Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ajax wil imposante serie uitwedstrijden tegen Liverpool vervolgen

Ajax wil imposante serie uitwedstrijden tegen Liverpool vervolgen

CHAMPIONS LEAGUELIVERPOOL (ANP) - Ajax wil bij Liverpool een imposante serie resultaten tijdens uitwedstrijden in de Champions League vervolgen. Onder trainer Erik ten Hag is de club op vreemde bodem na elf groepswedstrijden en vijf kwalificatieduels van de Europese koningsklasse nog altijd ongeslagen.

De afloop van de uitwedstrijd tegen Liverpool is niet cruciaal voor een plaats in de achtste finales. Ajax mag zelfs verliezen op Anfield maar in dat geval moet het volgende week waarschijnlijk wel in eigen stadion Atalanta verslaan.

Liverpool mist belangrijke spelers als Virgil van Dijk, Thiago, Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner en Trent Alexander-Arnold. Maar zonder dat vijftal mag het elftal van trainer Jürgen Klopp zich nog altijd medekoploper van de Premier League noemen. Liverpool kan tegen Ajax nog steeds met topaanvallers als Mohamed Salah, Sadio Mané en Roberto Firmino starten.

Bij Ajax ontbreekt alleen de geblesseerde Mohammed Kudus. Trainer Erik ten Hag geeft zijn basisformatie pas vlak voor het duel prijs. Grote vraag is of hij opnieuw voor Lassina Traoré als centrumspits kiest of de voorkeur geeft aan een voorhoede met centrumaanvaller Dusan Tadic en vleugelspitsen David Neres en Antony.

Meer uit Voetbal

Trainer Slot: geen geheim dat ik graag naar Liverpool ga

DEVENTER (ANP) - Trainer Arne Slot wil trainer van Liverpool worden. "Daar maak ik geen geheim van. Ik wil graag naar Liverpool", zei de coach van Feyenoord bij ESPN in Deventer, waar de Rotterdammers tegen Go Ahead Eagles spelen.

11 minuten geleden
Veerman ziet PSV beste wedstrijd van seizoen spelen

HEERENVEEN (ANP) - Joey Veerman genoot tijdens het uitduel met sc Heerenveen van het spel van PSV. "Op de valreep persen we er nog even de beste wedstrijd van het seizoen uit", lachte de Volendammer na de zege van 8-0.

35 minuten geleden
Cristante bezorgt AS Roma zege in duel van achttien minuten

UDINE (ANP) - AS Roma heeft de eerder gestaakte wedstrijd tegen Udinese met succes afgemaakt. Bryan Cristante bezorgde de Romeinse ploeg diep in blessuretijd de winst en bracht de eindstand op 2-1. Roma verstevigde de vijfde plaats in de Serie A.

1 uur geleden
PSV boekt bij sc Heerenveen grootste uitzege in Eredivisie ooit

HEERENVEEN (ANP) - PSV heeft in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen een record gebroken. De Eindhovenaren wonnen met 8-0.

1 uur geleden
PSV kan titel na 8-0 bij Heerenveen alleen in theorie nog missen

HEERENVEEN (ANP) - PSV heeft de eerste landstitel sinds 2018 bijna binnen. De Eindhovenaren lieten sc Heerenveen in Friesland volledig kansloos en wonnen met 8-0. Bij rust was het al 5-0.

1 uur geleden
PSV na klinkende zege op sc Heerenveen (0-8) officieus kampioen

HEERENVEEN (ANP) - PSV heeft de landstitel in de Eredivisie officieus binnen. De Eindhovenaren namen snel afstand van sc Heerenveen (0-8) en vergrootten daarmee de voorsprong op eerste achtervolger Feyenoord tot 12 punten.

1 uur geleden
Vitesse volgt wettelijke procedure voor kwijtschelding schulden

ARNHEM (ANP) - Vitesse kan een betalingsregeling treffen met zijn schuldeisers. De noodlijdende club mag van de rechtbank een wettelijke procedure (WHOA) volgen voor kwijtschelding van de schulden. De club uit Arnhem kampt momenteel met een schuld van vele miljoenen euro's.

3 uur geleden