Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ambachtscentrum opent woensdag de deuren weer

Ambachtscentrum opent woensdag de deuren weer

GOES - Het Ambachtscentrum in Goes gaat woensdag 2 september weer open. De deuren openen om 13.00 uur.

Net als veel andere gebouwen moest het centrum in het voorjaar de deuren sluiten vanwege de coronacrisis. 

Het Ambachtscentrum was toen slechts drie weken open geweest sinds de gedwongen sluiting vanwege waterschade. Burgemeester Margo Mulder van de gemeente Goes heropende het centrum op de Hollandse Hoeve in februari. 

Glasatelier

In de zomermaanden zijn het glasatelier en kaarsmakerij wel open geweest, maar de andere stands, zoals het schildersatelier, de smederij en hoedenmaker, niet. 

Vakanties

Als het vanaf nu goed gaat, is het Ambachstcentrum elke woensdag- en zaterdagmiddag geopend van 13.00 uur tot 16.30 uur. In de schoolvakanties staan de deuren op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdagmiddag open. 

Binnen gelden de RIVM-normen. 

De ruimte is ook te huur voor feesten en partijen. Nu geldt daarvoor een maximum van zestig mensen. Meer informatie is te vinden op www.ambachtscentrumgoes.nl. 

Meer uit Beveland

Cristel en Marieke:Makelaars in de liefde

GOES - De liefde. Prachtig, geweldig en allesomvattend, maar niet vanzelfsprekend. Hoe pak je het aan na een scheiding? Of als je het lastig vindt de kroeg in te duiken? Hoe werkt dat hele daten eigenlijk? De Liefdesmakelaars Cristel Leeuwenhaag en Marieke Slingenberg begeleiden liefdeszoekers bij het vinden van een partner die een aanvulling op hun leven kan zijn.

6 uur geleden
De Eikenlaan in Goes staat blank door gesprongen waterleiding

GOES - Een gesprongen waterleiding in Goes zorgt deze zaterdag voor flinke wateroverlast. De wateroverlast vindt vooral plaats bij de  Eikenlaan die gedeeltelijk blank staat. 

8 uur geleden
Gewonde bij botsing op de N256 bij Wilhelminadorp

WILHELMINADORP - Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s is vrijdagmiddag één persoon gewond geraakt. Het ongeval vond plaats op de N256 ter hoogte van Wilhelminadorp. Het slachtoffer is per ambulancen met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval zorgde voor flink wat oponthoud.

11 uur geleden
Zeeuwse bouwplaatsen openen hun hekken tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni

YERSEKE - Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni kan iedereen ontdekken wat zich afspeelt achter de hekken van de bouwplaatsen die de rest van het jaar niet toegankelijk zijn voor publiek. Meer dan 150 Nederlandse bouwplaatsen openen deze dag vanaf 10:00 uur de deuren voor publiek. De toegang is overal gratis en er valt een hoop te zien, te leren en te doen voor jong en oud.

1 dag geleden
Nieuw dagelijks bestuur waterschap gekozen

MIDDELBURG - Waterschap Scheldestromen krijgt een nieuw dagelijks bestuur. Donderdagavond 8 juni 2023 werden de leden door de algemene vergadering verkozen.

1 dag geleden
Gratis ijsjes voor kinderen in Goes

GOES - Op woensdag 14 juni 2023 organiseert Sam& voor alle kinderen de actie ‘Sam& de wijk in’ Goes. Tijdens ‘Sam& de wijk in’ worden gratis schepijsjes uitgedeeld in wijken waar bekend is dat ouders het financieel moeilijk hebben. De actie wordt samen met Leergeld Oosterschelderegio en de Vebego Foundation georganiseerd.  

1 dag geleden
Treinverkeer plat na botsing trein botst en vrachtwagen bij 's-Heer Arendskerke

‘s-HEER ARENDSKERKE - Op een spoorwegovergang heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een trein en een vrachtwagen. Dat gebeurde omstreeks 15:55 uur.

2 dagen geleden