Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Auto in sloot Westerscheldetunnelweg Borssele

Auto in sloot Westerscheldetunnelweg Borssele

BORSSELE - Bij de Westerscheldetunnelweg (N62) in Borssele is vrijdagmiddag een auto in een sloot terecht gekomen. Eén persoon is gewond geraakt. De hulpdiensten zijn ter plekke.De alarmcentrale stuurde onder meer enkele brandweerwagens op pad nadat rond 14.30 uur melding was gemaakt van een voertuig dat te water was geraakt tussen de Westerscheldetunnel en het tolplein bij Borssele. Ter plaatse bleek een auto in een sloot te liggen. De inzet van de opgeroepen brandweerduikers bleken niet nodig te zijn.De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) meldde rond 15.00 uur dat de bestuurder uit het voertuig was en dat de persoon aanspreekbaar was. Het slachtoffer wordt overgedragen aan de ambulancedienst. Voor zover bekend is de persoon niet ernstig gewond geraakt. Volgens de politie is het ongeluk veroorzaakt door aquaplaning.In verband met het ongeval is er tussen de Oostbuis (rijrichting Borssele) en het tolplein van de Westerscheldetunnel één rijstrook afgesloten. Een berger is opgeroepen om de auto te takelen.

Meer uit Beveland

Rubriek Goes Gezien: Jan Haak loerde ook in de haven

Jan Haak, wie kent hem niet? In ieder geval de jongste generaties niet meer. Als ik in Zeeland geboren en getogen was, had ik zeker van hem of Joosje Pik of Piet den Haak of Hakepuit of Akervent gehoord. En daardoor nog banger voor open water geworden dan ik van nature al ben. Al deze figuren zijn namelijk 'nekkers': boosaardige watergeesten, die kinderen schrik aanjoegen om maar zo ver mogelijk van water weg te blijven. Deed je dat niet, dan kon je erin vallen en was Jan Haak of een soortgenoot er als de kippen bij om je naar beneden te trekken.

9 uur geleden
Brand uitgebroken op schip in Scaldiahaven, bemanning veilig gesteld

NIEUWDORP - Zondagochtend is er brand uitgebroken aan boord van een schip dat aangemeerd ligt in de Scaldiahaven. De brandweer is ter plaatse en de bemanning is geëvacueerd.

11 uur geleden
Vrouw (37) aangehouden voor overlast en mishandeling op treinstation Goes

GOES - Een 37-jarige vrouw uit Warnsveld is zaterdagmiddag aangehouden voor het veroorzaken van overlast op het treinstation. De vrouw heeft daarbij ook een agent geslagen en beledigd.

12 uur geleden
Jo de Roo toertocht vanaf Grote Markt in Goes

GOES - De Jo de Roo toertocht wordt zondag 23 juni weer verreden vanuit Goes.

15 uur geleden
Scooterbestuurster raakt gewond na botsing met auto op de Stelleweg

HEINKENSZAND- Een scooterbestuurster is zaterdagmiddag gewond geraakt op de Stelleweg. Dit gebeurde nadat ze in botsing kwam met een auto die een uitrit verliet. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

1 dag geleden
Op de werkvloer bij monteurs Aart Jan en Wim: 'Samen oplossingen bedenken is het leukste dat er is'

KAMPERLAND - Op het grote terrein van familiebedrijf Sandee Groen aan de rand van Kamperland is de nieuwbouw van het kantoor in volle gang. Ernaast staat de werkplaats. Dit is het kloppend technisch hart van het internationaal opererende bedrijf. Voor onderhoud en reparaties nemen de monteurs Aart Jan, Wim en Durmus duizenden machines met deskundigheid en plezier onder handen.

1 dag geleden
Holland House Colijn klaar voor EK

COLIJNSPLAAT - Na heel wat uurtjes zwoegen is het Holland House Colijn klaar voor het Europees Kampioenschap voetbal.

2 dagen geleden