Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Auto in de sloot langs A58 bij Kruiningen

Auto in de sloot langs A58 bij Kruiningen

KRUININGEN - Een automobilist is donderdagochtend op de snelweg A58 bij Kruiningen de macht over het stuur verloren en met zijn voertuig in de sloot beland. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 6.45 uur. De politie en Rijkswaterstaat kwamen ter plaatse om de veiligheid rondom de plek van het ongeluk te garanderen. De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot getakeld.

Meer uit Reimerswaal

Dijkversterking Hansweert vraagt veel van dorpsbewoners

HANSWEERT - De dijkversterking bij Hansweert is in volle gang. Tot op heden verlopen de werkzaamheden volgens planning. Het project wordt naar verwachting in 2027 afgerond. "De eerste fase van het project, de kanaalzone en het eerste deel van het slibdepot, is praktisch afgerond'', zegt omgevingsmanager Mike Dekker (foto, rechts). ''Dat gebied zal naar verwachting in week elf opnieuw toegankelijk zijn voor alle gebruikers, waardoor een deel van Hansweert weer openbaar wordt." 

1 uur geleden
Auto crasht tegen lantaarnpaal bij Hansweert, mogelijk alcohol in het spel

HANSWEERT - Een automobiliste is dinsdagochtend in Hansweert tegen een lantaarnpaal gereden. Na onderzoek bleek ze niet gewond te zijn geraakt. De politie vermoedt dat de vrouw alcohol had gedronken.

4 uur geleden
Twee auto's beschadigd bij botsing in Kruiningen

KRUININGEN - Bij een botsing op de Oude Rijksweg in Kruiningen zijn maandagmorgen twee personenauto's beschadigd geraakt. Twee personen werden door het ambulancepersoneel onderzocht. Voor zover bekend hoefde niemand naar het ziekenhuis.  

1 dag geleden
Grote alcoholcontrole op carpoolplaats Vierwegen bij Kapelle [UPDATE]

KAPELLE- De politie heeft zaterdagavond een grote alcoholcontrole gehouden op carpoolplaats Vierwegen. Diverse voertuigen werden door motoragenten van de hoofd- en snelwegen gehaald en naar de controleplaats geleid. Daar werd bij de bestuurders een alcoholtest afgenomen. 

2 dagen geleden
Schooldirecteur over project Ons Kruiningen: 'Als we ogen blijven sluiten, gebeurt er niets'

KRUININGEN - 'Ons Kruiningen' is een project van de lange adem en de voorbereiding begon al zo'n drie jaar geleden, vertelt directeur Jolanda Wedage van basisschool Voorhoute. Ze blijft onverminderd enthousiast. "We hebben met allerlei partijen te maken en daardoor kost overleg tijd, maar samen kom je verder", zegt ze over het project dat dit najaar is gelanceerd. Het hele dorp willen de partijen betrekken bij 'Ons Kruiningen', met als doel het gezellig te houden en elkaar aan te spreken als dit niet zo is.

3 dagen geleden
Plan voor opvang 70 Oekraïners in Kapelle

KAPELLE - Als de gemeenteraad van Kapelle ermee instemt, wonen er na de zomer zeventig vluchtelingen uit Oekraïne op het perceel op de hoek van de Postweg en Oostambachtweg in Kapelle. De woonunits worden voor drie jaar geplaatst. Als er behoefte aan is, kan deze periode verlengd worden en is er ook ruimte voor uitbreiding met tien extra units. Dat vertelden de Kapelse burgemeester Constantijn Jansen op de Haar en de gemeentelijk projectleider woensdag bij een informatieavond.

4 dagen geleden