Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Auto belandt in sloot bij eenzijdig ongeval in Poortvliet

Auto belandt in sloot bij eenzijdig ongeval in Poortvliet

POORTVLIET  - Een automobilist is donderdagmorgen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Engelaarsdijk bij Poortvliet. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde omstreeks 05.25 uur vlak na een bocht aan de Engelaarsdijk bij Poortvliet. De bestuurder belandde met zijn auto in de sloot. De man wist, volgens de politie, uit zijn auto te geraken en bij buurtbewoners alarm te slaan. Direct werden de politie en ambulancedienst ingeschakeld.

De toegesnelde ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer onderzocht en overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. De auto is geborgen door een bergingsbedrijf uit Roosendaal.

Meer uit Tholen

Havendagen Tholen 2024: Het programma op 31 mei en 1 juni

THOLEN - De Havendagen Tholen 2024 staan weer voor de deur. Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni staat Tholen weer volledig in het teken van de 2-daagse havendagen. Bezoekers kunnen onder andere genieten van een gezellige jaarmarkt en optredens van bekende en minder bekende artiesten.

4 uur geleden
Thoolse ateliers openen zaterdag hun deuren tijdens 10e Open Atelierroute

THOLEN - Cultuurplein Tholen organiseert dit weekend de eerste Open Atelierroute van deze zomer. Veertien Thoolse kunstenaars openen hun deuren voor bezoekers op iedere eerste zaterdag van de maand van juni tot en met september. Het aanbod is heel divers. Je kunt verschillende vormen van schilderkunst bewonderen, maar ook glaskunst, kunst van strandvondsten, vilt- en textielkunst en keramiek.

7 uur geleden
Auto volledig uitgebrand in Sint-Annaland, politie doet onderzoek

SINT-ANNALAND - Een geparkeerde auto aan de Domineeshof in Sint-Annaland is gisteravond volledig uitgebrand. Het is niet bekend hoe het vuur kon ontstaan. De politie doet onderzoek naar het incident. 

10 uur geleden
Silke en Liva van Olympia Tholen eindigen hoog in regiofinale meerkamp

THOLEN - Silke van Houdt en Liva Visscher van gymnastiekvereniging Olympia Tholen speelden afgelopen weekend tijdens de regiofinale meerkamp turnen in het Brabantse Drunen. In Sporthal Dillenburcht streden ze om de prijzen met de beste regionale turnsters.

1 dag geleden
Nog nooit werden er zo weinig hennepkwekerijen ontmanteld als in 2023

THOLEN - De politie heeft nog nooit zo weinig hennepkwekerijen in Zeeland en West-Brabant ontdekt als vorig jaar. Het aantal ontmantelde kwekerijen is met 67 procent gedaald ten opzichte van 2019, wat neerkomt op 117 locaties waar hennep werd gekweekt. Ook op Tholen werden enkele kwekerijen opgerold.

1 dag geleden
Flinke schade bij botsing tussen twee auto's in Scherpenisse

SCHERPENISSE - Twee auto's liepen dinsdagmiddag flinke schade op nadat ze met elkaar in botsing kwamen op de Veerdijkseweg. Het ambulancepersoneel heeft de inzittenden gecontroleerd op verwondingen, maar niemand raakte gewond bij de aanrijding.

1 dag geleden
Nieuwe wieken voor twee stilstaande molens in Smerdiek en Stalland

THOLEN - Twee molens op Tholen hebben nieuwe wieken. De gemeente besloot vorig jaar om vier molens stil te zetten vanwege veiligheidsrisico's. Dit besluit volgde op enkele incidenten waarbij onverwacht de stalen roeden afbraken bij verschillende molens in Nederland. Molen De Nijverheid in Sint-Maartensdijk en de Standerdmolen in Sint-Annaland kunnen waarschijnlijk eind mei weer beginnen met draaien.

2 dagen geleden