Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Alles is bespreekbaar bij De Lachende Koe

Alles is bespreekbaar bij De Lachende Koe

GOES - François Brunings en Mirjam Oreel vormen met hun team al 5 jaar het kloppend hart van Steakhouse De Lachende Koe in Goes.

“Zo op het oog hebben we met 6 collega’s in de bediening, 4 in de keuken en 5 voor de afwas een flinke club medewerkers” zegt Mirjam. “Onze gasten waarderen de huiselijke, warme sfeer waar jong en oud zich gezien en welkom voelt. We hebben aandacht voor onze gasten en creëren een laagdrempelige sfeer. En we willen dat samen met ons personeel uitstralen. Daar moet je in de roosters rekening mee houden”.

De Lachende Koe is van woensdag tot en met zondag van 17.00 uur ‘tot de boel aan kant is’ geopend. “Het is heerlijk om weer open te zijn en het liefst willen we dat 6 dagen per week” zegt Mirjam. Tijdens de pandemie zijn François en Mirjam het contact met vaste gasten gelukkig niet verloren. “Maar er gaat écht niets boven het verzorgen van een gezellige avond met heerlijk eten en drinken in ons sfeervolle restaurant!”

Vast personeel in de bediening en in de keuken is heel welkom. “Uren in overleg, passend bij mensen die overdag niet in de gelegenheid zijn om te werken. Allemaal bespreekbaar!”

Meer uit Beveland

Wensen vervuld met nieuwbouw Van de Velde

KAPELLE - Al sinds de jaren tachtig is autobedrijf Van de Velde niet meer weg te denken van de Stationssingel in Kapelle. Het bedrijf werd in 1979 opgericht door Piet van de Velde en ook zoon Arno van de Velde is nu werkzaam in het familiebedrijf. In de afgelopen veertig jaar is de onderneming langzaam maar zeker uitgebreid tot het gloednieuwe pand dat er nu staat. 

39 minuten geleden
Energiebespaaractie voor huurders in Goes en Borsele

GOES/HEINKENSZAND - Huurders in de gemeenten Goes en Borsele hebben een bespaarkaart ter waarde van tachtig euro ontvangen.

2 uur geleden
Ruim 1,5 miljoen euro voor woningverbetering in Zeeland

MIDDELBURG - De Provincie Zeeland verleent ruim 1,5 miljoen euro subsidie voor vijf gebiedsgerichte projecten voor verbetering van de woningvoorraad. Het gaat om vervangende nieuwbouw of het veranderen van gebouwen in woningen. Deze subsidie draagt bij aan de realisatie van in totaal 215 nieuwe woningen in de gemeenten Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen en Sluis.

3 uur geleden
Lunch met film tegen eenzaamheid in Ovezande en Baarland

BAARLAND/OVEZANDE - Iedereen is van harte welkom bij een lunch met dorpsfilm in Ovezande, op 6 oktober, en in Baarland, op 7 oktober. Deze samenkomsten vinden plaats in het kader van de Week tegen Eenzaamheid.

17 uur geleden
Bouw nieuwbouwcomplex Waterstate Lofts begint

GOES - Bij de Westhavendijk in Goes, aan de rand van het stadscentrum, begint donderdag de bouw van Waterstate Lofts. Dit is een complex met 89 hotelappartementen, 14 woonappartementen, een restaurant en winkel.

19 uur geleden
Expo fotoclub brengt duurzaamheid en Goes in beeld

GOES - Difo Goes, de club van enthousiaste hobbyfotografen, opent donderdagmiddag 6 oktober haar expositie ‘Duurzaamheid en Goes’.

22 uur geleden
Lezing in Kats over boek ‘Noord-Beveland’ gaat niet door

KATS - De lezing op donderdagavond 13 oktober in Kats over het boek ‘Noord-Beveland’ gaat niet door.

1 dag geleden