Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

26-jarige man voor de tiende keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs

26-jarige man voor de tiende keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs

KAPELLE - Een 26-jarige man is zaterdagochtend op de Kloosterpoort aangehouden voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Zijn bestelauto is in beslag genomen omdat het de tiende keer is dat hij is betrapt op het rijden zonder rijbewijs. 

De bestuurder werd rond 05:50 uur door de politie aan de kant gezet vanwege een melding van de automatische kentekenplaatherkenning op de A 58. Hij gedroeg zich tijdens de controle zo onhandelbaar door te gillen en te krijsen dat de agenten hem aanhielden en naar het politiebureau brachten om daar rustig alle formaliteiten af te kunnen handelen. Aan de officier van justitie wordt gevraagd om de auto vanwege de herhaaldelijke overtreding definitief af te pakken. De auto staat weliswaar op naam van een broer van de verdachte maar diens rijbewijs is tevens ongeldig verklaard. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer uit Reimerswaal

Groot herbestratingsproject in Wemeldinge Noord

WEMELDINGE - Dinsdag begint de herbestrating in het noordelijk deel van Wemeldinge. De komende maanden gaan in fases verschillende straten op de schop.

9 uur geleden
Molentocht op Eerste Pinksterdag: 'Passie voor rijdend erfgoed leeft in Zeeland'

GOES - Al meer dan 34 jaar wordt op de derde zondag van mei de Molentocht gereden waarbij 300 oldtimers de mooiste routes van Zeeland verkennen. Dit jaar vindt het evenement plaats op eerste Pinksterdag. Gestart wordt vanaf Vliegveld Midden Zeeland en de finish is op de Grote Markt in Goes. Onderweg is er altijd een aantal tussenstops, dit jaar bij Rijtuig- en Meubelstoffeerderij C.J. Brouwer in 's-Heer Hendrikskinderen.

1 dag geleden
Kunstmarkt en Schildersdag in kerktuin Kapelle

KAPELLE - Kapelle Cultureel sluit vandaag traditiegetrouw het evenementenseizoen af met de jaarlijkse Kunstmarkt & Schildersdag.

1 dag geleden
Toujours Kapelle: Drukke en gezellige zaterdag voor de boeg

KAPELLE - Deze week is het Toujours Kapelle, met herdenkingen, maar ook feestelijke activiteiten. Deze meeste activiteiten vinden deze zaterdag plaats. 

2 dagen geleden
Waterschap begint met jaarlijks onderhoud aan wegen door heel Zeeland

KRUININGEN/KAPELLE - Waterschap Scheldestromen is begonnen met het jaarlijkse groot onderhoud aan waterschapswegen op diverse locaties in Zeeland. 'Sommige wegen worden slechts enkele uren afgesloten, bij andere wegen kan de afsluiting oplopen tot enkele dagen of weken', laat het waterschap weten. 

2 dagen geleden
Drie dagen Kunst- en Natuurroute door Wemeldinge

WEMELDINGE - Kunst- en Natuurroute Wemeldinge viert het 25-jarig jubileum dit pinksterweekeinde. 

2 dagen geleden
Waterschap: 'Dijkversterking komt op stoom'

KRUININGEN/KAPELLE - De jaarrekening over 2023 van waterschap Scheldestromen laat een positief slotsaldo zien van 1,78 miljoen euro. 

2 dagen geleden