Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Anouchka van Miltenburg nieuwe voorzitter van VVD Zeeland

Anouchka van Miltenburg nieuwe voorzitter van VVD Zeeland

GOES - Anouchka van Miltenburg is de nieuwe voorzitter van de VVD Zeeland. 

Zij is voormalig voorzitter van de Tweede Kamer en woont sinds enkele jaren in Zeeland. Tot nu toe was de Zeeuwse VVD onderdeel van de regio Zuid, samen met de afdelingen in Noord-Brabant en Limburg. 

Toegankelijk

Binnen de VVD Zeeland zijn er vier afdelingen: Zeeuws-Vlaanderen, Bevelanden, Walcheren en Schouwen-Duiveland. “Zo staat de partij dichter bij de achterban en haar leden. Op deze wijze ontstaat een toegankelijke en laagdrempelige partij”, zegt Van Miltenburg. “De Zeeuwse VVD wil een verzamelplaats zijn voor iedereen in de regio, die liberaal denkt en voelt.” 

Verbinding

Per gemeente komen er werkgroepen die lokale activiteiten zoals discussieavonden en politieke cafés organiseren. “Wij gaan meer de verbinding zoeken met bestaande netwerken in de Zeeland, zoals ondernemers, zorgverleners en vrijwilligers.” 

Meer uit Reimerswaal

Beweegroute geopend bij De Bloesem

KAPELLE - Wethouder Jon Herselman van de gemeente Kapelle heeft de nieuwe beweegroute rond sportcentrum De Bloesem in Kapelle geopend. Hier kan iedereen, jong en oud, gratis en op eigen gelegenheid bewegen en oefeningen doen.

5 uur geleden
Deelcafé De Buurvrouw in Kapelle gaat weer open

KAPELLE - Alweer 5 jaar geleden zag Deelcafé De Buurvrouw het levenslicht in Kapelle. Sinds 12 september 2018 werd er volop ‘gedronken, gedeeld en gedaan’, en hebben de vrijwilligers van De Buurvrouw al gigantisch veel werk verricht om de missie om ‘een goede buur voor de ander’ te zijn te laten uitkomen.

23 uur geleden
Openhuisweken bij Anne-Lique Mode in Yerseke

YERSEKE - Kom tijdens de openhuisweken van woensdag 27 september tot en met zaterdag 14 oktober de najaars- en wintercollectie ontdekken en passen bij Anne-Lique Mode in Yerseke.

1 dag geleden
Tweederde deelnemers valt af, maar Daan Visser uit Schore finisht wel in Dragon's Back Race

SCHORE - In zes dagen 380 kilometer over de bergen van Wales klauteren. Daan Visser (38) uit Schore speelde dit klaar en heeft zo als eerste Nederlander de finish van de Dragon’s Back Race gehaald. De organisatie noemt het de zwaarste bergrace ter wereld. Tweederde van de atleten valt voor de eindstreep af. “Ik hou van een uitdaging”, lacht de militair.

1 dag geleden
Wemeldings paar De Bourgraaf-Van den Bos viert diamanten huwelijksfeest

WEMELDINGE - Burgemeester Constantijn Jansen op de Haar van de gemeente Kapelle is maandag op bezoek geweest bij echtpaar De Bourgraaf-van den Bos ter ere van hun 60-jarig huwelijksjubileum.

3 dagen geleden
21e Answester Dweilbandfestival is mooi feestje

HANSWEERT - Zondag was het in Hansweert weer tijd voor het Answester Dweilband Festival, dit jaar de 21e editie alweer. Talloze bezoekers uit het dorp en de regio trokken naar Hansweert voor een middag vol muziek, lekker eten en zelfs een loterij.

4 dagen geleden
Geniet zondag van 'dweilen' en food in Hansweert

HANSWEERT - Ieder jaar op de laatste zondag van september vindt in Hansweert het Answester Dweilbandfestival plaats. Voor zondag 24 september staat de 21e editie in de startblokken. 

1 week geleden