Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Afternoonconcert van Euterpe in Van Cittersbos

Afternoonconcert van Euterpe in Van Cittersbos

HEINKENSZAND - Zondagmiddag (17 juli) is er een concert van leerlingenorkest Eigenwies en fanfare Euterpe bij de vijver in het Van Cittersbos in Heinkenszand.

Op het mooie plekje bij de vijver in het bos geeft Euterpe op zondag een concert. “Breng zelf je stoel of plaid mee en zoek een plekje om de vijver”, aldus de organisatie. “U kunt dan genieten van een afwisselend programma met zomerse muziek. In de pauze houden wij een high tea met koffie, thee, limonade met iets lekkers. Na afloop hoeft u niet naar huis, maar proeft u nog een wijntje of een biertje tijdens onze high wine. U komt bij de vijver door het hek aan de Eendvogelstraat. De toegang is gratis en het begint om 14.30 uur.”

Meer uit Beveland

Getuigen helpen politie in Goes fietsendief grijpen

GOES - De politie heeft woensdagmiddag een fietsendief kunnen aanhouden met hulp van getuigen. Dat gebeurde in het centrum van Goes. 

20 uur geleden
Derde editie Lewedorp Lady’s Tournament op 9 september

LEWEDORP - Liefhebbers van vrouwenvoetbal 7 tegen 7 komen vrijdag 9 september volop aan hun trekken tijdens het 7 tegen 7 vrouwentoernooi, dat wordt georganiseerd door de Lewedorpse Boys.

22 uur geleden
Blauwalg steekt kop op in stilstaand water, onder meer in Goese Polder

GOES – Door de hoge temperaturen duiken blauwalgen op in stilstaand water in Zeeland, zoals in de wijk Goese Polder in Goes. Het wordt mens en dier afgeraden om met dit water in contact te komen. Waterschap Scheldestromen verwacht dat de aanwezigheid van blauwalg de komende dagen toeneemt door de warmte.

1 dag geleden
Treinverkeer tussen Vlissingen en Arnemuiden gestremd door aanrijding

ARNEMUIDEN – Door een aanrijding op de Doeleweg met een trein is het treinverkeer tussen Vlissingen en Arnemuiden voor onbepaalde tijd gestremd.

1 dag geleden
Betsy en Kees Schout-Sonke zijn 65 jaar getrouwd

WILHELMINADORP - Betsy Schout-Sonke en Kees Schout uit Wilhelminadorp vierden dinsdag hun 65-jarige bruiloft. De echtelieden wonen al hun leven lang in Wilhelminadorp.

2 dagen geleden
Brutale dieven in Zeeland doen zich voor als bankmedewerkers

MIDDELBURG - De politie in Zeeland ziet in juli en augustus een toename in het aantal aangiften van bankhelpdeskfraude. Daarbij worden mensen benaderd door criminelen die zich voordoen als medewerkers van een bank.

2 dagen geleden
Foto-expositie ‘Verbinding’ te zien in Geerteskerk Kloetinge

KLOETINGE - Op verzoek van de stichting Hart en Ziel exposeert Foto Groep Goes in de Geerteskerk in Kloetinge foto’s met het thema Verbinding. Op deze mooie locatie zijn in augustus en september de foto’s te bewonderen. De expositie is op woensdag en zaterdag tussen 13.30 en 16.00 uur vrij toegankelijk. 

2 dagen geleden