Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

50+ dameskoor Binaeh Zuuver verzorgt optreden op de Floriade

50+ dameskoor Binaeh Zuuver verzorgt optreden op de Floriade

OOST-SOUBURG - Op 3 augustus a.s. gaat 50+ dameskoor Binaeh Zuuver uit Oost-Souburg het lunchconcert op de Floriade verzorgen. Als enig Zeeuws ouderenkoor zijn ze daar trots op. Ondanks alle negatieve aandacht voor de Floriade hebben ze veel zin om in Almere op te treden 

Het koor, met veel leden uit zowel Middelburg, Oost-Souburg als Vlissingen, staat sinds de oprichting onder leiding van mevr. Francis de Jonge. Sinds de hervatting van de repetities na ‘de coronadip’ is er begeleiding  van dr. Christian Blaha op de piano. Het koor voert 50+ met trots. Het oudste lid maakt met haar 87 jaar de noemer 50 + helemaal waar. Ondanks dat het koor door Corona heel lang niet kon repeteren zijn de koorleden trouw gebleven en weer met veel enthousiasme aan de slag gegaan zodat ze in juni mee konden doen met Middelburg VOLkoren en nu kunnen optreden op de Floriade. De dames hopen uiteraard op een geslaagd optreden.

Meer uit Middelburg

Hart van Griffioen gaat nieuwe fase in

MIDDELBURG - Nog voor de zomer start de gemeente met de zogenaamde initiatieffase voor Hart van Griffioen. Op basis van een eerder gemaakte studie, laat de gemeente verder verkennen wat de kansen, mogelijkheden en haalbaarheid is van deze integrale gebiedsontwikkeling.

6 uur geleden
Bunkers kijken op Bunkerdag

MIDDELBURG - Zaterdag 25 mei wordt van 10 tot 17 uur de landelijke Bunkerdag gehouden. Ook in Vlissingen, Dishoek, Zoutelande en Middelburg kunnen bunkers worden bezichtigd.

10 uur geleden
Woning Kraanstraatje Middelburg tijdelijk gesloten

MIDDELBURG - Op last van de burgemeester van de gemeente Middelburg is vandaag een woning aan het Kraanstraatje in Middelburg gesloten voor twee maanden. Dit gebeurde omdat er in april in de woning onder andere een handelshoeveelheid harddrugs werd aangetroffen. Ook waren er andere zaken aanwezig die duiden op drugshandel.

18 uur geleden
'Dat vooroordeel over stugge Zeeuwen klopt helemaal niet'

MIDDELBURG - Dinsdag 7 mei werd bekend dat de Middelburgse gemeenteraad Yvonne van Mastrigt aanbeveelt als de nieuwe burgemeester van de gemeente Middelburg. Van Mastrigt wordt de eerste vrouwelijke burgemeester van de Zeeuwse hoofdstad. 

1 dag geleden
Deze zomer weer concerten in het Molenwaterpark

MIDDELBURG - Voor het vierde achtereen volgende jaar organiseert de Zeeuwse Concertzaal -dit jaar in samenwerking met de Oostkerk-in de zomermaanden de parkconcerten rondom de muziektent aan het Molenwaterpark in Middelburg. Van 7 juli tot en met 1 september kunnen muziekliefhebbers iedere zondagmiddag van15.30 tot 16.45 uur genieten van een grote variëteit aan muziek in het park. 

1 dag geleden
Politici kruisen donderdag 30 mei de degens tijdens verkiezingsdebat in Middelburg

In aanloop naar de Europese Verkiezingen op 6 juni 2024 organiseren PvdA en GroenLinks Zeeland op donderdag 30 mei in Restaurant Cluys in Middelburg een debat, waarbij enkele ervaren politici de degens zullen kruisen.

1 dag geleden
Westkapelle Tweede Pinksterdag in het teken van Klederdracht

WESTKAPELLE - Afgelopen maandag stond Westkapelle weer helemaal in het teken van klederdracht. Mensen werden opgeroepen om zich in Walcherse klederdracht, of andere kleding met een Zeeuws tintje, te kleden en naar het dorp te komen. 

2 dagen geleden