Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Auto ondersteboven in de sloot na eenzijdig ongeval Kanaalweg

Auto ondersteboven in de sloot na eenzijdig ongeval Kanaalweg

KRUININGEN - Op de Kanaalweg nabij Kruiningen is gisteravond een auto uit de bocht gevlogen. De automobilist raakte de macht over het stuur kwijt en belandde in een lager gelegen sloot. 

Op de Kanaalweg nabij Kruiningen is gisteravond een auto uit de bocht gevlogen. Het ongeval gebeurde even na half zeven ter hoogte van de kruising met de Oude Rijksweg. De automobilist raakte de macht over het stuur kwijt en belandde in een lager gelegen sloot. De brandweer werd opgeroepen om assistentie te verlenen. 

Wonder boven wonder raakte de bestuurder niet gewond en zat deze niet bekneld in het voertuig. De bestuurder is door de politie meegenomen naar het politiebureau. Of er alcohol in het spel was wilde de politie niet bevestigen of ontkennen. Een berger zal het voertuig bergen.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Reimerswaal

Gastles over oorlog in Wemeldinge: ‘Je beseft hoeveel mensen er zijn overleden’

KAPELLE - In het kader van Toujours Kapelle bezocht OBS Wemeldinge museum Memorial 40-45 in Kapelle. Ook was groep acht dit jaar aan de beurt om tijdens de Franse herdenking bloemen te leggen bij de Franse graven. 

1 dag geleden
Leerlingen De Welle exposeren kunst in de bieb

KRUININGEN - In de bibliotheek van Kruiningen is de expositie ‘Verwondering’ geopend. De kunst die er hangt is gemaakt door leerlingen van basisschool De Welle in Kruiningen. Samen met voormalig leraar op de school, Wim Wouterse, en kunstcollectief ‘De Nieuwkomers’ maakten ze cyanotypie en lino afdrukken. Maar in plaats van de kunstwerken in het klaslokaal te hangen, zijn ze nu voor iedereen te zien.  

3 dagen geleden
Re-enactor Laurent Cecillon: ‘Jeugd heeft geromantiseerd beeld van oorlog’

KAPELLE - De re-enactors die te zien waren bij Toujours Kapelle speelden een grote rol in het tonen van het leven van een militair in de oorlog. 

3 dagen geleden
Terugblik op Toujours Kapelle: ‘Belangrijk om de oorlogsverhalen te blijven vertellen’

KAPELLE - Afgelopen week vond Toujours Kapelle weer als vanouds plaats. De hele week stond in het teken van de Franse herdenking in Kapelle. Vooral bij oorlogsmuseum Memorial 40-45 was er veel te doen. 

3 dagen geleden
Ridderorde voor jonkvrouw Zonnevylle-Reigersman uit Wemeldinge

DEN HAAG/WEMELDINGE - In museum Panorama Mesdag in Den Haag is jonkvrouw Zonnevylle-Reigersman uit Wemeldinge zaterdag verrast met een koninklijke onderscheiding. Tijdens haar afscheid van de Raad van Bestuur van dit museum is zij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

5 dagen geleden
Weerbericht: droge Hemelvaartsdag in aantocht

Op de meeste plaatsen in Nederland blijft het donderdag, Hemelvaartsdag, droog. ‘Met behoorlijk wat zon wordt het 16 graden op de Wadden tot 22 graden in Limburg’, laat weerbureau Weeronline weten. ‘De dagen daarna is het koeler met een stevige wind van zee, regelmatig zon en een enkele bui.’ 

5 dagen geleden
Demonstratiewedstrijd ringrijden Borssele uitslagen

WEMELDINGE - Tijdens de Jaarmarkt Borssele heeft ringrijderij vereniging ‘Ons Genoegen’ haar eerste wedstrijd van 2022 gereden. 

5 dagen geleden