Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Angelique winkelt 90 seconden gratis bij SPAR Vlissingen

Angelique winkelt 90 seconden gratis bij SPAR Vlissingen

VLISSINGEN - Angelique Tilroe mocht 90 seconden gratis winkelen bij de SPAR in Vlissingen. Zij won haar prijs met de online winactie ‘Draai aan het Rad’, onderdeel van de landelijke jubileumactieperiode van SPAR dat dit jaar 90 jaar bestaat.

Angelique en haar zoontje Ezra raceten razendsnel door de onlangs nieuw geopende SPAR-winkel. Ze wisten hun winkelwagen flink te vullen met boodschappen ter waarde van 308,24 euro. Winkeleigenaresse Josephine van de Veire en evenementenmanager Ben van Wieringen gaven het startschot en hielden de tijd bij.

SPAR viert het jubileum graag met haar klanten met feestelijke aanbiedingen in de 455 winkels, verspreid door heel Nederland. Zo zijn er het hele jaar door aanbiedingen van 90 cent. ‘Draai aan het Rad’ was een van de winacties waarbij de prijzen varieerden van een overnachting naar keuze tot een jaar lang gratis tosti’s en van een Weber BBQ tot 90 seconden gratis winkelen.

Meer uit Vlissingen

Gewijzigde afvalinzameling in Vlissingen door hitte

VLISSINGEN - Deze week worden er tropische temperaturen verwacht. Daarom past de gemeente Vlissingen tijdelijk het schema voor de afvalinzameling aan.

1 dag geleden
Auto’s uitgebrand in Kasteelstraat, politie vermoedt brandstichting

VLISSINGEN - In de Kasteelstraat in Vlissingen zijn van zaterdag op zondag twee auto’s volledig verwoest door brand. Een derde voertuig heeft brandschade aan de voorkant. De politie vermoedt dat het vuur is aangestoken.

2 dagen geleden
Auto’s total loss na brand

VLISSINGEN - Verschillende personenwagens zijn afgelopen nacht in vlammen opgegaan. Twee auto’s waren niet meer te redden, een derde heeft flinke schade opgelopen.

3 dagen geleden
Wielrenner botst op auto in Ritthem

RITTHEM - Een wielrenner is vanmiddag gewond geraakt nadat hij op de Marie Curieweg in Ritthem op een geparkeerde auto was gebotst.

4 dagen geleden
Man aangehouden voor bedreiging horecamedewerker aan de Nieuwendijk

VLISSINGEN - Een 31-jarige inwoner van Vlissingen aangehouden is gisteren aangehouden. Hij zou deze week een medewerker van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk met een op een vuurwapen lijkend voorwerp hebben bedreigd.Een 31-jarige inwoner van Vlissingen aangehouden is gisteren aangehouden. Hij zou in de nacht van woensdag op donderdag een medewerker van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk hebben bedreigd. Dit deed hij met een op een vuurwapen lijkend voorwerp.

4 dagen geleden
Twee verdachten uit Vlissingen aangehouden na schietincident

VLISSINGEN - Agenten hielden gistermorgen twee verdachten aan voor mogelijke betrokkenheid bij een mogelijk schietincident. Het gaat om twee heren uit Vlissingen.

4 dagen geleden
Wat doet Vlissingen voor eenzame jongeren?

VLISSINGEN - De mentale gezondheid van de jeugd staat ernstig onder druk. Voor de helft van de jongeren is eenzaamheid een probleem en voor 18 procent zelfs een zeer ernstig probleem! Werk je op professionele basis met jongeren? En wil je deze jongeren een sociale boost geven in de Week tegen Eenzaamheid? Sluit je dan aan bij de landelijke beweging Social Friday. Je maakt met weinig moeite, enorme impact voor jongeren in Vlissingen!

5 dagen geleden