Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Alle in Den Haag aangehouden voetbalsupporters op vrije voeten

Alle in Den Haag aangehouden voetbalsupporters op vrije voeten

DEN HAAG (ANP) - Alle voetbalsupporters die donderdagavond werden aangehouden bij het Cars Jeans Stadion in Den Haag zijn inmiddels heengezonden, laat de politie vrijdag weten. Ruim tachtig mensen werden aangehouden omdat zij geen gehoor gaven aan de vorderingen om het gebied te verlaten, of vanwege dreigende wanordelijkheden. De politie heeft tegen alle arrestanten een proces-verbaal opgemaakt.

De supporters hadden zich bij het stadion verzameld voor de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Willem II, ondanks een noodbevel van burgemeester Jan van Zanen. Supporters werden opgeroepen om de wedstrijd thuis te volgen, omdat er door de coronamaatregelen geen publiek mocht zijn.

Toen agenten de supporters tegenhielden sloeg de sfeer om. Agenten te paard werden bekogeld met fakkels en vuurwerk. Langs de Westvlietweg werden twee groepen aangehouden die op weg waren naar het stadion. Kort na deze aanhoudingen zou de rust zijn teruggekeerd in de omgeving.

ADO Den Haag verloor de wedstrijd met 4-1 en is gedegradeerd uit de Eredivisie.

Meer uit Binnenland

KNMI: kans op gladheid in westen en noorden, zondagmiddag sneeuw

DE BILT (ANP) - Het KNMI waarschuwt dat het zaterdag in de westelijke kustprovincies vanaf het einde van de middag glad kan worden door sneeuw en bevriezing van natte weggedeelten. In de loop van de avond kan dat ook in het noorden gebeuren.

1 uur geleden
MOJO waarschuwt fans opnieuw voor late eindtijd Madonna

AMSTERDAM (ANP) - Concertorganisator MOJO waarschuwt bezoekers zaterdag opnieuw om rekening te houden met een late eindtijd van de show van Madonna. Dat laat een woordvoerster zaterdagochtend weten, nadat de zangeres vrijdagavond het publiek in de Amsterdamse Ziggo Dome uren had laten wachten.

3 uur geleden
Vogelgriep in Putten: 110.000 kippen geruimd

PUTTEN (ANP) - Op een leghennenbedrijf in het Gelderse Putten is vogelgriep geconstateerd. De 110.000 kippen worden ter plekke geruimd om te voorkomen dat het virus zich verspreidt. Dat meldt het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

3 uur geleden
Protest op de Dam tegen Geert Wilders

AMSTERDAM (ANP) - Op de Dam in Amsterdam wordt vanaf het middaguur geprotesteerd tegen PVV-leider en verkiezingswinnaar Geert Wilders. De demonstranten willen onder de noemer 'niet mijn premier' naar eigen zeggen hun steun uitspreken voor vrijheid van religie, mensenrechten, klimaatrechtvaardigheid, internationale solidariteit en de democratie.

7 uur geleden
Fans boos om urenlang wachten op Madonna in Ziggo Dome

AMSTERDAM (ANP) - Op sociale media reageren fans boos en teleurgesteld omdat zij vrijdagavond lang moesten wachten op Madonna. De 65-jarige artiest begon haar optreden in de Ziggo Dome pas tegen 22.30 uur, zo'n anderhalf uur nadat het voorprogramma was afgelopen. Verschillende fans melden dat zij daardoor maar een half uur van het concert konden zien, voordat zij moesten vertrekken om de trein te halen.

9 uur geleden
Ernstig ongeluk bij Neherkade in Den Haag

DEN HAAG (ANP) - Op de kruising van de Neherkade en de Calandstraat in Den Haag is in de nacht van vrijdag op zaterdag een ernstig ongeluk gebeurd. Dat melden diverse plaatselijke media op X. Twee auto's botsten op elkaar. Er vielen meerdere gewonden, aldus Regio 15.

10 uur geleden
Malik Azmani opnieuw VVD-lijsttrekker voor Europese verkiezingen

BRUSSEL (ANP) - Malik Azmani is opnieuw lijsttrekker voor de VVD bij de Europese verkiezingen in juni. De migratiespecialist en tweede man van de liberale Renew-fractie in het Europees Parlement gaat op voor zijn tweede termijn als Europarlementariƫr.

12 uur geleden