Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

35e editie Borsele Sloepoort Cup staat in de startblokken

35e editie Borsele Sloepoort Cup staat in de startblokken

NIEUWDORP - Op de velden van sv Nieuwdorp begint dinsdag 17 augustus de 35e editie van de jaarlijkse Borsele Sloepoort Cup (BSC). De voetbalclubs komen, in tegenstelling tot andere jaren, in twee categorieën uit.

In poule A spelen vv Oostkapelle, Zeelandia Middelburg, vv Kloetinge, vv De Patrijzen uit ‘s-Heerenhoek, Terneuzense Boys, RCS uit Oost-Souburg, sv MZC’11 uit Zierikzee en VCK uit Koudekerke. In poule B nemen vv Wolfaartsdijk, MZVC uit Middelburg, gastheer sv Nieuwdorp, vv Philippine, DwO ‘15 uit Driewegen, VC Vlissingen, de Meeuwen uit Zoutelande en VVC 68 uit Halsteren het tegen elkaar op. De speeldagen zijn op dinsdag 17, woensdag 18, zaterdag 21, dinsdag 24, woensdag 25 en zaterdag 28 augustus. De finale van poule A vindt plaats op zaterdag 21 augustus en die van poule B op zaterdag 28 augustus. Na de eerste finale reikt wethouder Marga van de Plasse van de gemeente Borsele de prijzen uit en op zaterdag 28 augustus doet Dingeman Welleman, voorzitter van gastheer sv Nieuwdorp, dit.

G toernooi

Op zaterdag 18 september vindt voor de elfde keer het BSC G toernooi plaats. Kijk voor meer informatie op de website www.svnieuwdorp.nl.

Meer uit Beveland

Borselse voetbalclubs kijken samen vooruit

LEWEDORP - Recentelijk heeft de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) laten weten dat ze op landelijk niveau meer politieke druk wil uitvoeren om ervoor te zorgen dat alle Nederlandse amateurvoetbalclubs zowel letterlijk als figuurlijk meer ruimte krijgen. Hoe zitten Bevelandse clubs in hun jasje? 

14 uur geleden
Win kaarten voor 'De Jantjes' in Goes met Vrienden van de Bode

GOES - Muziektheater Zeeland voert zaterdag 9 maart 'De Jantjes' op in theater de Mythe in Goes en jij kunt hiervoor kaarten winnen! Weekblad de Bode mag namelijk 15x2 kaartjes, ter waarde van 27,50 euro per stuk, verloten voor deze heerlijke musicalklassieker aan Vrienden van de Bode. Ben je nog geen Vriend? Geen paniek, want dat word je eenvoudig en snel op www.vriendenvandebode.nl.

21 uur geleden
Borsele bezorgd over plan voor bulkopslag Sloegebied

HEINKENSZAND - Evolution Terminals en Vesta Terminals willen in het Sloegebied een bulkopslagvoorziening realiseren voor onder meer ammoniak. In het traject van de vergunningverlening voor de bouw dient de gemeente Borsele een zienswijze in. "De risico's van de extra ammoniaktransporten die deze ontwikkeling met zich meebrengt, zijn naar onze mening niet goed in beeld gebracht", vertelt de Borselse wethouder Kees Weststrate over de zienswijze. Ook vraagt de gemeente te onderzoeken of de ammoniak via buisleidingen kan worden getransporteerd.

22 uur geleden
Tannie Siereveld onderscheiden voor 45 jaar vrijwilligerswerk in Colijnsplaat

COLIJNSPLAAT - Tannie Siereveld-Coppoolse is dinsdag verrast met de gemeentepenning van de gemeente Noord-Beveland, omdat ze al ruim 45 jaar vrijwilligerswerk doet bij zorgcentrum Cleijenborch in Colijnsplaat.

1 dag geleden
Middelburger aangehouden voor botsing op A58 waarbij auto in brand vloog

's-HEER ARENDSKERKE - Een 38-jarige Middelburger is maandagavond opgepakt voor de botsing op de snelweg A58 waarbij ter hoogte van 's-Heer Arendskerke een auto in brand vloog. 'De Middelburger wordt verdacht van het rijden onder invloed van alcohol en drugs, het weigeren van de bloedproef, het rijden met een geschorst rijbewijs en gevaarlijk rijgedrag', meldt de politie dinsdag. De snelweg was enige tijd dicht door dit ongeluk.

2 dagen geleden
Projectprocedure nieuwe kerncentrales begint, geïnteresseerden kunnen vanaf vrijdag mening geven

BORSSELE - Vrijdag begint het voornemen voor de bouw van twee kerncentrales en het voorstel voor participatie. Dit is de eerste stap van de projectprocedure om tot een definitieve locatiekeuze te komen. Borssele is de voorkeurslocatie voor de bouw. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat nodigt geïnteresseerden tussen 23 februari en 4 april uit om mee te denken over het onderzoek voor de bouw van de twee nieuwe kerncentrales. 

2 dagen geleden
Echtpaar Platschorre uit Ellewoutsdijk 65 jaar getrouwd

ELLEWOUTSDIJK - Meneer en mevrouw Platschorre uit Ellewoutsdijk zijn dinsdag 65 jaar getrouwd.

2 dagen geleden