Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aanleg nieuwe skatebaan Middelburg van start

Aanleg nieuwe skatebaan Middelburg van start

MIDDELBURG - Gemeente Middelburg start deze week met de aanleg van de nieuwe skatebaan aan de Geersesweg. De skatebaan wordt het alternatief voor het inmiddels afgebroken Skatepark WIM aan de Grote Sternstraat in Middelburg.

De ingang van de nieuwe baan komt in het verlengde van het Torenvalkpad. Daarna volgt het grondwerk en een puinfundering voor de nieuwe skatebaan. In de planning houdt de gemeente rekening met de activiteiten van de bouwspeelplaats. Rond begin augustus start de bouw van de nieuwe skatebaan. De werkzaamheden duren tot begin oktober.
Hierna wordt de verlichting bij de nieuwe skatebaan geplaatst, het definitieve pad gerealiseerd en prullenbakken geplaatst.

De werkzaamheden starten ’s morgens zo tussen 7.00 uur en 7.30 uur gedurende werkdagen. Grote delen van het terrein zijn lange tijd niet bereikbaar. De gemeente vraagt om begrip voor de werkzaamheden.

Meer uit Middelburg

Wilma Atsma nieuwe interim gemeentesecretaris gemeente Veere

DOMBURG - Vanaf 9 augustus zal Wilma Atsma starten bij de gemeente Veere als interim gemeentesecretaris. Zij volgt de onlangs gestopte Peter Brakman op.

1 dag geleden
Slaapstrandhuisjes in Veere voor vluchtelingen

VEERE - Op het voormalig voetbalveld aan de Veerseweg in de stad Veere worden er in oktober zes slaapstrandhuisjes geplaatst. De strandhuisjes worden gebruikt voor de huisvesting van Oekraïense vluchtelingen.

1 dag geleden
De Kermis in Middelburg is begonnen

MIDDELBURG - De kermis in Middelburg is gisteren om 13.00 uur van start gegaan. Het was de eerste dag meteen flink druk. De kermis duurt tot en met donderdag 11 augustus. Op de Markt en Plein 1940 staan dit jaar dertig attracties.

1 dag geleden
Brand in schuur achter woning Zuiverseweg Domburg

DOMBURG - In een schuur achter een woning aan de Zuiverseweg in Domburg is brand uitgebroken. De brandweer was snel aanwezig om de brand te blussen.

1 dag geleden
Gezocht: Wie wil geïnterviewd worden over eenzaamheid?

MIDDELBURG/VEERE/VLISSINGEN - Meedoen, zinvol bezig zijn en gewaardeerd worden door je omgeving, dat wil iedereen. Maar soms lukt het (even) niet. Gevoelens van eenzaamheid liggen dan op de loer. Tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid (29 september tot en met 6 oktober 2022) staan we stil bij deze gevoelens. En aan wat je zou kunnen doen om mee te doen en je gewaardeerd te voelen. 

2 dagen geleden
Studenten trappen na twee jaar het nieuwe studiejaar weer af met Kickoff Festival Zeeland

VLISSINGEN - Donderdag 8 september trappen studenten in Zeeland het studiejaar gezamenlijk af op het Bellamypark in Vlissingen tijdens Kickoff Festival Zeeland. Kickoff Festival Zeeland is hét studentenfestival voor studenten van de HZ, Scalda en University College Roosevelt, met optredens van onder andere Bizzey, FeestDJ Ruud en Gregor Salto.

2 dagen geleden
Gemeente Middelburg verlengt noodopvang asielzoekers in Studio A58 met een jaar

MIDDELBURG - Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Middelburg heeft deze week het besluit genomen om de noodopvang van asielzoekers met een jaar te verlengen. Uiterlijk 30 november 2023 stopt de opvang in Studio A58.

2 dagen geleden