Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Alle deelnemers geslaagd voor Ju-Jitsu examens JudoGoes

Alle deelnemers geslaagd voor Ju-Jitsu examens JudoGoes

GOES - De afgelopen 2 jaar waren voor iedereen vreemd. Periodes van wel en niet met elkaar mogen trainen wisselden elkaar een aantal keer af. 

Voor de Ju-Jitsutak van JudoGoes was het binnen de jeugdgroep afgelopen dinsdag, 15 maart, weer een spannend moment. De jeugd ju-jitsuka’s mochten hun vorderingen weer laten zien tijdens de examens. 

De examens werden gehouden in de gymzaal bij winkelcentrum ‘de Spinne’ in Goes. 

Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan en dat alles onder het toeziend oog van ouders, opa’s en oma en vrienden. 

Aan het eind van de examens waren de examinatoren het unaniem met elkaar eens. Alle deelnemers zijn geslaagd voor hun examen en konden hun nieuwe slip in ontvangst nemen. 

Gele band

Speciaal te benoemen zijn Dion van Ommeren en Abbigail Dijkman. Zij deden beide examen voor de 5e kyu (gele band). Ook deze beide jujitsuka’s lieten een goed examen zien, waarna zij de door hen begeerde gele band om mochten laten knopen door hun leraar Remko Dijkman.[n]

Meer uit Beveland

Schrijfsel burgemeester Dijksterhuis: 'Gaat u ook de politiek in?'

Politiek heb ik altijd interessant gevonden. Zo hebben we twee weken geleden weer Tweede Kamer verkiezingen gehad. Ik volg alle opkomstcijfers en peilingen op zo'n dag dan op de voet. Ik vind het ook erg mooi om te zien dat er alleen al in de gemeente Borsele zoveel mensen zijn die helpen op de stembureaus. Maar niet alleen landelijke politiek vind ik interessant, ook de lokale politiek blijft me boeien. Anders was ik natuurlijk ook geen burgemeester geworden.

5 uur geleden
Nieuwe kinderburgemeester Borsele: 'Zet zich in tegen pesten en discriminatie'

BORSELE - De gemeente Borsele heeft een nieuwe kinderburgemeester gekozen. Bregje Boonman mag zich heel 2024 kinderburgemeester van Borsele noemen. De jury koos afgelopenvrijdagmiddag de winnaar.

20 uur geleden
Brandweer komt af op gaslucht Oostsingel in Goes

GOES – Vanwege een gaslucht in een pand in het centrum van Goes werd de brandweer vrijdagavond ingezet.

22 uur geleden
Provincie vraagt aandacht voor Zeeuws spoor in brief aan ProRail

MIDDELBURG - Op 8 december 2023 heeft de Provincie Zeeland een brief gestuurd aan ProRail om aandacht te vragen voor de problematiek op het Zeeuwse spoor. De afgelopen periode hebben treinreizigers in Zeeland veel overlast ervaren. De Provincie roept op om snel met een oplossing te komen.

23 uur geleden
Bestelbusje belandt in vangrail op A58 bij 's-Heer Arendskerke

'S-HEER ARENDSKERKE – Bij een ongeval op de A58 bij 's-Heer Arendskerke is zaterdagmiddag een bedrijfsbusje tegen een vangrail tot stilstand gekomen.

23 uur geleden
Katse Kerk is zondag sfeervol decor voor kerstmarkt

KATS - De Katse Kerk is een zeventiende eeuws rijksmonument. Belangrijk voor het voortbestaan van kerken is een veelzijdig gebruik van de gebouwen, blijkt uit de kerkenvisie voor de gemeente Noord-Beveland. De Katse Kerk is al het adres voor allerhande activiteiten, zoals een kerstmarkt zondag (10 december).

1 dag geleden
Aan de keukentafel bij Hendriek Flikweert: 'We hebben een papierfetisj bij Lectori'

KAPELLE - Hendriek Flikweert-Herselman zou in de zorg gaan werken, dat wilde ze als jong meisje al doen. Toen ze achttien was veranderden de plannen. De vader van Hendriek had een bijzonder voorstel. Wilde ze niet samen met haar moeder een boekhandel beginnen in Kapelle? Zo gezegd, zo gedaan. Dit jaar bestaat Boekhandel Lectori ('De lezer zijt gegroet') 34 jaar. “Wij gaan gewoon door."

1 dag geleden