Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Auto komt door onbekende oorzaak in sloot terecht op A58 bij Middelburg

Auto komt door onbekende oorzaak in sloot terecht op A58 bij Middelburg

MIDDELBURG - Verschillende hulpdiensten zijn zaterdagavond uitgerukt voor een ongeval op de A58 bij Middelburg. Daar was een auto door nog onbekende oorzaak via de invoegstrook in de sloot terecht gekomen. Of de bestuurder hierbij gewond is geraakt is niet bekend.

Rond 17.40 uur kwam er een melding binnen van een ongeval op de A58 bij Middelburg. De politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Daar bleek een auto via de invoegstrook in de sloot terecht te zijn gekomen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. Ook is het niet bekend of de bestuurder gewond is geraakt. 

Rijkswaterstaat sloot ten tijde van het ongeval een gedeelte van de invoegstrook af voor verkeer. Hierdoor kon de berger ongestoord zijn werk doen en de auto uit de sloot halen. Het verkeer heeft verder geen hinder ondervonden van het ongeval. Of het een eenzijdig ongeval was, of dat er andere auto’s bij betrokken zijn geweest is niet bekend.

Meer uit Middelburg

Verras een mantelzorger uit Veere of Middelburg, tijdens Dag van de Mantelzorg 2023

MIDDELBURG/DOMBURG - Op 10 november 2023 is het de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. In het hele land worden mantelzorgers in het zonnetje gezet als bedankje voor de zorg die zij verlenen aan een partner, kind, ouder(s), broer of zus of iemand anders uit hun netwerk. Manteling doet natuurlijk ook mee met een actie voor mantelzorgers uit de gemeenten Middelburg en Veere.

38 minuten geleden
Zeeland heeft weer drie Groene Stranden

VROUWENPOLDER - Vandaag, op 25 september 2023, zijn de stranden bij Oranjezon, Neeltje Jans en de Verklikkerplaat bij Renesse opnieuw benoemd tot Groen Strand. De natuur krijgt op deze stranden meer ruimte dankzij de actieve inzet van betrokken strandvrijwilligers, gemeenten en ondernemers.

2 uur geleden
Eerste minifestival van Zeeuwse coverbands

MIDDELBURG - Muziekliefhebbers opgelet…! Onder de naam Band on the Run barst vrijdag 29 september in het Middelburgse Poppodium De Spot de eerste editie los van het minifestival De Zeeuwse Coverbands. Tijdens dit muziekfestijn treden drie Zeeuwse coverbands op: D-Four and More, Recovery en Blues Stuff.

3 uur geleden
Twee feestelijke Domburgse avonden in Het Schuttershof

DOMBURG - In 1223 verleenden de Hollandse Graaf Floris IV en de Burggraaf van Zeeland, Dirk van Voorne, stadsrechten aan Domburg. 800 jaar stadsrechten wordt het hele jaar gevierd in Domburg met door vrijwilligers verzorgde activiteiten, die de inwoners samenbrengen.

3 uur geleden
Peter Roeland maakt comeback in landelijke tafeltennis

ARNEMUIDEN - In de uitwedstrijd tegen Avanti hadden de tafeltennissers van Arnemuiden 1 zaterdag de winst voor het grijpen. De afsluitende dubbelwedstrijd ging echter met 11-8 in de vijfde game verloren. Zodoende werd het 7-6 voor het team uit Hazerswoude-dorp.

3 uur geleden
Middelburger beste Optimist zeiler van Nederland

MIDDELBURG - Afgelopen zondag is Maurits Melens uit Sint Laurens uitgeroepen tot beste Optimist zeiler van Nederland. 

3 uur geleden
Slotviering St. Willibrordkapel in Domburg

DOMBURG - De slotviering in de Willibrord kapel in Domburg vindt aanstaande zaterdag 30 september plaats. De eucharistieviering begint om 9.00 uur in de kapel aan de Badhuisweg 4 in Domburg. Leden en oud/leden van het pastorale team gaan voor. Ieder die wil komen is van harte welkom.

3 uur geleden