Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ad Linders heeft Answester Dweilbandfestival door jaren heen zien groeien

Ad Linders heeft Answester Dweilbandfestival door jaren heen zien groeien

HANSWEERT - Het Answester Dweilbandfestival vond ook dit jaar weer plaats in en om dorpshuis Kaj Munk in Hansweert. Uitbater van het dorpshuis, Ad Linders, is blij dat het festival plaats kon vinden. Na twee jaar waarin weinig mogelijk was, gaan de evenementen in Hansweert weer lopen en dat stemt hem goed. 

Ondanks dat Linders vroeger andere plannen had, kwam hij in de horeca terecht. Hij runde onder andere een discotheek en werd later eigenaar van café Zeelandia en dorpshuis Kaj Munk in Hansweert. Vorig jaar nam hij afscheid van Zeelandia en dit jaar zal hij het stokje van het dorpshuis doorgeven. ‘’Op 30 december zal ik ermee stoppen’’, zegt Linders. ‘’Ik heb het dorpshuis altijd met veel plezier gerund, maar het is nu tijd om het stokje door te geven aan iemand anders.’’ 

Festivals

Een van de dingen waar hij extra veel plezier uithaalt is het organiseren van grotere evenementen als het dweilbandfestival. Hij heeft het festival vanaf het prille begin groot zien worden en vindt het dan ook mooi om te zien wat het nu is geworden. ‘’Grotere evenementen als het dweilbandfestival vind ik heel leuk om te organiseren of om bij te helpen’’, zegt hij. ‘’Zo ben ik afgelopen zomer tijdens Mosselrock bijgesprongen en heb ik geholpen met tappen, dat was erg leuk om te doen.’’ Voor zijn afscheid bij het dorpshuis kan hij nu ook het twintigjarig jubileum van het dweilbandfestival in ieder geval nog op zijn festival-CV schrijven.

Meer uit Reimerswaal

De Trappers in Krabbendijke houdt promotierit

KRABBENDIJKE - Bij fietsvereniging T.C. De Trappers uit Krabbendijke start zaterdag 1 april het zomerseizoen. ‘De openingsrit heeft een speciaal karakter, want ook niet-leden zijn welkom’, laat de club weten.

19 uur geleden
Zumba Kids Krabbendijke verwelkomen nieuwe leden

KRABBENDIJKE - Allerlei verenigingen in Reimerswaal, zoals de Zumba Kids in Krabbendijke, zetten deze weken hun deuren open voor belangstellenden, zodat zij gratis de sfeer kunnen proeven. Zo hopen de clubs op nieuwe leden en kunnen kinderen laagdrempelig een nieuwe hobby uitproberen.

22 uur geleden
Mozart in Yerseke zet deur open voor belangstellenden

YERSEKE - Muziekvereniging Mozart in Yerseke doet mee aan de kennismakingsweken bij Reimerswaalse verenigingen. Geïnteresseerden zijn op donderdagavond welkom bij een repetitieavond in Tehaere in Yerseke.  

1 dag geleden
Ondernemers Yerseke geven honderden euro's weg met babbelaaractie

YERSEKE - Ondernemersvereniging OVY in Yerseke houdt van dinsdag 21 maart tot en met zaterdag 8 april een babbelaaractie. In deze periode krijgen klanten bij de deelnemende winkels en horeca een Zeeuwse babbelaar bij iedere aankoop. Dat kan de gelukkige snoeper 25, vijftig en zelfs honderd euro opleveren.

1 dag geleden
Sportraad Kapelle zoekt nieuwe leden

KAPELLE- De gemeente Kapelle is op zoek naar nieuwe leden voor de Sportraad. Die adviseert de gemeente op het gebied van sport, spel en bewegen, om ervoor te zorgen dat kinderen en volwassenen actief blijven. 

1 dag geleden
Recordaantal bedrijven op banenmarkt 'Werken in Zeeland'

GOES - Donderdag 30 maart van 10.00 tot 15.00 uur wordt de banenmarkt ‘Werken in Zeeland’ gehouden in theater de Mythe in Goes. Het doel van de banenmarkt is om werkgevers en werkzoekenden op een laagdrempelige manier met elkaar in contact brengen om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

2 dagen geleden
Vermoedelijke inbreker aangehouden in Kapelle

KAPELLE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een vermoedelijke inbreker aangehouden aan de Postweg. De man zit vast en zal zondag worden verhoord. 

4 dagen geleden