Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aanmelden nu al mogelijk voor Kinderkamp Borsele

Aanmelden nu al mogelijk voor Kinderkamp Borsele

BORSELE - Goed nieuws! Ook in 2022 verwacht Kinderkamp Borsele weer twee fantastische kampweken te organiseren in de eerste twee weken van de zomervakantie. Sinds dinsdag 25 januari is het mogelijk om aan te melden voor de kampweken.

De aanmeldperiode is van start gegaan met een online spelshow waar de kinderen vanuit hun klaslokaal of vanuit huis aan konden deelnemen. Door middel van vragen, filmpjes en spelletjes hebben ze kennis kunnen maken met kinderkamp.

Een week kinderkamp is niet zomaar een weekje vakantie. Voor de kinderen is het een week gevuld met allerlei sport- en spelactiviteiten. Er wordt door middel van een afwisselend dagprogramma rekening gehouden met de verschillende interesses van de kinderen. Beeldschermen blijven thuis, hierdoor is er alle tijd om in de vrije tijd met elkaar te kletsen en te chillen. Kinderen van verschillende dorpen leren elkaar kennen, maken vriendschappen en komen elkaar later weer tegen op de middelbare school. En zo’n weekje zonder ouders is natuurlijk ook een mooie stap in de zelfstandigheid. Ouders blijven uiteraard op de hoogte door middel van nieuwsbrieven tijdens de kampweek en de foto’s na afloop helpen om nog eens na te genieten van de sfeer en het plezier.

Het succes van Kinderkamp Borsele heeft ook zeker te maken met de enthousiaste vrijwilligers die de kampweken begeleiden. De vrijwilligers zijn allemaal 18 jaar of ouder, in het bezit van een VOG en komen veelal uit de regio. Ze hebben weliswaar verschillende achtergronden, beroepen en leeftijden, maar vinden elkaar in het enthousiasme om de kinderen een onvergetelijke week te bezorgen. Samen zorgen ze voor sport- en spelactiviteiten op het veld en in het bos, voor lekkere en gezonde maaltijden, voor een spic en span kampterrein met eigen tenten en sanitair, en natuurlijk voor een spannend themaverhaal dat als rode draad door de kampweek loopt.

De aanmeldperiode loopt nog tot mei, vroege beslissers horen half maart al of er een plekje is in de kampweek van de voorkeur. Meer informatie is te vinden op social media en op de website www.kinderkamp-borsele.nl.

Meer uit Beveland

Profibike Goes: Nieuwe winkel met bekend gezicht

GOES - Heel goed bereikbaar, direct naast een afrit van de A58 bij Goes kun je sinds een jaar terecht bij Profibike. Raoul de Regt is de vestigingsmanager van deze fietsenwinkel en ziet veel bekenden als klant de winkel binnenstappen.

21 uur geleden
Hennepkwekerij met 173 planten ontdekt in Buys Ballotstraat Goes

GOES - In een woning aan de Buys Ballotstraat in Goes heeft de politie donderdagmiddag een hennepkwekerij met 173 planten aangetroffen.

23 uur geleden
Landelijke pinstoring zorgt voor lange rijen en drukte

BEVELAND - Door een landelijke pinstoring is er een flinke drukte ontstaan in supermarkten en andere winkels. Rond 18.00 uur kwamen er duizenden meldingen binnen op AlleStoringen.nl. 

1 dag geleden
Groene wimpel en zes blauwe vlaggen voor Noord-Beveland

WISSENKERKE - Ook dit jaar doet Noord-Beveland het goed tijdens de uitreiking van de Blauwe Vlag. Binnen de gemeente ontvangen vijf jachthavens de Blauwe Vlag, waarvan een met de Groene Wimpel. Ook het Banjaardstrand bij Kamperland krijgt een Blauwe Vlag. 

1 dag geleden
Hevige regenval veroorzaakt wateroverlast in Borssele

BORSSELE - Vanuit verschillende plaatsen in Zeeland komen meldingen binnen van wateroverlast door de langdurige regenval. Onder meer in Borssele is de brandweer in actie gekomen.

1 dag geleden
Jaarmarkt Borssele belooft zaterdag spectaculaire demonstraties

BORSSELE - Het dorpshart van Borssele is zaterdag weer het sfeervolle decor van de gezellige jaarmarkt.

2 dagen geleden
Hoedekenskerke behoudt haar basisschool, De Regenboog verhuist naar andere onderwijskoepel

HOEDEKENSKERKE - Goed nieuws in Hoedekenskerke. Na zo'n anderhalf jaar van onzekerheid is het definitief: basisschool De Regenboog blijft bestaan. 

3 dagen geleden