Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Achtervolging leidt tot aanhouding van heler motorfiets in Vlissingen

Achtervolging leidt tot aanhouding van heler motorfiets in Vlissingen

VLISSINGEN - Een 18-jarige man uit Vlissingen is zondagavond aangehouden op verdenking van heling. De man reed op een gestolen motorfiets.

Agenten zien rond 19.40 uur op de Scheldestraat de man op de gestolen motor rijden. Er ontstond een achtervolging door de wijk Bosschenburgh waarbij meerdere politie-eenheden werden ingezet. Enige tijd later wisselde de verdachte van voertuig en reed hij op een bromfiets. Een agent gebruikte pepperspray om de jongeman te stoppen, maar deze gaf gas bij en ging er weer vandoor. Op de Bosschenburghweg werd hij aangehouden. 

De politie trad met een machtiging de woning van de verdachte binnen omdat het vermoeden bestond dat de gestolen motor daar zou staan. Het voertuig werd daar inderdaad aangetroffen alsmede goederen ten behoeve van een hennepkwekerij. Zowel de motor als de goederen zijn in beslag genomen.  

De 52-jarige bewoner van het huis is aangehouden omdat hij de agenten niet in de woning binnen wilde laten. Beide verdachten zitten vast voor verhoor en verder onderzoek.


Meer uit Vlissingen

Auto uitgebrand bij station Oost-Souburg

OOST-SOUBURG- Nabij het NS-station in Oost-Souburg is donderdag aan het einde van de middag een auto in vlammen opgegaan. Er kwam flink wat rook vrij.

3 uur geleden
Militaire oefening in Vlissingen

VLISSINGEN - Van donderdag 30 november tot en met zaterdag 2 december wordt de militaire oefening Wake Up '23 gehouden, een gezamenlijke oefening van defensie, politie en de kerncentrale Borssele.

7 uur geleden
Rockabilly en Laura Evans in de Piek

VLISSINGEN - Podium de Piek heeft voor vrijdag 1 december een avondje vintage rock 'n roll geprogrammeerd. Zaterdag 2 december treedt de Britse singer-songwriter Laura Evans op in het poppodium.

11 uur geleden
Verzakkingen op het spoor: Extra reistijd tussen Roosendaal en Vlissingen

VLISSINGEN - Als je per trein reist tussen Roosendaal en Vlissingen, moet je voorlopig rekening houden met een extra uur reistijd. Het spoor in verschillende delen van Zeeland is verzakt, wat resulteert in verminderde treinfrequenties. Bovendien is de toegestane snelheid voor de treinen die wel rijden beperkt tot veertig kilometer per uur. Deze verzakkingen zijn het gevolg van aanhoudende regenval in de afgelopen dagen.

1 dag geleden
Schrijfster Miriam Toews bezoekt Film by the Sea

VLISSINGEN - Film by the Sea presenteert de FbtS+ voorstelling: All my Puny Sorrows in aanwezigheid van schrijfster Miriam Toews, de schrijfster van het boek waar de film op is gebaseerd, op donderdag 30 november om 19.30 uur.

1 dag geleden
Sloop bunkers Prins Hendrikweg in volle gang

VLISSINGEN - De sloop van de bunkers aan de Prins Hendrikweg is in volle gang en wordt nog voor het einde van het jaar afgerond. De bunkers die deel uitmaakten van een hospitaalcomplex uit de Tweede Wereldoorlog werden eerder dit jaar gevonden en bleken al voor een deel gesloopt. 

1 dag geleden
Gemeente gaat Basaltkade opknappen

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen heeft geld uitgetrokken om de Basaltkade op te knappen. De werkzaamheden beginnen volgend jaar. “Maar het zal nog wel tot 2025 duren voordat de eerste schepen er kunnen afmeren," vertelt wethouder Sal Cracau.

1 dag geleden