Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

An de Sloove gooit corona-ideeën niet overboord

An de Sloove gooit corona-ideeën niet overboord

Janny en Andre van Ast

Waar veel horeca-ondernemers met handen in het haar zaten en wachtten op wat komen ging, dachten Andre en Janny van An de Sloove in Sint Annaland in alternatieven. De gasten in de brasserie maakten plaats voor afhaal- en bezorgmaaltijden, de bingo werd digitaal gehouden en de tapasavonden werden geïntroduceerd. De klantenkring werd veel groter. En dat biedt handvatten voor de toekomst.

"Van begin af aan hebben we het compleet anders aangepakt. Afhaal- en bezorgmaaltijden, een hele leuke actie met het Moederdag- en Vaderdagontbijt hebben we veel mensen weten te bereiken. Zo hebben we er in één klap een paar honderd klanten bijgekregen. Niet alleen op het eiland, zelfs tot aan Roosendaal toe", zo zegt Andre. De maandelijkse bingo is een succes en dat bleef het ook in de tijd dat de horeca haar deuren dicht moest houden. "We gingen de bingo live houden. De bingokaarten werden thuisbezorgd, evenals de gewonnen prijzen. Zo hebben heel veel mensen gezellig meegedaan. Zelfs nu de bingo's weer in het café gehouden kunnen worden, doen veel mensen vanuit huis mee." Alle zaken die Andre en Janny hebben opgepakt, krijgen een vervolg. "Mensen hebben het thuisbezorgen en afhalen ontdekt. Dat willen we dan ook aan blijven bieden. Zo ook de leuke acties en de live bingo. Zo leggen we de focus niet alleen op het café en de brasserie, maar ook op de klanten op afstand. Mijn motto is: Altijd op meerdere paarden wedden, dan ben je als bedrijf een stuk minder kwetsbaar.'

Meer uit Tholen

Deze 8 verenigingen op Tholen gaan weer loten verkopen via de Grote Clubactie

THOLEN - De Grote Clubactie gaat op zaterdag 23 september weer van start en dit jaar doen acht Thoolse verenigingen mee. Dit initiatief biedt verenigingen de kans extra inkomsten te genereren voor hun activiteiten door de verkoop van loten. Een lot kost 3 euro per stuk, waarvan 80 procent naar de club gaat.

2 uur geleden
Tholen maakt zich op voor Nationale Burendag

THOLEN - De jaarlijkse Nationale Burendag staat voor de deur en belooft op zaterdag 23 september een dag vol gezelligheid en verbinding te worden in de gemeente Tholen. In de provincie Zeeland zijn 124 activiteiten aangemeld. Landelijk staat het aantal aanmeldingen op 8213 activiteiten. Zo maken organisatoren Oranje Fonds en Douwe Egberts bekend. 

7 uur geleden
Weekendweer Tholen: 'Herfst start met vleugje nazomer'

THOLEN - Dit is het weerbericht voor het eiland Tholen van zaterdag 23 en zondag 24 september. Kort samengevat: We kunnen een regenachtige start van het weekend verwachten, maar zondag brengt nazomerweer met zon en warme temperaturen.

21 uur geleden
Weihoek in het midden van zonneparkstrijd: Omwonenden positief, SP niet

THOLEN - Hoewel de omwonenden van de Weihoek in Poortvliet positief zijn over het idee van een zonnepark in hun landschap, kan dit op weerstand stuiten in de gemeenteraad. Het zonnepark is een risico van overbelasting van het stroomnet en in strijd met een eerder aangenomen motie, aldus Theo Korevaar van de SP Tholen.

1 dag geleden
Christelijk Thools mannenkoor Rehoboth bestaat 50 jaar

THOLEN - Het Christelijk Thools mannenkoor Rehoboth bestaat bijna 50 jaar. Een bijzondere mijlpaal, zeker ook omdat het mannenkoor tot op de dag van vandaag een lid in het midden heeft van het eerste uur. Uniek ook omdat het koor na een aantal jaren van krimp weer gestaag groeit. En tijdens de jubileumzangavond op 30 september verdubbelt het koor ook nog eens in aantal. “Uniek dat er zoveel leden hebben opgegeven om tijdens de jubileumzangavond met ons mee te zingen.”

2 dagen geleden
Vermiste 82-jarige man uit Tholen gevonden in ziekenhuis Frankrijk

THOLEN - De 82-jarige man uit Tholen die sinds zaterdag 16 september vermist was, is woensdag weer gevonden in een ziekenhuis in Frankrijk. Dat laat de familie van de man weten op social media.

2 dagen geleden
Op de werkvloer bij Joey: 'Je kijkt nooit meer hetzelfde naar een verpakking'

Niemand kan mooier over een beroep vertellen dan degene die er dagelijks mee bezig is. Wie zijn de mensen achter het beroep, wat zijn hun drijfveren? Wat maakt hun vak de moeite waard, elke werkdag weer? En hoe ziet die werkdag er eigenlijk uit? Deze week: Joey Cloots.

2 dagen geleden