Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Auto in de sloot bij Arnemuiden

Auto in de sloot bij Arnemuiden

ARNEMUIDEN – Een auto is in de sloot beland bij Arnemuiden. De inzittenden hoefden niet mee naar het ziekenhuis. 

Het ongeval gebeurde zaterdagochtend rond 08:45 uur op de Muidenweg. De bestuurster verloor door onbekende oorzaak de controle over de auto. Hierdoor raakte de wagen van de weg nabij De Piet. Het voertuig kwam uiteindelijk tot stilstand in de naastgelegen sloot. 

De inzittenden van de auto zijn nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De wagen is uit de sloot getakeld en is meegenomen door een berger. 

Meer uit Middelburg

Oekraïense klanken vanaf de stadhuiscarillon in Veere

VEERE - Het is deze week twee jaar geleden dat het Russische leger Oekraïne binnenviel. Om de Oekraïense vluchtelingen te laten weten dat Nederland meeleeft, laat stadsbeiaardier David van der Vlies op donderdag 22 februari van 12.00 tot 13.00 uur. Oekraïense muziek horen van het carillon in Veere.

8 uur geleden
Traumahelikopter ingezet voor reanimatie in Middelburg

MIDDELBURG - De Rotterdamse traumahelikopter is woensdagmorgen ingezet voor een reanimatie in Middelburg. De patiënt is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

8 uur geleden
Sloop en nieuwbouw van 16 eengezinswoningen in de Stromenwijk in Middelburg

MIDDELBURG - Woongoed Middelburg werkt aan de energietransitie van haar woningvoorraad: gasloze en energiezuinige woningen. Voor de 16 woningen in de Oosterscheldestraat Stromenwijk kiest Woongoed voor sloop en nieuwbouw.

10 uur geleden
Ontmoeting en uitwisseling rondom dementie

MIDDELBURG - Er zijn ruim 260 Alzheimer Cafés en Trefpunten verspreid door het land, georganiseerd door de vrijwilligers van Alzheimer Nederland. Elke bijeenkomst heeft een thema dat door de gespreksleider wordt uitgediept met een (ervarings)deskundige.

10 uur geleden
Vleeshal lanceert programma Team V voor jonge kunstliefhebbers

MIDDELBURG - Vleeshal in Middelburg nodigt jongeren tussen de 15 en 21 jaar uit om deel te nemen aan het programma Team V programma.

10 uur geleden
Alta Luna presenteert EP in Middelburg

MIDDELBURG - Op 12 april 2024 brengt Alta Luna haar EP 'Shorter Days, Longer Nights' uit. Om dit te vieren spelen zij diezelfde dag hun EP-release show in De Spot in Middelburg.  Op 1 maart is er alvast een voorproefje in de vorm van de single 'Faces', die dan uitkomt.

1 dag geleden
Brandmelding bij schoenenwinkel Middelburg

MIDDELBURG - De brandweer is maandag aan het einde van de middag uitgerukt nadat melding was gemaakt van een mogelijke brand in een schoenenwinkel in het stadscentrum van Middelburg.De brandmelding kwam rond 16.20 uur vanuit schoenenwinkel Ziengs aan de Lange Delft. Vanwege de locatie in het centrum van de stad rukten direct twee blusvoertuigen en een ladderwagen uit. De ladderwagen werd uiteindelijk niet daadwerkelijk ingezet.Volgens de brandweer was er sprake van kortsluiting in een lamp. De brandweer heeft voor zover bekend alleen controles uitgevoerd.

1 dag geleden