Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ajax start met Haller, Antony en Klaassen tegen Willem II

Ajax start met Haller, Antony en Klaassen tegen Willem II

AMSTERDAM (ANP) - Ajax begint om 21.00 uur met Sébastien Haller en Antony in de ploeg aan de thuiswedstrijd tegen Willem II. Haller meldde zich zondag ziek af voor het uitduel met Sparta Rotterdam. Antony miste de laatste duels met Besiktas en Sparta.

Ook Davy Klaassen heeft een basisplaats. Hij vervangt Steven Berghuis, die woensdag ontbrak op de training omdat hij voor de tweede keer vader is geworden. Berghuis zit wel op de bank in een lege Johan Cruijff ArenA.

Opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez en Blind; Álvarez, Klaassen en Gravenberch; Antony, Haller en Tadic.

Meer uit Voetbal

FC Porto neemt Conceição definitief over van Ajax

PORTO (ANP) - Francisco Conceição keert niet meer terug bij Ajax. FC Porto laat weten dat het de optie tot koop in het huurcontract van de 21-jarige vleugelaanvaller heeft gelicht. De Portugees is nu tot medio 2029 aan de huidige nummer 3 van Portugal verbonden.

42 minuten geleden
Wedstrijd Inter - Torino dag verplaatst om kampioensfeest

MILAAN (ANP) - De Italiaanse competitiewedstrijd tussen de kersverse kampioen Internazionale en Torino is verplaatst van zaterdag naar zondag om 12.30 uur. Na het duel viert de ploeg van de Nederlanders Denzel Dumfries, Stefan de Vrij en Davy Klaassen de landstitel met een bustocht door Milaan en een huldiging.

43 minuten geleden
Voetbalster Van Dijk verruilt OH Leuven voor FC Twente

ENSCHEDE (ANP) - Voetbalster Nikée van Dijk speelt volgende seizoen voor FC Twente. De 20-jarige Nederlandse komt over van het Belgische OH Leuven en tekent in Enschede een contract tot de zomer van 2026.

1 uur geleden
Henderson is terug op het trainingsveld bij Ajax

AMSTERDAM (ANP) - Jordan Henderson heeft de groepstraining bij Ajax hervat. De middenvelder is hersteld van een rugblessure die hem bijna een maand aan de kant heeft gehouden. Trainer John van 't Schip neemt hem mogelijk op in zijn selectie voor het thuisduel van woensdagavond met Excelsior.

2 uur geleden
Engelse media: trainer Slot topkandidaat voor Liverpool

LIVERPOOL (ANP) - Trainer Arne Slot is de belangrijkste kandidaat om Jürgen Klopp bij Liverpool op te volgen. Dat melden Engelse media als Sky Sports, The Guardian, The Times, The Athletic en The Telegraph.

3 uur geleden
Internationaal politiecentrum monitort veiligheid EK voetbal

NEUSS (ANP/DPA) - De Duitse autoriteiten hebben een speciaal coördinatiecentrum opgetuigd in Neuss om de veiligheidssituatie te monitoren tijdens het EK voetbal van dit jaar. In het zogeheten International Police Cooperation Centre (IPCC) werken dan honderden Duitse en buitenlandse medewerkers.

4 uur geleden
Trainer Emery verlengt zijn contract bij Aston Villa

BIRMINGHAM (ANP) - Trainer Unai Emery heeft zijn contract bij Aston Villa verlengd. De Spanjaard is nu tot medio 2027 aan de club uit Birmingham verbonden.

4 uur geleden