Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Artiesten in de bres voor leerlingen van Archipelschool Het Element

Artiesten in de bres voor leerlingen van Archipelschool Het Element

MIDDELBURG - Op basisschool Het Element uit de wijk Dauwendaele in Middelburg werken alle 120 leerlingen aan een musical die wordt uitgevoerd op dinsdag 7 maart in de Stadsschouwburg in Middelburg. Zij worden hierbij gecoached door artiesten als Edsilia Rombley, Alain Clark en Shirma Rouse die een videoboodschap hebben ingesproken met tips een aanmoedigingen.

De musical is een initiatief van soulartiest Steffen Morrison. Morrison, die zelf opgroeide in de Bijlmer in Amsterdam voelt zich verbonden met de kinderen van Het Element. De school met meer dan 20 verschillende nationaliteiten kent de nodige uitdagingen. Samen met sponsoren en vrijwilligers sloeg hij de handen ineen om de kinderen kennis te laten maken met zang, dans en theater. “Het is een project om meer liefde, meer sterretjes in de ogen te krijgen van de kinderen en hen meer te laten genieten van hun eigen creativiteit”, aldus Morrison.
De uitvoering moet een bijzondere ervaring worden. “Veel kinderen en hun ouders hebben nog nooit een schouwburg bezocht”, stelt Morrison. Iedereen die de school en de kinderen een warm hart toedraagt is welkom de uitvoering bij te wonen. Voor meer informatie en aanmelden: https://tussenzangendans.maglr.com.

Meer uit Middelburg

Lange Jan in Middelburg luidt nieuwe jaar alvast in door programmeerfoutje

MIDDELBURG - Commotie in Middelburg, rond middernacht. Om 12.00 uur werden de klokken van de Lange Jan spontaan geluid. Dat duurde zeker tien minuten. Op sociale media vroegen veel mensen zich af of de beroemde toren misschien op hol was geslagen.

3 uur geleden
Scooterbestuurder gewond na valpartij Middelburg

MIDDELBURG – Bij een eenzijdig ongeval in Middelburg is maandagmiddag een scooterbestuurder gewond geraakt.

19 uur geleden
Kees en zijn inzet voor Grijpskerke

GRIJPSKERKE - In het verleden werkte Kees 's nachts waardoor de dag uit vrije tijd bestond. Het helpen van anderen is hem niet onbekend, want zoals Kees over die tijd vertelt: “Ik deed toen nog best wel eens wat voor een ander." Inwoners uit Grijpskerke wisten Kees te vinden en dat is nu niet anders, want via vrijwilligerswerk is de inzet van Kees voor het dorp alleen maar vergroot.

1 dag geleden
Bestuurders bekeurd na ongeval Aagtekerke

AAGTEKERKE – Meerdere bestuurders hebben maandagmorgen een bekeuring gekregen bij een ongeval op de Prelaatweg bij Aagtekerke.

1 dag geleden
Lichtgewonde bij ongeval bij Aagtekerke

AAGTEKERKE - Bij een ongeval op de Prelaatweg bij Aagtekerke is maandagmorgen een persoon lichtgewond geraakt. De politie, brandweer en ambulancedienst werden vanmorgen omstreeks 08.15 uur opgeroepen nadat was gemeld dat tussen Aagtekerke en Westkapelle een personenauto op zijn kop terecht was gekomen. 

1 dag geleden
Domburgse ondernemers stemmen ruim voor oprichting BIZ

DOMBURG - De afgelopen twee weken konden de ondernemers uit Domburg hun stem uitbrengen met betrekking tot de Bedrijven Investering Zone (BIZ). Onder toezicht van de gemeente vond de stemming plaats om het formele draagvlak te peilen. Op vrijdag 1 december heeft wethouder de Visser bekend gemaakt dat een ruime meerderheid van de ondernemers vóór de oprichting van de BIZ Domburg heeft gestemd.

1 dag geleden
Long stories, short films terug op ruiten van de Lange Noordstraat

MIDDELBURG - Jarenlang toonde RuimteCAESUUR in de Lange Noordstraat in Middelburg, in de donkere maanden rondom de jaarwisseling, door videoprojecties het programma 'dichters op de ruit', gecureerd door de dichter F. van Dixhoorn. Vanaf december 2021 is de traditie weer opgepakt. Ook dit jaar is er weer een programma, met videos op ruiten in de Lange Noordstraat.

1 dag geleden