Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Alle hotelsuites nieuw hotel St. Joris in Middelburg binnen een week ‘onder contract’

Alle hotelsuites nieuw hotel St. Joris in Middelburg binnen een week ‘onder contract’

MIDDELBURG - In het weekend van 16 oktober startte de officiële verkoop van de 54 hoteleenheden die gerealiseerd gaan worden in het gebouw ‘Sint Jorisdoelen’ aan de Balans in Middelburg. De belangstelling was enorm en binnen een week stonden alle 54 eenheden onder contract. “We wisten dat het een aantrekkelijke locatie en een prachtig pand is; ook de prijsstelling is zeer scherp, maar dat het zó snel zou gaan, daar waren wij ook even stil van”, aldus Alexander Snoodijk van TEAM Leisure.

“Wij bieden particulieren de kans om één of meerdere hotelsuites te kopen; zij worden dan eigenaar van een compleet ingerichte hotelaccommodatie. Over de aankoopsom/investering krijgen zij 4-5% geprognosticeerd nettorendement. Deze formule is, zo blijkt nu ook maar weer, heel erg in trek. De lage (en zelfs negatieve) spaarrente doet veel mensen nadenken over andere mogelijkheden om hun vermogen te laten renderen. Daarnaast hebben de kopers er vervolgens ook geen omkijken meer naar en worden zij volledig ontzorgd middels de succesvolle verhuur- en beheerformule van hotelorganisatie Kloeg Collection. Ook zijn er uitstekende mogelijkheden voor eigen gebruik; het sociaalrendement”, legt Alexander uit.

Eind dit jaar start Bouwgroep Peters met ‘de ontmanteling’ van het bestaande gebouw, om in het begin van 2022 te kunnen beginnen met de (ver-) bouwwerkzaamheden. In de eerste maanden van 2023 verwacht Kloeg Collection de deuren van Hotel St. Joris te kunnen openen om de eerste gasten te verwelkomen.

Meer uit Middelburg

Zaterdag 15 juni Wasschappelse Oldtimerrit

WESTKAPELLE - Stichting Wasschappelse Oldtimerrit  organiseert zaterdag 15 juni 2024 voor de 22e keer de Wasschappelse Oldtimerrit. Een terugkerende rit op het eiland Walcheren speciaal voor klassieke auto's, motoren, bromfietsen en solexen die van voor 1995 zijn.

2 uur geleden
Da's in Perspectief in Museum Veere

VEERE - Op 15 juni 2024 opent Museum Veere de nieuwe expositie Da's in Perspectief. De tentoonstelling staat in het teken van het werk van tekenaar en futuroloog Robbert Das en toegepast maritiem kunstenaar Ludo van Well. De expositie toont een breed oeuvre van het werk van Robbert Das, samen met afgeleide scheepsmodellen door kunstenaar Ludo van Well.

8 uur geleden
Vanmiddag start Beachgames Middelburg

MIDDELBURG - Van vrijdag 14 juni t/m dinsdag 18 juni 2024 zullen op de Markt in Middelburg weer The Beachgames plaatsvinden. In de Beach Arena van 25 x 50 meter zullen gedurende deze dagen verschillende beachsporten plaatsvinden. 

11 uur geleden
Werkzaamheden Nieuwe Haven en Turfkaai

MIDDELBURG - Op dinsdag 18 juni wordt het asfalt vanaf de kruising Stadsschuur - Nieuwe Haven tot de kruising Houtkaai - Herenstraat vernieuwd.

1 dag geleden
En de winnaar van de Textiel Race is... De Boazschool uit Meliskerke

MELISKERKE - De Boazschool uit Meliskerke heeft maar liefst 2958 kilo ingezameld textiel en 413 reparaties en is daarmee de winnaar van de Textiel Race. 

1 dag geleden
Kijkje achter de schermen van het zeeaquarium in Terra Maris

OOSTKAPELLE - Vrijdag 14 juni kunnen bezoekers bij Terra Maris van 12.00 tot 13.00 uur een kijkje nemen achter de schermen van het zeeaquarium.In het zeeaquarium leven vissen en andere zeedieren die in de Oosterschelde en aan de Noordzeekust voorkomen. Op gezette tijden zal onze aquariumspecialist en maritiem bioloog Jan van der Veen bezoekers meenemen in deze verwonderlijke onderwaterwereld van zeesterren, kwallen, anemonen en sepia's. Ook worden de vissen gevoerd.

1 dag geleden
Gemeente Middelburg vernieuwt het evenementenbeleid

MIDDELBURG - Evenementen horen bij een bruisende en aantrekkelijke gemeente. Een plek waar het fijn wonen is en waar je leuke dingen kunt doen. Een gemeente met veel jaarlijks terugkerende evenementen maar waar ook ruimte moet zijn voor vernieuwende ideeën. Het bestaande evenementenbeleid van de gemeente Middelburg stamt uit 2002 en is toe aan vernieuwing.

1 dag geleden