Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aan de keukentafel met Nhung Pham

Aan de keukentafel met Nhung Pham

MIDDELBURG- Ze horen er steeds meer bij als het gaat om uiterlijke verzorging: nagels. In haar salon 'The Nail Boutique' in Middelburg zorgt nagelstyliste Nhung Pham voor mooie en verzorgde handen. Is dat nou leuk, de hele dag die nagels? ,,Jazeker, ik maak mensen blij."

Meer uit Middelburg

Motorrijder raakt gewond bij ongeval op de Polredijk

VROUWENPOLDER- Op de Polredijk, tussen Veere en Vrouwenpolder, is zondagmiddag  door nog onbekende oorzaak een motorrijder gewond geraakt. De motorrijder is ter plaatse door de ambulancedienst onderzocht. Het is niet duidelijk of de motorrijder is overgebracht naar het ziekenhuis. 

45 minuten geleden
Dodelijk incident bij woning Damplein: Politie doet onderzoek

MIDDELBURG- Bij een woning aan het Damplein is zondagmiddag een overleden persoon aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het overlijden. Ze gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf maar van een noodlottig ongeval. 

1 uur geleden
De Week van de Stenen Winkel: Galerie T zet Middelburgse ondernemers in de schijnwerpers

MIDDELBURG - Je zou kunnen zeggen dat galeriehoudster Lia Hector, van Galeriet T in Middelburg,  met haar nieuwe exposities een ode brengt aan de stad, én aan de ondernemers van Middelburg. Ze roept al jaren dat winkels en monumenten óók cultuur zijn. In gesprekken hoor je het haar meer dan eens zeggen: galerieën kunnen niet zonder winkels, winkels niet zonder horeca, enzovoort.

5 uur geleden
Politie deelt circa zestig bekeuringen uit bij verkeerscontrole aan de Mortiereboulevard

MIDDELBURG- De politie heeft zaterdagavond en in de nacht van zaterdag op zondag een grote verkeerscontrole gehouden aan de Mortiereboulevard. Het hoofddoel hiervan was het controleren op rijden onder invloed van alcohol en drugs. In totaal controleerde de politie 776 automobilisten. Hiervan kregen er circa 60 een bekeuring. Ook de Belastingdienst en Veilig Verkeer Nederland werkten mee aan de controle. 

8 uur geleden
Flexibel vervoer in Middelburg

MIDDELBURG - Het openbaar vervoer in Zeeland verandert vanaf 2025. Als aanvulling op de bus, trein en ferry introduceren we flexibel vervoer. De Zeeuwse dorpen en steden worden zo beter bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend. Flexibel publiek vervoer op basis van de vraag van de reiziger. Om dit goed vorm te geven maakt gemeente Middelburg een begin met een inventarisatie van opstapplaatsen, zogenaamde hubs. Voor een succesvolle start wordt reizigers, inwoners en toeristen gevraagd hun mening te geven over de voorgestelde hubs.

1 dag geleden
Schade bij botsing tussen meerdere voertuigen op Rondweg Biggekerke

BIGGEKERKE - Bij een ongeval op de N288 tussen Koudekerke en Biggekerke zijn vanmorgen meerdere voertuigen beschadigd geraakt. Het ongeval zorgde voor vertraging op de weg.

1 dag geleden
Scootmobielongeluk Sportlaan: Bestuurder naar het ziekenhuis

MIDDELBURG - De bestuurder van een scootmobiel is vanmorgen gewond geraakt bij een ongeval op de Noordsingel in Middelburg. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

1 dag geleden