Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Albert Vader leidt PSR naar gemeenteraadsverkiezingen

Albert Vader leidt PSR naar gemeenteraadsverkiezingen

OOST-SOUBURG - Albert Vader uit Oost-Souburg is de lijsttrekker voor Partij Souburg Ritthem (PSR) bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart.

Eerder dit jaar is Vader door de leden van de partij gekozen als lijsttrekker. Daarmee kan de verkiezingscampagne beginnen. In de huidige gemeenteraad van de gemeente Vlissingen is Partij Souburg Ritthem de grootste partij met, net als coalitiegenoot Lokale Partij Vlissingen, 5 raadszetels. Albert Vader maakt namens de partij sinds 2014 deel uit van het college van burgemeester en wethouders en is ook nu weer kandidaat voor het wethouderschap.

De top van de kandidatenlijst ziet er als volgt uit:

Top 10 Lijst 1 - PSR

1

Albert Vader

2

Alex Achterhuis

3

Joanna Weijermans

4

Sjaak Vermeulen

5

Wilma van Dongen

6

Louise Claessens

7

Jeffrey van Gils

8

Frans Verdaasdonk

9

Albert John Vervorst

10

Dylan  Noordenbos

Meer uit Vlissingen

Politie ingezet bij conflict Oost-Souburg

OOST-SOUBURG – De politie is woensdagmiddag met meerdere eenheden ingezet voor een conflict in Oost-Souburg.

23 uur geleden
Nieuw boek van Kees Bos over de 'Zeeuwse Rivièra'

VLISSINGEN - ‘De Zeeuwse Rivièra, actueel landschap in een zee van tijd’ is de titel van het nieuwe boek van Kees Bos. Het boek werd onlangs gepresenteerd in restaurant Hof aan Zee onderaan de duinen bij Valkenisse, gevestigd in een voormalige noodboerderij uit 1946. Het is een voor de hand liggende keuze voor Kees Bos aangezien deze locatie vaak het vertrekpunt is van zijn wandelingen langs de zuidwestkust van Walcheren.

23 uur geleden
Studenten HZ opnieuw meer dan gemiddeld tevreden

VLISSINGEN - Uit de resultaten van de Nationale Studenten Enquête 2023 blijkt dat HZ-studenten opnieuw tevreden zijn over hun opleiding en hogeschool. Op alle vijftig onderdelen van zeven landelijk getoetste thema’s geven de studenten de HZ een score die significant hoger ligt ten opzichte van het landelijk gemiddelde. De kwaliteit is hiermee zeer constant.Van januari tot en met maart 2023 gaven studenten hun oordeel over hun studie. Dit jaar was de HZ-respons 46%, ten opzichte van een landelijke respons van 34%. De NSE-resultaten laten een heel positief en constant beeld zien, met scores die significant boven het landelijk hbo-gemiddelde liggen. Punten waarop de HZ goed scoort zijn onder meer de studiebegeleiding, de aansluiting op de beroepspraktijk, de sfeer op de opleiding, studiefaciliteiten en docenten.“We waarderen de hoge betrokkenheid van onze studenten en dat ze hun ervaringen hebben gedeeld via de Nationale Studenten Enquête,“ vertelt Barbara Oomen, voorzitter van het College van Bestuur van de HZ. “De resultaten passen precies bij wat we nastreven: het zijn van een persoonlijke hogeschool, waar studenten in een prettige en bruisende omgeving worden opgeleid en begeleid tot de professionals van de toekomst. We zijn ook trots dat we met de resultaten op hetzelfde hoge niveau blijven als dat van vorig jaar. Dat is een groot compliment waard aan alle HZ-medewerkers die dit mogelijk maken.” De Nationale Studenten Enquête vormt een bron van informatie voor de HZ en toekomstige HZ-studenten. De resultaten worden gebruikt om de kwaliteit van het onderwijs en de organisatie te blijven verbeteren en om te innoveren. Studiekiezers zien de kwaliteit van de school door de ogen van de huidige student wat kan helpen bij het maken van de studiekeuze.

1 dag geleden
Geslaagde moederdagactie: Honderden gratis taartjes over de toonbank

VLISSINGEN - Honderden moeders zijn afgelopen Moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de Moederdag-actie van de Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen!

2 dagen geleden
Wederom cocaïne aangetroffen tussen de bananen

VLISSINGEN - Tijdens een reguliere douanecontrole in de haven van Vlissingen is op dinsdagmiddag 30 mei 600 kilogram cocaïne aangetroffen in een lading bananen.

2 dagen geleden
Auto te water bij rotonde Sloeweg

VLISSINGEN - Een automobiliste is dinsdagmiddag met haar auto te water geraakt bij de rotonde op de kruising van de Sloeweg en de Hercules Segherslaan in Vlissingen.

2 dagen geleden
Tweemaal zilver voor acro VTV

VLISSINGEN - De acrogroep van de Vlissingse Turn Vereniging sluit het seizoen af twee zilveren medailles.

2 dagen geleden