."

2 dagen geleden