Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Auto crasht op Zwaanweg, bestuurder mogelijk dronken

Auto crasht op Zwaanweg, bestuurder mogelijk dronken

VLISSINGEN - Een automobilist is donderdagavond gewond geraakt nadat hij op de Zwaanweg in Vlissingen crashte met zijn personenauto. Uit een blaastest zou zijn gebleken dat de bestuurder onder invloed van alcohol de auto heeft bestuurd. 

Het rijbewijs van de man is per direct ingevorderd en er zal een proces-verbaal worden opgesteld voor het rijden onder invloed. 

De bestuurder kwam vanuit de richting van Dishoek en reed in de richting van Vlissingen. Door onbekende oorzaak raakte de man omstreeks 18.50 uur in een flauwe bocht de macht over het stuur kwijt. Bij het ongeval raakte de automobilist met zijn auto drie bomen. 

De bestuurder is door het ambulancepersoneel onderzocht in de ambulance. Hierna is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een kort sporenonderzoek gedaan op en rond de auto. Tijdens het ongeval was de Zwaanweg een poosje gesloten voor verkeer.

Meer uit Vlissingen

Gewijzigde afvalinzameling in Vlissingen door hitte

VLISSINGEN - Deze week worden er tropische temperaturen verwacht. Daarom past de gemeente Vlissingen tijdelijk het schema voor de afvalinzameling aan.

1 dag geleden
Auto’s uitgebrand in Kasteelstraat, politie vermoedt brandstichting

VLISSINGEN - In de Kasteelstraat in Vlissingen zijn van zaterdag op zondag twee auto’s volledig verwoest door brand. Een derde voertuig heeft brandschade aan de voorkant. De politie vermoedt dat het vuur is aangestoken.

2 dagen geleden
Auto’s total loss na brand

VLISSINGEN - Verschillende personenwagens zijn afgelopen nacht in vlammen opgegaan. Twee auto’s waren niet meer te redden, een derde heeft flinke schade opgelopen.

3 dagen geleden
Wielrenner botst op auto in Ritthem

RITTHEM - Een wielrenner is vanmiddag gewond geraakt nadat hij op de Marie Curieweg in Ritthem op een geparkeerde auto was gebotst.

4 dagen geleden
Man aangehouden voor bedreiging horecamedewerker aan de Nieuwendijk

VLISSINGEN - Een 31-jarige inwoner van Vlissingen aangehouden is gisteren aangehouden. Hij zou deze week een medewerker van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk met een op een vuurwapen lijkend voorwerp hebben bedreigd.Een 31-jarige inwoner van Vlissingen aangehouden is gisteren aangehouden. Hij zou in de nacht van woensdag op donderdag een medewerker van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk hebben bedreigd. Dit deed hij met een op een vuurwapen lijkend voorwerp.

4 dagen geleden
Twee verdachten uit Vlissingen aangehouden na schietincident

VLISSINGEN - Agenten hielden gistermorgen twee verdachten aan voor mogelijke betrokkenheid bij een mogelijk schietincident. Het gaat om twee heren uit Vlissingen.

4 dagen geleden
Wat doet Vlissingen voor eenzame jongeren?

VLISSINGEN - De mentale gezondheid van de jeugd staat ernstig onder druk. Voor de helft van de jongeren is eenzaamheid een probleem en voor 18 procent zelfs een zeer ernstig probleem! Werk je op professionele basis met jongeren? En wil je deze jongeren een sociale boost geven in de Week tegen Eenzaamheid? Sluit je dan aan bij de landelijke beweging Social Friday. Je maakt met weinig moeite, enorme impact voor jongeren in Vlissingen!

5 dagen geleden