Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Auto ondersteboven na ongeval op Oudelandsedijk: bestuurder ligt thuis in bed

Auto ondersteboven na ongeval op Oudelandsedijk: bestuurder ligt thuis in bed

STAVENISSE - Onderaan de Oudelandsedijk tussen Stavenisse en Sint-Annaland werd zondagochtend een auto ontdekt. Het ongeval bleek echter al eerder gebeurd te zijn. De bestuurder lag namelijk thuis in bed. De politie onderzoekt het ongeval.

Passanten schakelden zondagochtend de hulpdiensten in toen zij onderaan de Oudelandsedijk een auto zagen liggen. De ingeschakelde hulpdiensten konden echter al snel terugkeren. Het ongeval bleek al eerder gebeurd te zijn. Daarop gingen agenten bij de bestuurder thuis langs, waar hij op bed bleek te liggen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Bij de klap heeft de bestuurder ook een boom geraakt. De bestuurder kon niet verklaren hoe laat het ongeval had plaatsgevonden. 

Meer uit Tholen

Mogelijke gaslek in dorpskerk van Sint-Annaland, brandweer doet metingen

SINT-ANNALAND - In de hervormde dorpskerk aan de Ring van Sint-Annaland is gisteravond mogelijk een gaslekkage ontstaan. De brandweer en een speciaal nutsbedrijf werden ingeschakeld om onderzoek te doen naar de omgeving.

3 uur geleden
Thoolse Elke (13) haalt finale van internationale zwemwedstrijd

THOLEN - Elke Kriesels (13) uit Tholen presteerde uitstekend tijdens een internationale zwemwedstrijd in België, waar ze de finale wist te halen. In de categorie junioren meisjes behaalde ze uiteindelijk de zevende plaats op de 100 meter vlinderslag.

20 uur geleden
Smerdiek stelt Thoolse titelfeest uit, Stavenisse verliest nipt [SPEELRONDE 20]

THOLEN - Wat gebeurde er op zaterdag 20 april allemaal in het amateurvoetbal? In dit overzicht zetten we de uitslagen en programma's van de Thoolse voetbalclubs op een rijtje. Dit is een samenvatting van speelronde 20.

23 uur geleden
Genieten van (kinder)kunst tijdens de tweedaagse kunstroute van Tholen

THOLEN - Het centrum van Tholen-stad is dinsdag 16 april opgeschrikt door een explosie. De knal was te horen van de Brede School tot in hartje centrum. Het ging gelukkig niet om een ongeluk, maar om een uitbundige kleurexplosie van kinderkunst, als bijdrage aan de kunstroute.

1 dag geleden
Op de werkvloer bij Dek Opleidingen: 'Alles op het gebied van veiligheid en logistiek' [WERKVLOER]

HALSTEREN - Wie kan er mooier vertellen over zijn vak dan degene die er dagelijks mee bezig is. Waar komt zijn of haar liefde voor het vak vandaan? Waarom hebben ze voor dit beroep gekozen? Wat is er nou zo mooi aan het vak? En hoe ziet een werkdag er eigenlijk uit? Deze week: Dek Opleidingen. 

1 dag geleden
UWV: 'Iets meer ruimte op de arbeidsmarkt in Zeeland'

ZEELAND - De spanning op de arbeidsmarkt in Zeeland is in het vierde kwartaal van 2023 afgenomen. Dat is voor het tweede kwartaal op rij. Naar verwachting daalt de spanning in 2024 verder. Dat komt doordat het aantal vacatures afneemt en het aantal personen met een WW-uitkering stijgt. Toch wordt de arbeidsmarkt in onze provincie nog altijd als zeer krap getypeerd. Voor veel werkgevers blijft het lastig om geschikt personeel te vinden. De grootste krapte is er bij zorg- en dienstverlenende beroepen en in de ICT. 

2 dagen geleden
Wisselvallig en vrij koud weekend, mogelijk spectaculaire luchten

THOLEN - We krijgen dit weekend te maken met een mix van zon, wolken en enkele buien. De meeste buien zijn weggelegd voor de zaterdag en de meeste zonuren zien we terug op de zondag. Beide dagen liggen de maxima rond een graad of 10 en daarmee is het koud voor de tijd van het jaar. Gebruikelijke waarden voor deze tijd van het jaar zijn 13 tot 17 graden.

3 dagen geleden