Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Actie: Arnemuiden door de jaren heen

Actie: Arnemuiden door de jaren heen

ARNEMUIDEN - Op woensdag 2 februari start Jumbo Arnemuiden de actie ‘Arnemuiden door de jaren heen’. Acht weken lang kunnen de klanten sparen voor een serie van 180 plaatjes die een fraai overzicht geven van de geschiedenis van Arnemuiden en Kleverskerke. De plaatjes kunnen verzameld worden in een prachtig album dat speciaal voor deze actie ontwikkeld is. Plaatjes en album kwamen tot stand met de hulp van Historische Vereniging Arnemuiden en Museum Arnemuiden. 

De inwoners van Arnemuiden en Kleverskerke zijn trots op hun dorpen met haar rijke en boeiende historie. Dat geldt ook voor de ondernemer van Jumbo Arnemuiden in het dorp. Zo kwam Ron van Overveld, naar aanleiding van het 30-jarig bestaan, op het idee om die interessante geschiedenis toegankelijk te maken met een aantrekkelijke actie bij Jumbo Arnemuiden. Daarbij werd de hulp ingeroepen van Ineke Bliek, Leen Schouls, Aart van Belzen en Wim Bil. Het idee werd omgezet in een serie van 180 plaatjes, verdeeld over 21 onderwerpen. Vervolgens werd gewerkt aan het verzamelalbum waarin voor ieder onderwerp een inleiding te vinden is en voor ieder te plakken plaatje een korte beschrijving te lezen valt. Het fraaie album zal zeer gewild zijn in Arnemuiden. De uitgevers hopen dat het album een mooie plek krijgt in menig boekenkast. 

De algehele ontwikkeling en productie was in handen van de firma Local Loyalty Group uit Breda. De promotie ‘Arnemuiden door de jaren heen’ start bij Jumbo Arnemuiden op woensdag 2 februari. Vanaf dat moment wordt er bij iedere besteding van € 10,- aan boodschappen. De verzamelalbums worden huis aan huis verspreid onder de inwoners van Arnemuiden en Kleverskerke. Mocht u er geen hebben ontvangen of graag een album willen hebben, dan kunt u deze bij Jumbo Arnemuiden ophalen. Er is een grote hoeveelheid albums gedrukt, maar op = op! De actie loopt in de winkel t/m 30 maart.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Automobilist ongeluk Biggekerke viel in slaap

BIGGEKERKE - Op de Rondweg Biggekerke (N288) is gisteravond laat een man gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval. Hij is mogelijk achter het stuur in slaap gevallen volgens de politie. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. 

8 uur geleden
Handen op elkaar voor klimaatbestendig Zeeland

MIDDELBURG Op woensdag 25 mei 2022 lieten bestuurders van ruim 25 Zeeuwse organisaties zien dat ze actief aan de slag gaan om Zeeland klimaatbestendiger te maken. Dat deden zij door het ondertekenen van een intentieverklaring, waarin ze aangeven welke rol ze voor zichzelf zien vastgelegd. Op hetzelfde moment ondertekenden Zeeuwse overheden een convenant, waarin ze vastlegden hoe ze de komende jaren gaan samenwerken. Met de ondertekening van het convenant doen alle overheden ook letterlijk een duit in het zakje voor een toekomst waarin Zeeland is voorbereid op weersextremen.

12 uur geleden
Man gewond bij eenzijdig ongeluk in Biggekerke

BIGGEKERKE - Op de Rondweg Biggekerke (N288) bij Biggekerke is woensdagavond laat een man gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

12 uur geleden
College Middelburg positief over advies klankbordgroep Geersesweg

MIDDELBURG - Het college van de gemeente Middelburg neemt het advies over van de klankbordgroep voor het ontwerp van het gebied rond de nieuwe skatebaan. De klankbordgroep adviseert naast het gebruikelijke parkmeubilair, verlichting bij de skatebaan te plaatsen, een toiletvoorziening, buitenfitness, een natuurspeelplaatsje en om het voetbalveldje op te knappen en te verkleinen. Hiermee wordt het gebied aantrekkelijker voor verschillende doelgroepen en wordt de sociale controle vergroot.

1 dag geleden
MediaMarkt Middelburg wordt toekomstbestendig verbouwd

MIDDELBURG - MediaMarkt in Middelburg wordt verbouwd om zich nog duidelijker te positioneren bij de moderne Zeeuwse elektronicaliefhebber. De verbouwing zal in augustus zijn afgerond. Daarna is de winkel qua beleving en assortiment nog beter afgestemd op de eisen van de moderne consument.

1 dag geleden
IJsboerderij De Koehoorn organiseert grootse boerderijfair op 27 mei

MELISKERKE - Op de vrijdag na Hemelvaartsdag, 27 mei, pakt IJsboerderij De Koehoorn in Meliskerke de succesvolle traditie weer op; voor de elfde keer wordt de grootse Boerderijfair weer georganiseerd. De fair is geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

1 dag geleden
Provinciale archieven Zeeland 1950-1991 overgebracht naar Zeeuws Archief

MIDDELBURG - Een groot aantal archieven is officieel overbracht naar de archiefbewaarplaats bij het Zeeuws Archief. Het gaat om provinciale archieven, waaronder het griffiearchief uit de periode 1950-1991. Woensdag 25 mei wordt tijdens een minisymposium de waarde van deze archieven belicht.

1 dag geleden