Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Agenten nemen elektrische step na korte achtervolging in beslag: Eigenaar bekeurd

Agenten nemen elektrische step na korte achtervolging in beslag: Eigenaar bekeurd

MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag na een korte achtervolging een elektrische step in beslag genomen. De eigenaar wist dat de step niet was toegestaan op de openbare weg en is bekeurd.

In de nacht van zaterdag op zondag deden de agenten in Middelburg een surveillanceronde. Rond 01.30 uur zagen zij een man op een elektrische step rijden.  Omdat niet alle elektrische steps op de openbare weg mogen rijden besloten ze de man te controleren. De man besloot op de Stationsstraat echter weg te rijden van de agenten. Na een korte achtervolging maakte de man echter de fout om vanaf de Loskade een brandgangetje in te rijden. Deze liep dood, waardoor agenten de man konden bekeuren. 

De 25-jarige Middelburger vertelde aan de agenten dat hij wel wist dat de step niet op de openbare weg mocht. Het was hem al eerder verteld door de politie. Toen had hij een waarschuwing gekregen. Nu is de step in beslag genomen door de agenten. 


3 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Marco Polo 1 maand geleden
En dan verwachten ze dat je respect voor het werk van de politie hebt......!
turfer 1 maand geleden
zo is dat, gelijk in de boeien slaan zo'n wegpiraat hoe durft die, Middelburg gelijk een stuk veiliger
rdebuijzer 1 maand geleden
Goed werk van oom agent!!!! Werkelijk wereld klasse....maar had "oom" agent dit ook gedurfd als het een man van 25 had geweest met een heuptasje, een neus en een bontkraagje?????? Fijne zondag verder.

Meer uit Middelburg

Gemeente Middelburg op zoek naar spelletjes voor vluchtelingen

MIDDELBURG - Op zondag 24 oktober zijn 100 personen in de noodopvanglocatie Studio A58 in Middelburg aangekomen. Deze groep bestaat uit alleen mannen. Gemeente Middelburg verwacht dat eind deze week de overige 100 à 150 personen zullen arriveren. Wat de samenstelling van die groep is, is op dit moment nog niet bekend.

10 uur geleden
Verrassende Nacht van de Nacht in Oostkapelle

OOSTKAPELLE - Overal om ons heen brandt licht wanneer het donker is. Al deze bronnen zorgen samen voor ontzettend veel lichtvervuiling. Ondanks alle besparingen en moderne technieken baadt de aarde ’s nachts steeds meer in het kunstlicht.

11 uur geleden
Popronde strijkt weer neer in Zeeuwse hoofdstad

MIDDELBURG - Op donderdag 11 november 2021 vindt de veertiende editie van de Popronde Middelburg plaatst. Dit jaar zijn er zestien acts te zien op 8 locaties. De optredens van de jonge, opkomende bands die de Popronde vertegenwoordigen, vinden plaats in kroegen, restaurants, café’s en podia in het centrum van de stad. Een aantal groot aantal bands brak eerder landelijk door via dit festival, voorbeelden hiervan zijn: Kensington, Dotan, Blaudzun, De Staat en Racoon. Willemien Clement, directeur van Poppodium De Spot zal om 19:30h de Popronde officieel openen in de Vleeshal. Aansluitend het optreden van Loupe. Om 23:00h start de laatste band GUYY in Poppodium de Spot.

14 uur geleden
Verduurzamingsproject in de Oostkerk van start

MIDDELBURG - In opdracht van eigenaar Monumentenbezit is in de Oostkerk in Middelburg een grootschalig verduurzamingsproject gestart. Er wordt in het Top 100 monument wand- en vloerverwarming en verwarmde achterzetbeglazing aangebracht en er komt er een horizontaal luchtgordijn in de koepel. Hierdoor is het mogelijk voor de exploitant Stichting de Oostkerk om de kerk in de wintermaanden langer te openen voor publiek en wordt een daling van de energiekosten van 50% verwacht.

14 uur geleden
Dag van de Beroerte op de Markt in Middelburg

MIDDELBURG - Deze week is er aandacht voor hersenletsel op de Wereld Beroerte Dag. Dit wordt gedaan om voorlichting te geven over beroertes en de manier waarop je die kunt voorkomen.

14 uur geleden
Gaslek door werkzaamheden in Dauwendaele: Winkelcentrum ontruimd

MIDDELBURG - Door werkzaamheden waarbij per abuis een verkeerde leiding werd doorgezaagd is een groot gaslek ontstaan bij een pand in Winkelcentrum Dauwendaele aan de Vrijlandstraat in Middelburg. Het winkelcentrum is voor de zekerheid geheel ontruimd. Rond 15.30 uur kon publiek weer veilig naar binnen.

1 dag geleden
Boom vermorzelt clubhuis, herstel kan nog wel even duren

MIDDELBURG – Na een stormachtige nacht kregen de leden van Scouting Lutemgroep donderdag van de gemeente het bericht dat er schade was aan hun clubhuis. Het gebouw op het Seisbolwerk is geraakt door een grote es en daardoor is het dak en de bovenverdieping zwaar beschadigd. “Alsof een reus zijn vuist in het dak geplant heeft,” zegt Marielja ten Bruggencate, penningmeester van de scoutinggroep.

1 dag geleden