Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

47-jarige Vlissinger aangehouden na vechtpartij in Nieuw- en Sint Joosland

47-jarige Vlissinger aangehouden na vechtpartij in Nieuw- en Sint Joosland

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 47-jarige Vlissinger aangehouden na een vechtpartij in een horecagelegenheid in Nieuw- en Sint Joosland. De Vlissinger bleek bij de aanhouding gewond te zijn en is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie kwam rond  02:00 uur ter plaatse nadat ze waren gewaarschuwd dat er een vechtpartij was geweest. Daar troffen de agenten de verdachte buiten het pand aan. Het slachtoffer, een 30-jarige man uit de gemeente Middelburg, vertelde dat de Vlissinger uit het niets een tand uit zijn mond had geslagen. Bij de vechtpartij die volgde is ook de verdachte gewond geraakt. Beide mannen roken naar alcohol. Ook vermoed de politie dat de Vlissinger onder invloed was van verdovende middelen. Hem is door een hulpofficier van justitie bevolen mee te werken aan een speekseltest, maar dat weigerde de man.

Van het slachtoffer werd een aangifte opgenomen van mishandeling. Getuigen legden eveneens een verklaring af. De verdachte werd afgevoerd naar een politiecellencomplex. Daar kwam een arts ter plaatse om de verdachte aan zijn verwonding te behandelen. Omdat de man niet wou meewerken is hij later met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd om daar behandeld te worden. Na behandeling zal de verdachte teruggebracht worden naar het politiecellencomplex om daar verhoord te gaan worden.

Meer uit Middelburg

Brommobiel beschadigd bij ongeval Loodholseweg Aagtekerke

AAGTEKERKE – Een microcar is vrijdagmorgen zwaar beschadigd geraakt bij een botsing op de Loodholseweg bij Aagtekerke. Een vrouw raakte lichtgewond. Het ongeval gebeurde omstreeks 09.35 uur ter hoogte van de kruising met de Kelderweg. Door nog onbekende oorzaak kwam de brommobiel met een personenauto in botsing. De microcar raakte fors beschadigd bij het ongeval.

11 uur geleden
Integrale controle bij bedrijven in Middelburg

Gisteren hebben de gemeente, politie, Belastingdienst, Orionis Walcheren en Waterschap Scheldestromen weer een gezamenlijke controle gehouden bij een aantal bedrijven en locaties in de gemeente Middelburg, waaronder bedrijventerrein Arnestein, Ramsburg en de Mortiere in Middelburg. Ter ondersteuning van de controle is gebruik gemaakt van speurhonden. De controle was gericht op naleving van de geldende wet- en regelgeving en het aanpakken van ondermijnende criminaliteit.

11 uur geleden
Gewonde bij ongeval Klaassesweg Biggekerke

BIGGEKERKE – Bij een ongeval in het buitengebied van Biggekerke is vanmorgen één persoon gewond geraakt. Er lag veel slik op de weg.

14 uur geleden
Jonge Zeeuwen kruipen in de huid van politici tijdens jongerenparlement

MIDDELBURG - Op 27 en 28 september 2023 hebben een dertigtal Zeeuwse jongeren deelgenomen aan de derde editie van het Zeeuws Jongerenparlement. Een jaarlijks event waarmee de Provincie Zeeland jongeren kennis wil laten maken met politiek en democratie en wil betrekken bij Zeeuwse onderwerpen.

15 uur geleden
Auto tegen boom Zwaanweg Koudekerke

KOUDEKERKE - Een personenauto is donderdag aan het einde van de avond flink beschadigd geraakt bij een eenzijdig verkeersongeluk in het buitengebied van Koudekerke.

18 uur geleden
The Black Archives Meet Up in ZB Bibliotheek van Zeeland

MIDDELBURG - Op zaterdagmiddag 14 oktober 2023 verzorgt The Black Archives Amsterdam een lezing en een pop-up expositie over ons gedeelde slavernij- en koloniale verleden in de ZB, Kousteensedijk 7 in Middelburg.

18 uur geleden
Stichting Fokuswonen werft nieuwe talenten op de Markt in Middelburg

MIDDELBURG - Een aantal medewerkers en Middelburgse cliënten van Stichting Fokuswonen, bedacht een unieke en eenmalige actie om nieuwe talenten in de zorg te werven voor Stichting Fokuswonen. Werken in de zorg is bij Fokus nét even anders, net als deze actie.

19 uur geleden