Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Alles is bespreekbaar bij De Lachende Koe

Alles is bespreekbaar bij De Lachende Koe

GOES - François Brunings en Mirjam Oreel vormen met hun team al 5 jaar het kloppend hart van Steakhouse De Lachende Koe in Goes.

“Zo op het oog hebben we met 6 collega’s in de bediening, 4 in de keuken en 5 voor de afwas een flinke club medewerkers” zegt Mirjam. “Onze gasten waarderen de huiselijke, warme sfeer waar jong en oud zich gezien en welkom voelt. We hebben aandacht voor onze gasten en creëren een laagdrempelige sfeer. En we willen dat samen met ons personeel uitstralen. Daar moet je in de roosters rekening mee houden”.

De Lachende Koe is van woensdag tot en met zondag van 17.00 uur ‘tot de boel aan kant is’ geopend. “Het is heerlijk om weer open te zijn en het liefst willen we dat 6 dagen per week” zegt Mirjam. Tijdens de pandemie zijn François en Mirjam het contact met vaste gasten gelukkig niet verloren. “Maar er gaat écht niets boven het verzorgen van een gezellige avond met heerlijk eten en drinken in ons sfeervolle restaurant!”

Vast personeel in de bediening en in de keuken is heel welkom. “Uren in overleg, passend bij mensen die overdag niet in de gelegenheid zijn om te werken. Allemaal bespreekbaar!”

Meer uit Beveland

Man gewond aan hoofd na ongeval Oosterschelde

COLIJNSPLAAT - Bij een ongeval op de Oosterschelde bij Colijnsplaat is zaterdagmiddag een man gewond geraakt aan het hoofd. De KNRM en de Kustwacht werden ingezet.

1 dag geleden
Kapelse bigband 'The Evergreens' gaat terug in de tijd in Wilhelminadorp

WILHELMINADORP - Op zaterdag 9 maart geeft bigband The Evergreens uit Kapelle een echte dansavond voor de liefhebbers van het stijldansen.

1 dag geleden
Kunstenaar Dani Ploeger: 'Mijn werk gaat over de wereld waarin we leven'

VLISSINGEN - Bij de Souburgse fanfare leerde hij dat er meer mogelijk is dan 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'. Die les heeft Dani Ploeger ter harte genomen. Als kunstenaar zoekt hij de verbinding tussen de plek waar hij opgroeide en de kunstwereld. "Die mensen vinden me een rare, maar ik ben óók nog steeds iemand van het dorp."

1 dag geleden
Auto belandt in sloot in buitengebied Borssele: Inzittenden naar het ziekenhuis

BORSSELE - In het buitengebied van Borssele is vrijdagavond een personenauto op zijn kop in een vrijwel droge sloot beland. Zeker twee personen raakten gewond.

1 dag geleden
Hele gebied Omnium en Hollandsche Hoeve in Goes voortaan rookvrij

GOES - Binnen mocht al niet meer gerookt worden, maar voortaan is het hele terrein van het Omnium en de Hollandsche Hoeve in Goes een rookvrije zone. 'Hier komen veel kinderen en we willen het goede voorbeeld geven', aldus de partijen in het gebied die hiervoor samenwerken.

2 dagen geleden
Goes vernieuwt centrum-zuid, inwoners kunnen meedenken

GOES - De gemeente Goes presenteert een conceptplan voor de toekomst van het gebied centrum-zuid. Voordat de gemeenteraad hierover definitief besluit, kunnen inwoners tot maandag 1 april online meedenken en suggesties geven. Ook is er op maandag 18 maart een inloopavond over de nieuwe visie in buurthuis de Pit in Goes.

2 dagen geleden
Ambachtenmarkt in Gasthuis Goes

GOES - Zaterdag 2 maart organiseert het activiteiten bureau van Zorggroep Ter Weel een ambachtenmarkt in het Gasthuis aan de Kievitlaan in Goes.

2 dagen geleden