Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Arsenal-spits Aubameyang: zo ziek ben ik nog nooit geweest

Arsenal-spits Aubameyang: zo ziek ben ik nog nooit geweest

LONDEN (ANP) - Pierre-Emerick Aubameyang heeft zich nog niet eerder zo ziek gevoeld als vorige maand. Dat zei de aanvoerder van Arsenal in aanloop naar de return van de halve finales van de Europa League tegen Villarreal van donderdag.

Aubameyang werd getroffen door malaria en miste vier wedstrijden van Arsenal. "Ik voelde me heel erg slecht", aldus de 31-jarige aanvaller. "Zo ziek ben ik in mijn leven nog niet geweest, het was echt moeilijk. Ik had drie dagen achter elkaar koorts, de hele dag en de hele nacht, non-stop. Zelfs de paracetamol had hier geen effect op."

De familie van Aubameyang maakte zich ernstige zorgen, zei hij. "Ik moest drie dagen in het ziekenhuis blijven. Ik was echt heel somber en ik denk dat ik vier kilo ben afgevallen. Het was een heel slecht moment en ik denk dat mijn familie een beetje bang was om me zo te zien."

Aubameyang maakte donderdag in de met 2-1 verloren uitwedstrijd tegen Villarreal als invaller zijn rentree.

Meer uit Voetbal

FIFA laat op Spelen alleen aanvoerders praten met scheidsrechter

PARIJS (ANP) - Bij de voetbaltoernooien op de Olympische Spelen in Parijs mogen alleen de aanvoerders de scheidsrechters benaderen voor uitleg over beslissingen. Als andere spelers dat doen, worden ze bestraft. De FIFA trekt daarmee de lijn door die door de UEFA werd ingezet bij het afgelopen EK in Duitsland.

25 minuten geleden
MVV'er Livramento maakte transfer naar hoogste Italiaanse klasse

VERONA (ANP) - Dailon Livramento vervolgt zijn voetballoopbaan in de Serie A, de hoogste voetbalklasse in Italië. Hellas Verona, dat vorig seizoen als dertiende eindigde, neemt de 23-jarige aanvaller over van MVV. Voor de Maastrichtse eerstedivisionist maakte Livramento vorig seizoen zestien doelpunten in de competitie.

1 uur geleden
Feyenoord verlengt contract met verdediger Beelen tot 2028

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord heeft het contract met Thomas Beelen opengebroken en met een jaar verlengd. De 23-jarige verdediger is nu tot de zomer van 2028 aan de Rotterdammers verbonden.

4 uur geleden
Heracles is spits Hornkamp enkele maanden kwijt met knieblessure

ALMELO (ANP) - Heracles Almelo kan de komende maanden niet beschikken over Jizz Hornkamp. De spits liep vrijdag in de oefenwedstrijd tegen de Duitse club Preussen Münster een knieblessure op en is maanden uitgeschakeld.

4 uur geleden
FC Utrecht huurt linksbuiten Cathline van Franse FC Lorient

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht heeft vleugelspeler Yoann Cathline aan de selectie toegevoegd. De club huurt de 22-jarige Franse linksbuiten komend seizoen van FC Lorient uit Frankrijk en heeft ook een optie tot koop genomen.

15 uur geleden
Vitesse komt 6 miljoen euro tekort voor sluitende begroting

ARNHEM (ANP) - Vitesse heeft een tekort van 6 miljoen euro voor een sluitende begroting. Dat is volgens algemeen directeur ad interim, Edwin Reijntjes, de reden dat de club uit Arnhem tot 31 juli uitstel heeft gekregen om een begroting in te dienen bij de beroepscommissie van de KNVB.

16 uur geleden
Ajax legt 18-jarige verdediger Janse langer vast

AMSTERDAM (ANP) - Ajax heeft verdediger Dies Janse vastgelegd tot 30 juni 2028, met een optie voor nog een jaar. De 18-jarige verdediger had in Amsterdam nog een verbintenis tot medio 2026.

18 uur geleden