Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Artiesten doen mee aan benefietdiner Live-Eet voor voedselbank

Artiesten doen mee aan benefietdiner Live-Eet voor voedselbank

AMSTERDAM (ANP) - In het kader van thuisisolatie en niet buiten kunnen optreden, doet Claudia de Breij samen met een aantal andere artiesten donderdagavond mee aan Live-Eet, een speciaal thuisconcert dat wordt georganiseerd om donaties te vragen voor de voedselbank.

Op Instagram vertelt De Breij woensdag waarom ze meedoet aan het benefietdiner. "Door de lege supermarkten zijn er op dit moment duizenden Nederlanders die niet of te weinig te eten hebben. Daarom schuif ik donderdag digitaal aan tafel bij Live Eet om op te treden en donaties te vragen voor de Voedselbank."

Behalve De Breij treden ook Thomas Berge, Hadewych Minis en Tim Knol vanuit huis op. Meer artiesten worden later bekendgemaakt. Mensen kunnen via de website van Live-Eet het concert volgen en een QR-code scannen waarmee ze geld kunnen doneren.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Actrice uit James Bond en De Wrekers, Honor Blackman, overleden

LONDEN (ANP) - De Britse actrice Honor Blackman die bekend werd als 'bondgirl' en door haar hoofdrol in de tv-serie The Avengers (De Wrekers), is op 94-jarige leeftijd overleden. De familie heeft laten weten dat ze vredig is ingeslapen in haar huis in het zuidoosten van Engeland, aldus de BBC.

1 dag geleden
Annie M.G. Schmidtlezing wordt verplaatst naar 2021

DEN HAAG (ANP) - De 21e Annie M.G. Schmidtlezing die Koos Meinderts op 13 mei zou geven, zal dit jaar niet plaatsvinden door alle coronamaatregelen. De organisatie heeft besloten de lezing te verplaatsen naar mei 2021. Iedereen die al een kaartje voor de lezing had gekocht krijgt het geld teruggestort.

1 dag geleden
Geannuleerd Oerol krijgt mogelijk 'virtuele' editie

TERSCHELLING (ANP) - De organisatie van Oerol op Terschelling onderzoekt of de editie van juni dit jaar toch kan doorgaan, maar dan zonder publiek. Voorstellingen zouden dan online verspreid kunnen worden, zegt Cornald Maas in een Instagram-video van Paul de Leeuw. Hij is al meer dan tien jaar bij het festival betrokken met zijn programma Opium op Oerol.

1 dag geleden
Buma roept radiostations op Nederlandse muziek te draaien

HILVERSUM (ANP) - Draai zoveel mogelijk muziek van eigen bodem. Met die noodoproep richt Buma Cultuur zich maandag tot alle Nederlandse radiostations. Volgens de auteursrechtenorganisatie is het een eenvoudige manier om Nederlandse artiesten bij te staan in de huidige coronacrisis.

1 dag geleden
Nederlandse artiesten centraal bij radiozenders op Koningsdag

HILVERSUM (ANP) - Een groot deel van de Nederlandse radiozenders grijpt Koningsdag aan om Nederlandse artiesten te promoten. Onder andere Qmusic, alle zenders van de NPO, 100% NL, Radio 10, Veronica, Sky Radio, KINK en SLAM! bieden artiesten en musici van eigen bodem zo een steuntje in de rug.

2 dagen geleden
Kinderboeken en fictie populairder sinds coronacrisis

DEN HAAG (ANP) - De populariteit van jeugdboeken en fictie is opvallend toegenomen sinds de zogenoemde 'intelligente lockdown’ vanwege de coronacrisis van kracht is. Dat meldt directeur Eveline Aendekerk van koepelorganisatie CPNB.

2 dagen geleden
Talpa stopt met opnames Ladies Night vanwege corona

HILVERSUM (ANP) - Na zes uitzendingen komt er woensdag alweer een einde aan het tweede seizoen van Ladies Night op Net5. Talpa heeft besloten om de opnames voorlopig te stoppen vanwege het coronavirus.

2 dagen geleden