Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Art-Co Pop-Up store Tholen - voor de meest bijzondere cadeautjes

Art-Co Pop-Up store Tholen - voor de meest bijzondere cadeautjes

ADVERTORIAL - De Art-Co pop up store, een sfeervol, creatief en gezellig winkeltje vol met lichtjes en kunst. Dromen, durven, doen! Dat is waar Rianne van Duivenbode voor staat. Haar wens, haar droom? Een eigen winkel voor al haar prachtige kunst op tegel, brocante en andere unieke, persoonlijke cadeautjes. Rianne durfde het. Een eigen etalage werd ingericht. Een kans krijgen en een kans pakken. En nu dus, een echte Thoolse pop up store. De etalage staat vol met beeldende verhaaltjes op mini formaat. De Kerkstraat in Tholen is gelijk weer een stuk gezelliger!

Tegels met Sint & Piet, met winterse taferelen, kerstboompjes, lekkernijen, poezen, sneeuwpoppen, de Thoolse skyline, Delfts blauw of Zeeuws rood, magneetjes of hele plateaus, je vindt het er allemaal. Een tikkeltje goud erbij? Een likje groen? Geen probleem! Een voorraadpot, bord of fles? Ook deze vind je bij Art-Co. Ga je liever zelf creatief aan de slag? De Do It Yourself tassen staan voor je klaar. Jij maakt je eigen kunst op tegel en Rianne bakt het in haar oven voor je af. 

Wil je het leren van Rianne zelf? Boek een creatieve workshop en ga aan de slag samen vriendinnen, collega’s of familie. En helemaal leuk, een tegeltje naar eigen idee. Rianne schildert sierlijk jouw familie, dierenvriendjes, hobby, naam of logo op een tegel. Een prachtig handgemaakt cadeau. Geef je ontwerp door en Rianne maakt er wat moois van. Even geen inspiratie? Rianne wel! Benieuwd? Kom eens een kijkje nemen. De pop up store vind je in Kerkstraat 19 en is open op vrijdagen zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur. Op vrijdag 26 november en vrijdag 10 december tot 18.00 uur. Bestellen via de webshop kan ook: www.art-co.nl of stuur een berichtje naar [email protected]

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Tholen

Tholen komt uit lockdown: Erwin de Nijs

Erwin de Nijs is eigenaar van sportschool Salus. De lockdown betekende voor hem dat hij van zeven dagen per week bezig zijn, ging naar ‘de tijd uitzitten’. “Niets voor mij, maar bovenal vind ik het belangrijk dat sport heel snel als essentieel aangemerkt wordt, zodat mensen bij een eventuele volgende lockdown in ieder geval aan hun gezondheid kunnen werken.”

2 uur geleden
Steunpakketten voor Thoolse ouderen in armoede

SINT-PHILIPSLAND - Vrijwilligers van Stichting Geef Niet Op! brachten afgelopen week steunpakketjes rond aan ouderen in armoede op Tholen. Eén van die vrijwilligers is Jantine den Braber uit Sint-Philipsland. Ze is sinds kort vrijwilliger na jarenlang donateur te zijn. ‘’We willen laten zien dat we er zijn om ze te helpen.’’ 

6 uur geleden
Aan de Keukentafel met Rutger Bosch van SABIC

Rutger Bosch had vroeger geen idee wat hij later wilde worden, maar vond het wél heel interessant om voor een groep te staan. Naar eigen zeggen is hij altijd iemand geweest die dingen zelf wilde doen. De Site Director van SABIC had al vroeg een grote intrinsieke motivatie. Aan de andere kant hield hij niet zo van mensen die hem vertelden wat hij moest doen. Daarom zocht hij ook functies die daarbij pasten.

2 dagen geleden
Tien vrienden uit Oud-Vossemeer zetten dezelfde tattoo

Dylan Pot, Niels van Duivenbode, Babette Vaders, Sanne Vaders, Ricardo Voshol, Fabiën Voshol, Dirk Blenkers, Job de Reus, Jens de Reus en Cerenyse van Dijk lieten alle tien dezelfde tattoo zetten: de coördinaten van café De Hoop in Oud Vossemeer. 

3 dagen geleden
Met Shmaak wint Nederlandse Horecaprijs

SINT PHILIPSLAND - Met Shmaak is goed in de prijzen gevallen bij de Nederlandse Horecaprijzen 2021. Het Grand Café werd winnaar in de gemeente, in de provincie en won de Gold Award voor horecagelegenheden met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger.

4 dagen geleden
Toffe Thoolse Tattoos: Chimène Jeroense

Chimène (18) en Esmée (21) Jeroense uit Tholen waren allebei zestien jaar toen ze hun eerste tattoo lieten zetten. Dit deden zij ter nagedachtenis aan hun vader, die elf jaar geleden overleed aan een hartstilstand.

4 dagen geleden
Toffe Thoolse Tattoos: Bianca en Brian

Bianca (bijna 50) en haar zoon Brian (24) uit Sint-Annaland hebben matching tattoos. Het herinnert hen eraan wat een bijzondere band zij samen hebben. “Dat hij zelf vroeg om samen een tatoeage te laten zetten, was voor mij dan ook een geluksmoment.”

5 dagen geleden