Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Auto op de kop bij Kloetinge

Auto op de kop bij Kloetinge

KLOETINGE - Een automobilist is gisteren over de kop geslagen bij Kloetinge. Na het ongeluk kwamen meerdere hulpdiensten ter plaatse om assistentie te verlenen. 

Een automobilist is gisteren over de kop geslagen bij Kloetinge. Het ongeluk gebeurde rond 17:10 uur in de bocht van de N289 naar de N670. De automobilist verloor de macht over het stuur en rolde onder het viaduct over de kop.

Na het ongeluk kwamen meerdere hulpdiensten ter plaatse om assistentie te verlenen. Uiteindelijk kon de bestuurder snel uit het voertuig komen om gecontroleerd te worden door het ambulancepersoneel.

De automobilist kwam met de schrik vrij en hoefde niet mee naar mee naar het ziekenhuis. Een berger heeft de auto weer overeind getrokken en meegenomen. Door het ongeluk kon het verkeer op de N289 komend uit de richting van Goes tijdelijk geen gebruik maken van de afslag richting de N670.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Kortgeense opgepakt voor zware mishandeling

KORTGENE - Een 24-jarige vrouw uit Kortgene is donderdag aangehouden op verdenking van zware mishandeling van een 23-jarige vrouw uit Goes.

7 uur geleden
Borssele maakt zich op voor 25e jaarmarkt

BORSSELE - Zaterdag (21 mei) organiseert Sport Vereniging Borssele de jubileumeditie van de jaarmarkt in Borssele. Het is de 25e keer dat de jaarmarkt plaatsvindt.

14 uur geleden
Wordt 69e editie de laatste Avondvierdaagse in Goes?

GOES - De Avondvierdaagse van Goes vindt dit jaar plaats van maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni. Door gebrek aan vrijwilligers organiseert Stichting Fruitwandeltochten Goes de vierdaagse voor de laatste keer.  

1 dag geleden
Luxe in Heinkenszand: vier molenaars beschikbaar

HEINKENSZAND - In Zeeland zijn drieëndertig molenaren die allen hun best doen om de zevenenzeventig molens in Zeeland draaiende te houden. Vanwege het grote tekort aan molenaren doet Het Gilde van Vrijwillige Molenaars er alles aan om de molens en het ambacht van de molenaar onder de aandacht te brengen. Zo organiseren ze de Nationale Molendagen en riepen ze dit jaar uit tot het Jaar van de Molenaar vanwege het vijftigjarige jubileum van het gilde. 

1 dag geleden
Vrijwilligers gezocht om reuzen te bestrijden

Stichting Landschapsbeheer Zeeland (SLZ) zoekt vrijwilligers die willen helpen om de twee plantensoorten, de reuzenbalsemien en reuzenberenklauw, te bestrijden.

1 dag geleden
Weerbericht: warme woensdag, broeierige donderdag

Woensdag is er grote kans op warmterecords in Nederland. Weerbureau Weeronline verwacht in het oosten en zuidoosten temperaturen tot 30 graden. Door een opstekende westenwind wordt het in de kustprovincies, met 22 tot 26 graden, een stuk koeler.

2 dagen geleden
Rommelmarkt ten bate van renovatie en onderhoud aan de Mariakerk

NISSE - Al van verre is de 14de eeuwse toren te zien. De Gotische kerk stamt uit de 15de eeuw. Het gebouw bestaat uit een eenbeukig schip, een lager koor uit de 15de eeuw en twee dwarsschepen uit het begin van de 16de eeuw. Het oudste deel van de kerk is de toren. Deze dateert uit de 14de eeuw en is het enige overblijfsel van de voorganger van de huidige kerk. Het is een hoge, slanke toren met rode luidgaten en een hoektorentje uit 1922.

2 dagen geleden