Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Adrz vraagt of bezoekers zich voortaan willen aanmelden

Adrz vraagt of bezoekers zich voortaan willen aanmelden

GOES - Wie op bezoek wil bij een patiënt in Adrz moet zijn bezoek vanaf dinsdag inplannen. 

Op de website adrz.boekeenbezoek.nl kunnen zij aangeven op welk tijdstip zij iemand willen bezoeken. Het ziekenhuis krijgt zo meer inzicht in het bezoek en denkt het dan beter te kunnen regelen. Ook kan iedereen zich makkelijker aan de coronaregels houden en hoeven mensen niet naar huis te worden gestuurd, omdat de patiënt al iemand op bezoek hebben gehad. 

Klachten

Bezoekers krijgen ook gezondheidsvragen. Mensen met corona-achtige klachten wordt gevraagd thuis te blijven. Adrz raadt mensen aan hun bezoek één dag van tevoren in te plannen. Als iemand geen computer heeft, kan deze eventueel contact opnemen met het ziekenhuis. 

Er is sowieso slechts één bezoeker per dag toegestaan. Het dragen van mondkapje was al langer verplicht. 

Aanmelden

Voor patiënten die komen voor een onderzoek, opname, behandeling of afspraak staan er sinds dinsdag drie aanmeldzuilen in de ontvangsthal. Hier is een geldig legitimatiebewijs voor nodig. Kinderen onder de twaalf jaar zonder legitimatiebewijs kunnen naar de receptie. “We zorgen zo dat patiënten gemakkelijker hun weg in het ziekenhuis kunnen vinden”, zegt facilitair manager Renske van Ewijk. “Daarnaast moeten de zuilen onnodige opstoppingen in de centrale hal voorkomen.” 

Wie zich aanmeldt krijgt een kaartje met een routenummer, looproute en de tijd van de afspraak. Er staan de komende tijd vrijwilligers in de hal die mensen helpen met het aanmelden. De aanmeldzuilen moeten helpen om de patiënten beter te stroomlijnen.   

Meer uit Reimerswaal

Geniet zondag van 'dweilen' en food in Hansweert

HANSWEERT - Ieder jaar op de laatste zondag van september vindt in Hansweert het Answester Dweilbandfestival plaats. Voor zondag 24 september staat de 21e editie in de startblokken. 

9 uur geleden
Verkeer voorlopig verboden op instabiele dam Julianahaven Yerseke

YERSEKE - Omdat de damwand van de Julianahaven in Yerseke niet sterk en stabiel genoeg is, stelt de gemeente Reimerswaal een verkeersverbod in voor de kadewand. ‘Binnenkort wordt er een meetsysteem geplaatst om de stabiliteit van de damwand de komende tijd te meten’, laat de gemeente vrijdag weten. Op basis van de meetresultaten zijn misschien nog meer maatregelen nodig. ‘Dat is op voorhand niet uit te sluiten.’ 

12 uur geleden
Jonge bestuurder ongeluk Kruiningen mogelijk onder invloed van drugs

KRUININGEN - De 21-jarige Kruininger die donderdag met zijn auto over de kop sloeg in zijn dorp reed mogelijk onder invloed van drugs. Dat meldt de politie.

13 uur geleden
Nieuw bestuur Schoorse herfstmarkt: 'We willen dit leuke feest laten groeien'

SCHORE - Het nieuwe bestuur van stichting Schoorse Herfstmarkt kon zaterdag meekijken hoe de geroutineerde, afzwaaiende bestuursleden de markt in goede banen leidden. Voor editie 2024 staan Niels Peterson, Mark Kneepkens, Jeroen Heerspink en Jelmer Holm aan het roer.

1 dag geleden
Botsing met meerdere voertuigen op A58 bij Schore: meerdere personen gewond

SCHORE - Bij een aanrijding op de snelweg A58 tussen Kapelle en Schore zijn woensdagavond meerdere personen gewond geraakt.

1 dag geleden
Rillandse energiecoöperatie 4411 op 26 september een feit

RILLAND - Op 26 september vindt de oprichtingsvergadering van de Energiecoöperatie 4411 plaats in het dorpshuis van Rilland. Om 20.00 zijn alle inwoners en ondernemers uit het postcodegebied 4411 daar welkom. 

2 dagen geleden
Eerste editie Stof & Spektakel zaterdag in Krabbendijke

KRABBENDIJKE - Zaterdag 23 september organiseren De Stoffenkantine en Van Oorschot Naaimachineservice de eerste editie van ‘Stof & Spektakel’ aan de Zuidweg 21 in Krabbendijke.

2 dagen geleden