Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Alles is bespreekbaar bij De Lachende Koe

Alles is bespreekbaar bij De Lachende Koe

GOES - François Brunings en Mirjam Oreel vormen met hun team al 5 jaar het kloppend hart van Steakhouse De Lachende Koe in Goes.

“Zo op het oog hebben we met 6 collega’s in de bediening, 4 in de keuken en 5 voor de afwas een flinke club medewerkers” zegt Mirjam. “Onze gasten waarderen de huiselijke, warme sfeer waar jong en oud zich gezien en welkom voelt. We hebben aandacht voor onze gasten en creëren een laagdrempelige sfeer. En we willen dat samen met ons personeel uitstralen. Daar moet je in de roosters rekening mee houden”.

De Lachende Koe is van woensdag tot en met zondag van 17.00 uur ‘tot de boel aan kant is’ geopend. “Het is heerlijk om weer open te zijn en het liefst willen we dat 6 dagen per week” zegt Mirjam. Tijdens de pandemie zijn François en Mirjam het contact met vaste gasten gelukkig niet verloren. “Maar er gaat écht niets boven het verzorgen van een gezellige avond met heerlijk eten en drinken in ons sfeervolle restaurant!”

Vast personeel in de bediening en in de keuken is heel welkom. “Uren in overleg, passend bij mensen die overdag niet in de gelegenheid zijn om te werken. Allemaal bespreekbaar!”

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Gemeente Noord-Beveland stopt met adverteren in het ‘gele krantje’

WISSENKERKE - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noord-Beveland ontbindt haar advertentiecontract met Trainews vanwege het nieuwe beleid van deze uitgever.

6 uur geleden
Ook Borsele heeft vanaf donderdag een repair café

HEINKENSZAND - De Borselse wethouder Marga van de Plasse en Liliane Schoone, voorzitter van de Seniorenraad Borsele, openen donderdag in Heinkenszand het eerste repair café van gemeente Borsele. 

9 uur geleden
‘We hopen met deze vernieuwing ook leden aan te trekken’

KAMPERLAND - Burgemeester Loes Meeuwisse van de gemeente Noord-Beveland heeft, met hulp van het jongste clublid Lizzy Fillius, het vernieuwde tennispark van S.V. Slagvast in Kamperland geopend. “We zijn klaar voor de toekomst”, vertelt clubvoorzitter Peter Sandee.

13 uur geleden
Dodelijk arbeidsongeval in Driewegen

DRIEWEGEN - Bij een arbeidsongeval aan de Weltevredendijk bij Driewegen is maandagmiddag een 83-jarige man overleden. Hij raakte bekneld onder een heftruck.

1 dag geleden
Eindeloos Eiland Festival op nieuwe locatie

WISSENKERKE - Het Eindeloos Eiland Festival (EEF) gaat eindelijk door. De herfsteditie vindt plaats op 24, 25 en 26 september op een nieuwe locatie; hofstede ‘s Gravenhoek bij Wissenkerke.

1 dag geleden
‘We zijn geen fabriek en willen dat ook niet worden’

Hij nam twintig jaar geleden de groentewinkel van zijn ouders over en heeft nu een goedlopend bedrijf in het bezorgen van maaltijden. Johan van Marle vertelt over zijn familiegeschiedenis en het succes van zijn bedrijf: Uitgekookt. 

1 dag geleden
Scouting: We mogen weer!!

GOES - Afgelopen zaterdag is het nieuwe scoutingseizoen weer begonnen voor de leden van Scoutinggroep Hertog van Beijeren-Gosaha.

1 dag geleden