Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ankie Meijer stopt als trainster bij Dios

Ankie Meijer stopt als trainster bij Dios

OOST-SOUBURG - Na tientallen jaren op allerlei manieren betrokken te zijn geweest bij sportvereniging Dios in Oost-Souburg nam Ankie Meijer woensdag afscheid van het trainerschap. Ze blijft wel jurylid. "We bedanken Ankie voor alle jaren dat ze zo waardevol was voor de vereniging", zegt Dios-collega Ina Poppe. "Ze was overal bij aanwezig en altijd enthousiast."Meijer werd in 1977 lid van Dios en heeft zich sindsdien in verschillende rollen ingezet voor de club. "Ze was succesvol als turnster, trainster, hoofdleiding en jurylid", vertelt Poppe.

Afscheid

"Ankie begon als kleine turnster en had al snel de smaak te pakken. Ze mocht in de selectiegroep turnen en wilde ook graag lesgeven." Hiervoor behaalde Meijer verschillende diploma's en in 1984 stond zij zelfstandig voor een groep. Ze trainde zowel jongens als meiden en kreeg uiteindelijk de selectiegroep onder haar hoede. "Maandag 29 juni was haar laatste training en nam Ankie afscheid van haar turnsters. Dios gaat haar heel erg missen, maar gelukkig blijft ze actief als jurylid."

Meer uit Middelburg

Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

6 uur geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

12 uur geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

1 dag geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

1 dag geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

3 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

6 dagen geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

6 dagen geleden