Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aantal bedden op intensive care Adrz van 18 naar 24

Aantal bedden op intensive care Adrz van 18 naar 24

GOES - Adrz heeft de capaciteit op de intensive care uitgebreid van 18 naar 24 bedden.

De eerste patiënt met corona is dinsdag opgenomen op de nieuwe afdeling.

Zes bedden blijven beschikbaar voor niet-coronapatiënten. Adrz zegt dat ze hoopt dat de uitbreiding niet nodig is, maar is er klaar voor. Een groot aantal medisch specialisten en verpleegkundigen is de laatste weken voor dit werk opgeleid.

Apparatuur

Het gaat om mensen die normaal ergens anders werken, maar ook mensen van buiten het Adrz. De apparatuur voor de extra IC-bedden stond eerst ergens anders in het ziekenhuis of is nieuw aangevoerd. Adrz blijft zich na de uitbreiding voorbereiden op een nog grotere toestroom van patiënten.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Vlissingen

Henk Nieuwenhuis ontvangt zilveren Erepenning

THOLEN - Het Thoolse college besloot Henk Nieuwenhuis de zilveren erepenning toe te kennen vanwege grote bijdrage aan het vrijwilligersleven. De zilveren erepenning wordt minder vaak dan een lintje uitgereikt en is een vorm van waardering voor inwoners die zich inzetten voor de gemeenschap.

4 uur geleden
'Met dit kookboek waan je je in het Midden-Oosten'

GOES - Hoewel er veel versoepelingen zijn ingezet, is het devies nog steeds om zoveel mogelijk thuis te blijven. Alle tijd om een goed boek te lezen dus. Boekhandelaar Anthoni Fierloos en zijn personeel van Het Paard van Troje en De Koperen Tuin in Goes geven daarom leestips. Dit keer is het opnieuw de beurt aan Jacqueline Lamper.

7 uur geleden
Rutte geeft duidelijkheid over zomervakantie: dit zijn de regels

VLISSINGEN - Premier Mark Rutte heeft vanavond tijdens een persconferentie meer duidelijkheid gegeven over de zomervakantie.

19 uur geleden
Rutte geeft duidelijkheid over zomervakantie: dit zijn de regels

KAPELLE/KRUININGEN - Premier Mark Rutte heeft vanavond tijdens een persconferentie meer duidelijkheid gegeven over de zomervakantie.

19 uur geleden
Rutte geeft duidelijkheid over zomervakantie: dit zijn de regels

MIDDELBURG - Premier Mark Rutte heeft vanavond tijdens een persconferentie meer duidelijkheid gegeven over de zomervakantie.

19 uur geleden
Rutte geeft duidelijkheid over zomervakantie: dit zijn de regels

GOES - Premier Mark Rutte heeft vanavond tijdens een persconferentie meer duidelijkheid gegeven over de zomervakantie.

19 uur geleden
Jubilerende woonwinkel TMC komt in actie voor de horeca

GOES - Het is zo’n voorbeeld van de saamhorigheid waarover je de minister-president en burgemeesters vaak hoort praten in deze crisistijd. De jarige woonwinkel TMC komt met een actie om de horeca te ondersteunen. Iedereen die voor duizend euro iets koopt, krijgt een tegoedbon om bij een restaurant te gaan eten.

23 uur geleden