Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

30 Jarig jubileum Dijkrock Rilland

30 Jarig jubileum Dijkrock Rilland

RILLAND - Dijkrock Rilland wordt dit jaar (eindelijk) voor de 30ste keer georganiseerd en wel op vrijdag 14 april en zaterdag 15 april.

Net als vorig jaar openen we op vrijdagavond met 3 bands. Deze keer is gekozen voor bands uit de regio, zodat publiek gemakkelijker de gelegenheid heeft om al gezellig op vrijdagavond naar de tent te komen om naar hun favoriete plaatselijke bandje te luisteren. En als je er dan toch bent, regel een slaapplek in tent/camper/caravan en kom lekker ook op de zaterdag genieten van live muziek, de zilte Zeeuwse luchten en een lekker biertje.

Door de nasleep van de coronacrisis is het afgelopen najaar geen Highway to Dijkrock georganiseerd, maar dat maken we goed door maar liefst 5 beginnende bands de ruimte te geven op zaterdagmiddag op ons Open Podium. De live-acts zullen dus al vroeg starten en de stem van het publiek telt mee! Kom maar op tijd naar de dijk in Rilland om samen de openingsact van Dijkrock 2024 te kiezen.

De winnaar van de finale Highway to Dijkrock 2022 staat daarna te popelen om de rockavond te openen. Verder is het programma tot de nok gevuld met “oude bekende”, “female fronted”, metal en klassieke rockcovers! Volg ons op https://www.facebook.com/dijkrock.rilland/ of zie www.dijkrock.nl

Het terrein is vrijdag open vanaf 19.30 uur, zaterdag vanaf 12.00 uur. Voorverkoop? Wegens weinig verkoop vooraf doen we het dit jaar zonder. Je kan dus gewoon naar de ingang komen en daar je toegang betalen. Met PIN betalen aan de kassa is mogelijk, cash geld opnemen niet! Heb je bijzondere verzoeken of vragen? Stuur ons even een berichtje.

Meer uit Reimerswaal

'Geen grote overtredingen' geconstateerd bij controle buitengebied Reimerswaal

KRUININGEN - Donderdag voerde de gemeente Reimerswaal een controle uit in de buitengebieden van Reimerswaal samen met de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland (RUD), waterschap Scheldestromen, Staatsbosbeheer en politie Zeeland-West-Brabant. Er zijn volgens de gemeente geen grote overtredingen geconstateerd.

17 uur geleden
Songs of Grace houdt zondagmiddag sing inn in Kapelle

KAPELLE - De band Songs of Grace houdt vanmiddag (zondag) vanaf 16.00 uur een gratis toegankelijke sing inn in de hervormde kerk in Kapelle.

1 dag geleden
Knalfeest op Koningsdag bij Restaurant Café De Zwaan in Kapelle

KAPELLE - Bij Restaurant Café De Zwaan in Kapelle is het altijd gezellig. Ze hebben een mix van oud en nieuw, dus het voelt vertrouwd én modern.

2 dagen geleden
Bizar ongeval: 15-jarige crasht auto en eindigt ondersteboven in Yerseke

YERSEKE - De auto die gisteren over de kop vloog in Yerseke werd door een 15-jarige jongen bestuurd. De puber raakte niet gewond bij het ongeval.

2 dagen geleden
Boomgaarden staan in bloei; tijd voor wandel- en fietstochten

KRABBENDIJKE/KAPELLE - Zaterdag (13 april) vindt de derde editie plaats van de Bloesemwandeltocht vanuit Krabbendijke. Vanuit het Fruitteeltmuseum in Kapelle is er zaterdag een bloesemfietstocht. Een week later is dit museum het startpunt van een bloesemwandeltocht door boomgaarden in bloei.

3 dagen geleden
Maaltijdvoorziening gaat door in Kapelle, alleen op andere manier

KAPELLE - Zorgorganisatie Cederhof stopt per 1 juli met de maaltijdvoorziening Tafeltje Dekje. 'We begrijpen dat dit bij de klanten van Tafeltje Dekje vragen en eventuele zorgen oproept', laat de gemeente Kapelle weten. 'Als gemeente vinden we het belangrijk een waardig alternatief te kunnen bieden aan onze inwoners. Daarvoor zijn diverse aanbieders in beeld.' 

4 dagen geleden
Open avond bij gemeentewerken in Kruiningen

KRUININGEN - Inwoners van Kruiningen en Hansweert zijn dinsdagavond (9 april) welkom bij de open avond van gemeentewerken in het gemeentehuis van Reimerswaal in Kruiningen. 

6 dagen geleden