Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ambulance huisartsenpost belandt in de sloot

Ambulance huisartsenpost belandt in de sloot

RITTHEM - Op de A58 ter hoogte van Ritthem heeft vanavond een ongeval plaatsgevonden met een ambulancevoertuig. Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse in verband met een mogelijke beknelling.

Ter plaatse bleek de schade mee te vallen. Een van de opgeroepen brandweer voertuigen kon al snel terug keren naar de post. Tijdens de rit terug naar hun post troffen zij meerdere voertuigen in de berm aan welke zij hebben geholpen.

Vermoedelijk in verband met een forse hagelbui raakte het ambulancevoertuig in de sloot. Of er personen gewond zijn geraakt is
niet bekend. De politie heeft samen met Rijkswaterstaat het verkeer geregeld zodat de brandweer en berger veilig hun werk konden doen. Omstreeks 20:25 uur was het voertuig geborgen, kort daarna kon de weg weer worden vrij gegeven

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Vlissingen

Hoe honderden ingekwartierde soldaten de sfeer in Vlissingen grondig verpestten

In aanloop naar 6 april, wanneer het 450 jaar geleden is dat Vlissingen zich eigenhandig bevrijdde van de Spaanse bezetters, schrijft historicus Peter van Druenen wekelijks over het roerige jaar 1572. Deze week deel 3 van zijn feuilleton over overlast van ingekwartierde soldaten.

16 uur geleden
Scholen en gymzaal Oost-Souburg worden gesloopt

OOST-SOUBURG - Er wordt volop gesloopt in Oost-Souburg: de gebouwen van de Tweemaster-Kameleon aan de Jan de Priesterstraat en van De Burcht-Rietheim aan de Van Visvlietstraat moeten wijken voor de nieuw te bouwen panden van de Brede School. Daarmee valt ook het doek voor de gymzaal aan de Jan de Priesterstraat waar menig Oost-Souburger herinneringen aan heeft.

21 uur geleden
Kruising Ritthemsestraat A58-Marie Curieweg gaat op de schop

De kruising Ritthemsestraat (N662), A58 en Marie Curieweg wordt dit jaar opnieuw ingericht. Zo komt er een nieuwe rotonde aan en daarnaast wordt de Ritthemsestraat deels opnieuw ingericht. De kruising wordt straks veiliger en verkeer zal sneller doorstromen. De eerste werkzaamheden zijn deze week begonnen. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in het najaar van 2022 gereed.

1 dag geleden
Theater CCXL opent vanmiddag als ‘Kapsalon Theater’

VLISSINGEN - Theater CCXL voert vanmiddag een ludieke actie om aandacht te vragen voor de sluiting van de cultuur- en evenementensector. Zo opent het theater vanmiddag als kapsalon, maar wel met het nodige entertainment. 

1 dag geleden
Muzeeum voert actie voor heropening

VLISSINGEN - Het Zeeuws maritiem muZEEum doet morgen, woensdag 19 januari, mee met de landelijke museumactiedag: MuseumGym: musea openen hun deuren voor een mentale booster.  Van 13:00 tot 17:00 uur kan iedereen in sportkleding of een trainingspak gratis het muZEEum in voor een culturele work-out. Natuurlijk gelden de gebruikelijke corona-voorzorgsmaatregelen. Musea kunnen veilig open en willen dat ook graag, omdat men van mening is dat cultuur inspiratie geeft, troost biedt en gelukkig maakt. Daarom is een landelijke actie op touw gezet. Het Muzeeum doet mee met de actie Museum Gym. Bezoekers kunnen hun hart sneller laten kloppen met gezonde oefeningen in het Muzeeum. Sportief hoeven deelnemers zeker niet te zijn, een stevige wandeling door het Muzeeum is ook een culturele work-out. Het is een gratis activiteit. Voorwaarde voor deelname is het dragen van sportkleding of een trainingspak. Het Muzeeum naamt alle geldende maatregelen in acht: deelnemers moeten dus een mondkapje dragen, anderhalve meter afstand houden en een QR-code kunnen overleggen bij binnenkomst. Er is een beperkt aantal mensen tegelijk toegestaan in één ruimte. Aanmelding is verplicht via [email protected]

2 dagen geleden
‘In Vlissingen heb ik mijn rust gevonden’

VLISSINGEN - Helge Prinsen portretteert in de rubriek ‘Ik ben Vlissingen’ elke week een van haar stadsgenoten. Met haar korte portretten wil ze bekende en minder bekende Vlissingers in de schijnwerpers zetten en zo een mooi beeld van de stad schetsen waar zij is geboren en getogen.

2 dagen geleden
Bas van den Tillaar herbenoemd als burgemeester van Vlissingen

Bas van den Tillaar is herbenoemd als burgemeester van Vlissingen. Het Koninklijk Besluit over de herbenoeming is getekend en daarmee is de procedure voor de herbenoeming van de burgemeester van Vlissingen afgerond. De nieuwe ambtstermijn van de burgemeester start op 22 april 2022. 

3 dagen geleden